Kažin, kodėl hipp ar kiti gamintojai negamina daržovių tyrelių,į kurias įeitų burokėlis.O kaip jūs,mamytės,kai daržovienes verdat,burokėlius atskirai verdat ar atskirai?ir su kokiom daržovėm derinat ?

nededu burokeliu...kiek savo mamos klausiau kiek kitu mamu sake kad negerai burokelis...tik va nepaajskino kodel

burokeliu galima nuo 11-12 menesiu, nes jis sunkiai virskinamas ir kietas.
Labas rytelis.Labai mums liudna
,nezinom ka daryt,nes mes jau 5 paros nekakoje.Niekas nepadeda nei klizmutes,nei slyvu tyreles.Prasau patarimo.Nors mergyte del to visiskai nesikankina,jauciasi gerai,linksma.

QUOTE(JANYTE25 @ 2009 01 30, 20:04)
as irgi trakuose liepos 2, 8 vakaro pagulde ir liepos 3 jau 3 nakties lialiukas gyme

QUOTE(godiuka @ 2009 02 01, 10:53)
,nezinom ka daryt,nes mes jau 5 paros nekakoje.Niekas nepadeda nei klizmutes,nei slyvu tyreles.Prasau patarimo.Nors mergyte del to visiskai nesikankina,jauciasi gerai,linksma.

oj negerai!!pasmus daudeusei 2 paros,ir tada vistek pakakoja,o gal dedaug valgo?kreipkis gal pas gyditoja?!
QUOTE(godiuka @ 2009 02 01, 10:53)

labas:) mano lelis ir buvo nekakojes 6 paras,tai daktare patare nusipirkt microlax klizmute,bet neprireike,pats pakakojo vakare,tai jetau kiek laimes man buvo

Bet musu irgi lelis gerai jautesi,o ka valgo? MP ar misinuka?
mes valgom mp,darzoves,vaisiu tyreles,o vakare pieniska kose.
QUOTE(tigriuke @ 2009 02 01, 12:59)
as irgi trakuose liepos 2, 8 vakaro pagulde ir liepos 3 jau 3 nakties lialiukas gyme
liepos 5 jau namie buvom tai gulejom kartu 

kaip faina!korioje palatoje?kaip pagimdei?man cezario dare,turejau problemu po dymdimo,pradejau dusti,gal teko gyrdeti?ten visa ligonine ant koju pastaciau

Sveikos, jungiamės ir mes su dukra Agata
. Mum šiandien 7 Mėn. Mūsų pasiekimai: mokam apsiversti labai greitai nuo nugaros ant pilvo, per dešinį šoną, jei labai, labai panorėsim tai ir per kairįjį. Atgal apsiversti kol kas neišeina, bet labai bandom (pora kartų paviko, bet tuo ir baigėsi). Turi panelytė 2 dantukus. Dar nesėdim, tik bandom.Nestovim. Bet labai daug šnekam, ypač iš ryto, atsikelia ir pasakoja ką sapnavo. Valgom beveik viską.Iš ryto košes:grikių, avižų, kukurūzų, ryžių, balintos pienu.Daržovių nemėgsta, bet valgom: morką, kopūstą, burokėlį, bulvę, moliūgą. Valgom mėsytę, kol kas veršieną, nes manau, kad kol kas yra daug vertingesnė maistinių medžiagų atžvilgiu. Taip pat desertui valgom vaisius ir jogurtą (natūralų). Geriam sultis. Svoris 7750 g, ūgis 70 cm.

QUOTE(Ruggiagele @ 2009 02 01, 00:01)
burokeliu galima nuo 11-12 menesiu, nes jis sunkiai virskinamas ir kietas.
nesamone, mano vaikas nuo 5 men valgo ir geria sultis, ir nieko.O be to burokelis laisvina viduriukas, jei kas problemu turi. Be to gydytoja mums pastabų dėl buroko nieko nesakė.
Papildyta:
QUOTE(olik @ 2009 02 02, 10:48)
nesamone, mano vaikas nuo 5 men valgo ir geria sultis, ir nieko.O be to burokelis laisvina viduriukas, jei kas problemu turi. Be to gydytoja mums pastabų dėl buroko nieko nesakė.
be to burokėlis plius bulvė ir pienas, gaunasi labai skani daržovių tyrelė. Burokėlis saldumo duoda, bet aišku burokėlio galima sakyti yra 30 proc,70 proc bulvė sudaro.Galima morkos ideti, tikrai pabandykit, skaniai manau vaikas valgis, nes mano panele, is vis darzovienes ignoravo, o su burokeliu ir pienu oo kaip valge, bet reikejo vis tiek kovoti ir pratinti prie daržovių kitų, nevalgys gi ji kiekvieną dieną buroką

Sveiki bendraamziai!
Jungiames ir mes su Ulyte!
Mum 7men ir pora savaiteliu.
Sveriam 11kg ir esam 76cm.
Valgom MP ir truputuka papildomomaistelio- darzoviu ir vaisiu.
Pasiekimai:
Stovime ir vaikstome aplink manieza,
sedime nuo 5men.
turime 6 dantukus,
vartomes ir sukames aplink savo asi,
striksime ant uzpakaliuko,bet nesliauziame!
Sedime ant puodelio ir pries darydami reikaliukus ispejame, kad bus a-a-a-a-a. Tada mama su teciu lekia nest puoduko.
Kalbame "mama, baba, dede, tete, apa, ate, brrrrr..." ir kasdiena vis nauju skiemenu.
Megstamiausi zaislai- suaugusiu daiktai ir traskantys maiseliai.
Tai tokie musu didziausi pasiekimai.

Jungiames ir mes su Ulyte!
Mum 7men ir pora savaiteliu.
Sveriam 11kg ir esam 76cm.
Valgom MP ir truputuka papildomomaistelio- darzoviu ir vaisiu.
Pasiekimai:
Stovime ir vaikstome aplink manieza,
sedime nuo 5men.
turime 6 dantukus,
vartomes ir sukames aplink savo asi,
striksime ant uzpakaliuko,bet nesliauziame!

Kalbame "mama, baba, dede, tete, apa, ate, brrrrr..." ir kasdiena vis nauju skiemenu.
Megstamiausi zaislai- suaugusiu daiktai ir traskantys maiseliai.
Tai tokie musu didziausi pasiekimai.