Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštas Panevėžyje

QUOTE(Ksantipe @ 2010 05 10, 10:45)
mes si savaitgali berciunuose buvome, tai su savininku kalbejom, tai jie mum isvis jei 30 zm. nebus sales neduoda  doh.gif  nepelninga  doh.gif (cia kalba ejo apie ta mazesne sale, kur kavine). ir kaina zmogui sake 100lt.

blink.gif išprotėję
Atsakyti
QUOTE(ciki777 @ 2010 03 30, 14:30)
Labukas.

Ka manote apie krikstynas ,,Smelyne'' kavineje (ten 3-iame aukste). Kaip ten maistas? Ar skanu?

Na va mes po vestuviu Smelyneje, buvome "eiliniais pijokais" biggrin.gif tai turejom laiko viska ivertinti ax.gif
Viskas siaip tikrai gerai, aplinka grazi, aisku kiemas tik aikstele, bet vieta tokia, - viduje viskas super, sale buvo ta kur baulingas budavo, tai labai patiko, kad balkonas yra, ir sveciai nesimale vvienoj kruvoj, aptarnavimas kulturingas, geras, grazu. TIK kas laaaaaaaaaaaaabai uzkliuvo tai kad maisto ZIAURIAI MAZAI doh.gif doh.gif doh.gif aisku ne valgyti susirenki, o dar kai karsta, bet kai nuo 18,30 iki 23val. stalai tusti... blink.gif doh.gif g.gif kosmaras, ir nebuvo jis "nusluotas" isbadejusios minios, tiesiog matesi iskarto kad nera ten ko daug valgyti schmoll.gif ax.gif daugumoje papuosimai... na gerai kad zmones kulturingi...muzikantas su veiklos programa - nes kitaip... na zodziu... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasidalinsiu ir as savo patyrimais... Sunu krikstijom mes Katedroje, tariausi is karto, kad butu krikstijamas vienas, o ne kartu su kitais vaikais. Pradzioje norejo nesutikti, taciau atsisakyti krikstyti irgi negalejo. Tad pakrikstijo viena ir viskas buvo labai grazu.
Nuotraukos man graziausios Klaipedos g. Zaroje pas Linda, dukrytes krikstynas bandysiu derintis vel prie jo darbo laiko.
Tik gal kas gali parasyti atsiliepimu apie kitas kavines miesto centre. Gal kas svente Gazeleje Kranto g.? Man ten maistas skanus, bet svesti neteko.

Siltos vasaros!
Atsakyti
Nebloga vieta švęsti su vaikais prie geležinkelio kur yra kavinukė (pavadinimas užkrito doh.gif ) plotas didelis, atskirai prie bendros salės yra atitverta vieta vaikams ir viskas matosi ką jie ten veikia.
Atsakyti
Dar galima Gandralizdyje sale nuomotis krikstynoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deika @ 2010 05 28, 21:35)
Dar galima Gandralizdyje sale nuomotis krikstynoms  mirksiukas.gif

O jis jau atidarytas? Mačiau, kad jau atstatytas, bet nepagalvojau , kad jau veikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 05 29, 08:43)
O jis jau atidarytas? Mačiau, kad jau atstatytas, bet nepagalvojau , kad jau veikia  blink.gif

Taip,jis jau veikia
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 05 29, 07:43)
O jis jau atidarytas? Mačiau, kad jau atstatytas, bet nepagalvojau , kad jau veikia  blink.gif

Taip jau veikia ir priima uzsakymus kokioms nors progoms smile.gif mes liepai salyte jau krikstynoms uzsisakem rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal žinote kokią salytę Panevėžyje, kur išnuomotų tik vietą? žadame krikštyti tris giminės vaikus vienu rozu, žmonių - daug, namuose nei vienuose netilpsim, o mamos ir krikštamotės - geros kulinarės. na ir žinoma, pinigų ne per daugiausia ax.gif

Deika - o Gandralizdyje - kokia kaina vienam žmogui ?
Atsakyti
Karusia nepasakysiu kainos nes tiksliai ir nezinau blush2.gif man buvo svarbu kazka gauti vasarai isinuomoti.Tai sutare,uzsirase, o jau kai grysim susiderinsim.Ten man patiko nes pries 2 metus sventem krikstynas, tai tikiuosi ir sykart nenusivilsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgina @ 2010 05 24, 21:19)

Tik gal kas gali parasyti atsiliepimu apie kitas kavines miesto centre. Gal kas svente Gazeleje Kranto g.? Man ten maistas skanus, bet svesti neteko.

Siltos vasaros!

Keliu temą į viršų. Krikštysim dukrytę liepos mėn Katedroje. Kartu švęsim ir pirmus metukus. Visai neblogą mintį čia suradau apie Rojaus Paukštę - visai apie ją buvau pamiršusi..Man vienintelis geriausias variantas atrodo.

Apie kitas kavines ką galiu pasakyti - Gazelėje šventėme keletą kartų, yra atskira salytė maždaug 20 žm. Labai gera virtuvė - žinom tikrai, nes dažnai užsukam papietauti. Tik interjeras kiek niūrokas, na nelabai šventiškas, o tokiai šventei kaip krikštynos kažko džiugesnio norėtųsi.
Neseniai atšvenčiau savo 30 Lisitėjoje (čia prieš Garsą ta kavinė).. kažkaip nusivylėm - maisto neperdaugiausiai, ir virtuvė nelabai, padavėjų pora apspangę visą vakarą buvo - taurės nuo kokteilių, kuriuos svečiai išgėrė tik atėję, stovėjo tuščios visą vakarą..Žodžiu, daugiau ten nea..Beje, kaina ir nemaža - 55 lt (galima ir už 45lt/žm, tik jaučiu išvis nebūtų ką valgyt).
Verslo klasė man ir nelabai, pirmiausia dėl vietos..
Paliūniškio dvare šventėme savo vestuves - nenusivylėm tikrai, ir maistas skanus, ir gausiai jo, tik krikštynoms kiek per didelis plotas manau, be to, jei nereikia nakvynės, neverta tikrai sakytis.
Sėkmės visiems.
Atsakyti
Laba diena,
gal kas galėtų parekomenduoti gerą fotografą iš Panevėžio ar aplinkinių vietų krikštynoms? Kad atvažiuotų fotografuoti į bažnyčią ir šventėje.

Lauksiu į AŽ.
Dėkoju iš anksto.
Atsakyti