QUOTE(Virgina @ 2010 05 24, 21:19)
Tik gal kas gali parasyti atsiliepimu apie kitas kavines miesto centre. Gal kas svente Gazeleje Kranto g.? Man ten maistas skanus, bet svesti neteko.
Siltos vasaros!
Keliu temą į viršų. Krikštysim dukrytę liepos mėn Katedroje. Kartu švęsim ir pirmus metukus. Visai neblogą mintį čia suradau apie Rojaus Paukštę - visai apie ją buvau pamiršusi..Man vienintelis geriausias variantas atrodo.
Apie kitas kavines ką galiu pasakyti - Gazelėje šventėme keletą kartų, yra atskira salytė maždaug 20 žm. Labai gera virtuvė - žinom tikrai, nes dažnai užsukam papietauti. Tik interjeras kiek niūrokas, na nelabai šventiškas, o tokiai šventei kaip krikštynos kažko džiugesnio norėtųsi.
Neseniai atšvenčiau savo 30 Lisitėjoje (čia prieš Garsą ta kavinė).. kažkaip nusivylėm - maisto neperdaugiausiai, ir virtuvė nelabai, padavėjų pora apspangę visą vakarą buvo - taurės nuo kokteilių, kuriuos svečiai išgėrė tik atėję, stovėjo tuščios visą vakarą..Žodžiu, daugiau ten nea..Beje, kaina ir nemaža - 55 lt (galima ir už 45lt/žm, tik jaučiu išvis nebūtų ką valgyt).
Verslo klasė man ir nelabai, pirmiausia dėl vietos..
Paliūniškio dvare šventėme savo vestuves - nenusivylėm tikrai, ir maistas skanus, ir gausiai jo, tik krikštynoms kiek per didelis plotas manau, be to, jei nereikia nakvynės, neverta tikrai sakytis.
Sėkmės visiems.