Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Mums trečiadienį suėjo 6 mėnesiukai, mamytė šiandien baigė skaityt visus pasisakymus apie vaikučius ir, ką supermamos ruošia supertėčiams vakarienei doh.gif lotuliukas.gif Tai va. Vyrutis 8,9kg svorio ir 72cm ūgio rolleyes.gif Sėdi dar netvirtai, vartosi, nedaug pašliaužia, kalba, ragauja viską, kas papuola į rankytę rolleyes.gif Žaisliuką ima abiem rankom, iš vienos perdeda į kitą ir būtinai patikrina, ar barška lotuliukas.gif Naktį prastai miega gal jau mėnesį, dantukų dar nėra unsure.gif Valgo MP ir daržovienę, šiek tiek skanavo obuolio, greit bandysim kruopų košytę essen.gif
Atsakyti
QUOTE(JuliaK @ 2009 02 13, 15:33)

o jums tikriausiai į  blush2.gif  8mėn. reikia keliauti,
ar mes čia per ankti atkeliavom? blush2.gif

drinks_cheers.gif jus jau daug didesni uz mus....
Atsakyti
QUOTE(agne20 @ 2009 02 13, 17:21)
mes eisim kaip bus 8menesiukai i kita portala bigsmile.gif

tai jums kai sueis 8 mėn. reikes keliauti jau į 9mėn, kaip aš suprantu g.gif ,
man taip aiškino Supermamytes, kada dukrytei suėjo 5 mėn. ir mes buvom 5mėn. skyrelyje, pasakė kad mums reikia keliauti į 6mėn, nes skaitosi koks eina mėnuo , o ne kiek yra mėnesiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as ir t drinks_cheers.gif ippat supratau...

jus jau daug didesni, ir mes visad jausimes atsilike-nors pagal savo amziu tokie nesam lotuliukas.gif

mamytes susipazinkim smile.gif parodykit savo kleckiukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miksta @ 2009 02 13, 20:37)
sveiki mes gimdem liepos 26d.? is vln jus?

Musu maziukai bendravardziai...manoji-Gabriele tongue.gif lotuliukas.gif
4u.gif bendravardziui thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

Mano maze blush2.gif
Atsakyti
kokia gražuolė Gabrielė wub.gif wub.gif wub.gif

O čia Arina, šventė savo 6 mėnesiu tortadienį
user posted image
Atsakyti
Sveikutės... 4u.gif
O čia mūsų kleckiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2009 02 14, 02:22)
drinks_cheers.gif  as ir t drinks_cheers.gif ippat supratau...

jus jau daug didesni, ir mes visad jausimes atsilike-nors pagal savo amziu tokie nesam lotuliukas.gif

mamytes  susipazinkim smile.gif parodykit savo kleckiukus 4u.gif
Papildyta:

Musu maziukai bendravardziai...manoji-Gabriele tongue.gif  lotuliukas.gif
4u.gif  bendravardziui thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

Mano maze blush2.gif

tikrai,kaip faina 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gražuoliai jūsų mažyliai wub.gif 4u.gif Mamytės,gal galit pasakyti,kai plaunat buteliukus ar naudojat indų ploviklį?Man kažkaip nedrąsu naudoti tos chemijos,bet labai sunkiai išsiplauna,nuo mišinėlio lieka riebalinė plėvelė..tai vis su verdančiu vandeniu nuplikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 14, 16:29)
Gražuoliai jūsų mažyliai wub.gif  4u.gif Mamytės,gal galit pasakyti,kai plaunat buteliukus ar naudojat indų ploviklį?Man kažkaip nedrąsu naudoti tos chemijos,bet labai sunkiai išsiplauna,nuo mišinėlio lieka riebalinė plėvelė..tai vis su verdančiu vandeniu nuplikau ax.gif

SODA gerai dezinfekuoja ir nuriebalina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 14, 19:29)
Gražuoliai jūsų mažyliai wub.gif  4u.gif Mamytės,gal galit pasakyti,kai plaunat buteliukus ar naudojat indų ploviklį?Man kažkaip nedrąsu naudoti tos chemijos,bet labai sunkiai išsiplauna,nuo mišinėlio lieka riebalinė plėvelė..tai vis su verdančiu vandeniu nuplikau ax.gif

jo soda labai gerai, arba dar druska irgi tinka smile.gif
o kiek jusu mazyliai sveria?
Atsakyti
Sveikutes mamytes, keliames ir mes pas jus 4u.gif
Labai dziaugemes vakar isdygusiu dantuku thumbup.gif dabar maziukas ramesnis pasidare, gali ir vienas pazaisti. Lauksim kito dantuko smile.gif
Mes sveriam 7.7 kg.
Atsakyti
QUOTE(*Katinukas* @ 2009 02 14, 22:51)
Sveikutes mamytes, keliames ir mes pas jus  4u.gif
Labai dziaugemes vakar isdygusiu dantuku  thumbup.gif  dabar maziukas ramesnis pasidare, gali ir vienas pazaisti. Lauksim kito dantuko  smile.gif
Mes sveriam 7.7 kg.

sveiki atvyke pas mus 4u.gif mirksiukas.gif kaip smagu kad dantukus turit, o va mes dar vis bedanciai blush2.gif o mes va sveriam 9,2kg.
Papildyta:
QUOTE(JuliaK @ 2009 02 14, 11:41)
kokia gražuolė Gabrielė wub.gif  wub.gif  wub.gif
O čia Arina, šventė savo 6 mėnesiu tortadienį
user posted image

dar viena vairuotoja thumbup.gif wub.gif

QUOTE(abingtonas @ 2009 02 14, 15:26)
Sveikutės... 4u.gif
O čia mūsų kleckiukas
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif grazutis kleckiukas
Papildyta:
QUOTE(*Katinukas* @ 2009 02 14, 22:51)
Sveikutes mamytes, keliames ir mes pas jus  4u.gif
Labai dziaugemes vakar isdygusiu dantuku  thumbup.gif  dabar maziukas ramesnis pasidare, gali ir vienas pazaisti. Lauksim kito dantuko  smile.gif
Mes sveriam 7.7 kg.

pasipasakokit savo [pasiekimus lotuliukas.gif
Atsakyti