na bet ziauriai atrdo ta mergina kur pamergyte ir idegus (pirmoj foto), matos maudymuko sleikutes
ziauru man
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 26, 20:06)
o sitas variantas krizes metu geriauses, pasakyti spalva ir tegu merginos rengiasi ka turi 
man grazu.
man grazu.
Su ta viena spalva irgi rizikinga. Buvom vasara vestuvese, viskas labai grazu idealiai suderinta, bet pamerges
Joms buvo pasakyta uzsideti ruzavas sukneles... Tai viena koraline, pusta uz nuotakos pustesne issinuomavo, o kita atejo su ruzava medvilnine, trumpa plezine, suknele visa susiglamzius
gal rasiu kompiuteryje nuotraukas
Radau, labai nekoybiskos, tel fotografuotos, bet gal matysis skirtumas...

QUOTE(Allur @ 2010 01 27, 15:39)
Su ta viena spalva irgi rizikinga. Buvom vasara vestuvese, viskas labai grazu idealiai suderinta, bet pamerges
Manau, kad galima apsitarti su pamergėm ko jos norėtų, ką įsivaizduoja, tada nuotaka pasakytų kaip viską mato, ir prieitų bendros išvados, kompromiso, kad tiek pamergėm, tiek nuotakai tiktų. O tai, labai norint tikrai įmanoma.
Gretoootia ideta 2foto man laaabai graziai atrodo!!!!!
QUOTE(Gretoootia @ 2010 01 27, 15:16)
Na as tai per savo vestuves nerengciau nei vienos pamerges baltai. Noreciau buti iskirtine per savo svajoniu diena
o kaip ir pamerges baltai apsirengusios tai nera ir iskirtinumo 
Papildyta:
o man visai grazios tokios pamergiu sukneles:)

o cia nors ir sukneles ne vienodos, bet suderintos spalvos, ir kazinau, man visai grazu

Papildyta:

o cia nors ir sukneles ne vienodos, bet suderintos spalvos, ir kazinau, man visai grazu

man abu variantai faini
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 16:21)
man abu variantai faini
tik kiek pastebejau, musiskes nuotakos labai jau nenori, kad pamergiu suknytes butu visiskai sviesios, bijo, kad sveciai neatskirs nuotakos
bet man labai gaiviai ir jaunatviskai atrodo 
as labai noreciau sviesiu sukneliu, bet mano pamerges visos kaip susitarusios nenori sviesiu, atvirksciai nori kuo tamsesniu.. Visos pasiule tik tamsias: Violetine (tamsi), Sokoladine, Tamsiai zalia, tamsiai melyna..
Kazkaip labiausiai link violetines linkstu
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 14:46)
Kazi cia lietuviskos vestuves
Šitos suknelės, jei neklystu, trikotažinės
Ne tik nuotakos neskoningumą rodo, bet ir pamergių nuomonės neturėjimą. Na jau tikrai šitaip neapsivilkčiau.
Man norisi galvot, kad čia ne lietuviškos vestuvės. Aš kažkaip dar tikiu, kad lietuvės neprigalvoja tokių cirkų...
Nors ką čia gali žinot
Papildyta:
QUOTE(Gretoootia @ 2010 01 27, 16:16)
na suknelės man nelabai, bet jau apavas
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 16:41)
Manau, kad galima apsitarti su pamergėm ko jos norėtų, ką įsivaizduoja, tada nuotaka pasakytų kaip viską mato, ir prieitų bendros išvados, kompromiso, kad tiek pamergėm, tiek nuotakai tiktų. O tai, labai norint tikrai įmanoma.
aš tai manau, kad visom gražiai susitarus reikia išsirinkt medžiagą, nusipirkt vienodą, o jau modelį, aksesuarus ir visa kita tegul pačios renkasi.
QUOTE(Gretoootia @ 2010 01 27, 16:16)
Na as tai per savo vestuves nerengciau nei vienos pamerges baltai. Noreciau buti iskirtine per savo svajoniu diena
o kaip ir pamerges baltai apsirengusios tai nera ir iskirtinumo 
Papildyta:

Papildyta:

abu variantai faini
Šitokio kirpimo sknelės, bet spalva netokia
Norėčiau, kad mano pamergės vilkėtų juodas, geltonas, arba oranžines sukneles
dar neapsisprendžiu dėl spalvos .. 
Papildyta:
Ir šitas variantas mano skoniui yra superinis
Tik suknutės, gal kad trumpesnės būtų ..
Papildyta:
Ir šitas variantas mano skoniui yra superinis
QUOTE(padruzhke @ 2010 01 28, 17:40)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.