Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

man pasirode kad mes jaunesni viena diena blush2.gif mes liepos 3 gimem o jus liepos 2?
Atsakyti
Labukas smile.gif
Siandien mum lygiai 6men., tad persikeliame pas jus biggrin.gif Priimsit ?
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2009 01 29, 17:15)
Labukas smile.gif
Siandien mum lygiai 6men., tad persikeliame pas jus biggrin.gif  Priimsit ?

Sveika prisijungusi.
Vakar mano merginą išbėrė aplink burnytę taip raudonai. nežinau nuo ko g.gif Vakar valgėm bulvių košę su MP ir trupučiu alyvuogių aliejaus ir obuoliuką. Gal čia nuo obuolio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2009 01 29, 16:34)
Sveika prisijungusi.
Vakar mano merginą išbėrė aplink burnytę taip raudonai. nežinau nuo ko g.gif Vakar valgėm bulvių košę su MP ir trupučiu alyvuogių aliejaus ir obuoliuką. Gal čia nuo obuolio?  g.gif

Jeigu aplink burnytę, tai gal tiesiog nuo seilių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 28, 17:09)
labukas visiems 4u.gif irmes jau keliaujam prie jusu  ax.gif
turiu viena klausimeli! pakeitem misinuka nuo 6 menesiu ir kiek be maisiciau ji vistiek kazkokios gnanules lieka ant buteliuko seneliu valgom semper nezinau ka daryt ar as cia kazko nesuprantu gal cia taip turi buti nupirkau siandien milumila ir vel taspats g.gif kas susidure prasveskit mane

padekit kas susidure unsure.gif
Atsakyti
mes ir jungiamės
vakar pusmečio proga išdygo dantukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2009 01 29, 18:16)
mes ir jungiamės
vakar pusmečio proga išdygo dantukas lotuliukas.gif

na štai,iš 6mėn įkopėm į 7mėn :bigsmile:Sveikinam su pirmuoju dantuku!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip supratau pirmas dantukas blink.gif Jau trečia mergytė wub.gif 28 dieną gimusi! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 29, 16:53)

ten tirstuma misiniui duodancios granules,pagal viska juos reiketu apie 5 min palaikyt,bet kad tiek laiko nelieka kai vaikas praso valgyt,as ju neperku,nes po kiek laiko pradeda vaikui pust pilva,netaikau visiems mes cia apie save 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 29, 13:22)
man pasirode kad mes jaunesni viena diena blush2.gif mes liepos 3 gimem o jus liepos 2?

taip taip,suklidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 29, 18:53)

mum taip su hipp'ais budavo...tiesiog mes per karstu vandeniu uzpildavom, reikia ziureti kokio karstumo vndeniu reikia ruost....
na bent jau mes taip issprendem sita beda smile.gif
Papildyta:
kiek cia daug gimusiu liepos 28 biggrin.gif o va 29 nei vieno.... verysad.gif o taip daug gimde ta ryta...
Atsakyti
V
Sveikos. Priimkite ir mus i savo buri 4u.gif Mum jau 6 men ir savaite. Musu pasiekimai- tik vartomes. Su valgymu turime bedu, nes nieko nenori valgyti tik MP. Kadaryti??? blink.gif as jau pradedu nerimauti, reikia primaitineti, nes mes ir taip labai mazos(tik 6 kg.), o isiulyti nieko negaliu. Patarkit. verysad.gif

Atsakyti
Kantrybes D. Mama su kudikeliu. Prades valgyt, tik vis reikia pratint kiek suvalgo tiek. Tik aisku duok nauja maistyka pries MP
Atsakyti