Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

Mamytes gal galit pagelbet, kazkada forume skaiciau kad mamyte is Panevezio namie kepa grazius ir skanius tortus,labai reiketu jos kontaktuku,sakau gal idomiau butu pasigamint namini nei "is konvejerio", ir niekur neberandu jos zinuciu..Gal kuriai jau teko tokiu budu isigyti krikstynu tortuka.
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 04 19, 14:20)
Mamytes gal galit pagelbet, kazkada forume skaiciau kad mamyte is Panevezio namie kepa grazius ir skanius tortus,labai reiketu jos kontaktuku,sakau gal idomiau butu pasigamint namini nei "is konvejerio", ir niekur neberandu jos zinuciu..Gal kuriai jau teko tokiu budu isigyti krikstynu tortuka.

As jos nika zinau "Spyglys2", bet kaip tau atsiusti kontakta nezinau. bandyk susirasti kur panevezio mamytes bendrauja 2009m. ir ten gali ja rasti ir susisieksi.
Atsakyti
Sveikos,

Planuojam ir mes mazylio krikstynas. Gal kokiu geru fotografu zinote.(Be Zaros ir savi.foto)
Atsakyti
Gal kas turi ideju ka padovanoti kriksto tevams 4u.gif
Nuotrauka ireminta jau esame dovanoje siaip kazkokia proga g.gif o dabar kai krikstynu proga, tai net nebezinau, kas cia graziau butu g.gif
Galvojam apie puodelius tuos ale magiskus, kur ipylus karsta vandenuka nusidazo baltai ir pasimato foto su uzrasu... gal kas dar kazka idomaus pasiulytu ax.gif
Atsakyti
Na manau reik tik laiko ir paieskoti super mamoj,kur yra temuke dovanos kriksto teveliams,as jau ziurinejau ir labai geru ideju radau, vienos ju: dekupazuotos pakabos,siuvineti ranksluosciai,dezutes taupykles,isakymai ant drobes ir t.t. kazkaip man tie puodeliai,pagalveles ar marskineliai su foto vaiko atsibode, bet zinoma mielas prisiminimas...
Atsakyti
As manau, kad puiki dovana kriksto teveliams butu padekos ant drobes ar ant popieriaus, tai kaip ir atsidekojimas ir atsiminimas:-), o visi tie puodeliai su nuotraukom ir pan. labai atsibode, be to manau jie ir taip turi leliuko foto:-)
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 04 26, 13:41)
Na manau reik tik laiko ir paieskoti super mamoj,kur yra temuke dovanos kriksto teveliams,as jau ziurinejau ir labai geru ideju radau, vienos ju: dekupazuotos pakabos,siuvineti ranksluosciai,dezutes taupykles,isakymai ant drobes ir t.t. kazkaip man tie puodeliai,pagalveles ar marskineliai su foto vaiko atsibode, bet zinoma mielas prisiminimas...

As galvojau apie siuvinetus ranksluoscius, ar grazius uzrasus ant drobes, bet kazkada apie panasius dalykus kalbejausi su busima kriksto mama, tai jai tokie dalykai pasirode neidomus g.gif dekupazo daiksciukai man labai grazus, bet taupykle ar papuosalu dezute jau esam dovanoje, o pakabos tai net nezinau g.gif
Reikes nueiti i ta jusu pasiulyta temute, gal dar kazka idomaus surasiu ax.gif
Atsakyti
Šią vasarą irgi planuoju krikštynas savo dukrytės, bet miesto bažnyčiose krikštyt nenoriu. Sūnų krikštyjom pas Dauknį, bet mano žiniom jis apeigų nebeatlieka. Praeitais metais dalyvavom giminaitės krikštynose berčiūnuose buvo kitas kunigas, tai... schmoll.gif jokio šiltumo, bum bum bum ir vsio, laisvi, per 15 min... likau lengvam šoke. Gal aplinkiniuose kaimeliuose žinot, kas krikštyja? Norim jaukios šventės, o ne tik, kad bile...
---
kas ten klausėt apie fotografus, yra tomas, akimirka, reiktu pasieskot fb, mergaite kazkokia is siauliu, vinipooch wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 03 gegužės 2012 - 11:46
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 03, 12:43)
Šią vasarą irgi planuoju krikštynas savo dukrytės, bet miesto bažnyčiose krikštyt nenoriu. Sūnų krikštyjom pas Dauknį, bet mano žiniom jis apeigų nebeatlieka. Praeitais metais dalyvavom giminaitės krikštynose berčiūnuose buvo kitas kunigas, tai... schmoll.gif jokio šiltumo, bum bum bum ir vsio, laisvi, per 15 min... likau lengvam šoke. Gal aplinkiniuose kaimeliuose žinot, kas krikštyja? Norim jaukios šventės, o ne tik, kad bile...
---

As praita sestadieni buvau krikstynose, kur krikstijo krekenavos baznycioje. Jaunas kunigelis, simpatiskas, labai grazios buvo krikstynos, visus pakviete dalyvavusius prie pat altoriaus, kur yra suolai, kriksto tevams liepe skaityti is knygos. Taip viska nuodugniai aiskino, kam reikalingas baltas rubas, kam tepama aliejumi, kam galva plaunama ir t.t. grinai kaip vaikui viska aiskino, gal del to kad mes vaika krikstijom 6metu. Nezinau. Si sestadieni bus musu vaiko krikstynos tik panevezio baznycioje, tai paziuresiu skirtuma ax.gif
Atsakyti
draugė turi sodybą anykščių raj...labai gražioje vietoje-nuomoja įvairioms šventėms-krikštynoms,vestuvėms ir šiaip baliams...jei kas neturit kur švęst labai puiki vieta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas krikstyjot ar buvote krikstynose Paistrio baznycioje???? Kazkaip Berciunai jau biski pabode, tai noretusi kur kitur ax.gif tik idomu kokie atsiliepimai apie kitas "kaimo" baznyteles smile.gif

Buvau si savaitgali Berciunuose, tai buvo ir Dauknys ir kitas kunigas, tai jie abu misias vede, paskuj uzrasinejo krikstynom ir vestuvem abu, kuris bus per ceremonija neiasku, nes Dauknys lygtais kita sav. isvaro i sanatorija, o paskuj jei gerai jausis, tai jis krikstys, jei ne, tai tas kitas kunigas, bet jis irgi toks fainas "prie bajerio" smile.gif
Atsakyti
kristiene, as mastau apie paistri. bet jei tureciau 100 proc. tikimybe, kad papulciau pas daukni, be abejones ji ir rinkciausi. taciau nenoriu nusivilti. nes hjei jo nebus, tai schmoll.gif zodziu, dabar pasimeciau visai unsure.gif
Atsakyti