Mielosios nuotakos ir jaunamartes, mano vestuves jau atsoktos, tad noreciau pasidalinti savo pastebejimais ir patarimais. Kadangi vestuves pradejome planupti jau pries metus, atrode kad su tokiu pasiruosimu nereikes jokiu planuotoju. Daug ka susiorganizavau pati, bet tiesa ta, kad vestuviu diena reikia zmogaus, kuris koordinuotu visa eiga, butu susidirbes su vedeju, DJ, muzikantais, etc. Tad
jeigu pinigine leidzia, as 100% pasisakau UZ planuotojas.
Kaip ir keletas ir jusu, mes i pagalba pasitelkeme seimos sventes. Nuo pat pradziu jos sudare labai gera ispudi ir jauciau, kad galiu pasitiketi ju darbu. Dekui dievui neklydau. Manau ju uzimtumas jau pasako apie ju lygi - kiekviena savaitgali po vestuves. Zinoma, kaip nuotakai tai gali siek tiek ikyreti, nes realiai maksimalus demesys yra skiriamas tik pora savaiciu pries svente. Bet nera ko panikuoti - jos puikiai ismano savo darba, visi sventes elementai buvo savo vietoje. Nors jos ir turi tvirta nuomone, kuria kartais noretu ipirsti, vistiek islieka lankscios ir ispildo jaunuju norus. Man patiko kad seimos sventes turi partnerius, su kuriais visada dirba, todel gali garantuoti uz kokybe. Makiaziste Aira labai graziai padaze, sutvarke, likau labai patenkinta. Vedejas Paulius mums ir sveciams labai patiko - guvus, smaikstus ir samojingas. Muzikantu mes atsisakem ir labai gerai - DJ puikiai ispilde muzikini fona, grojo iki ryto, nors buvo suplanouta trumpiau. Scenarijus buvo tikrai labai linksmas, programoje dalyvavom tiek mes (jaunieji), tiek sveciai.
Kad negalvotumet kad sitas komentaras falshyvas, pazersiu ir siek tiek kritikos
Pasirode kad ne iki galo sukomunikuota su transporto kompanija. Autobusas lauke ne visai sutartoj vietoj, griztant is sventes vietos nezinojo adreso. Gerai kad atsirado atsakingu sveciu kurie viska sureguliavo. Vakaro metu buvo siokiu tokiu liapsusu su uzduotim, ivyko netaip kaip mes planavom, taciau galu gale vistiek linksmai isejo. Svarbu gera nuotaika!
Daug komentaru del samatos - musu atveju ji irgi kito, i didesne puse, zinoma. Kai kurios kainos mane labai nustebino, bet planuotojos vis sugebedavo rasti tam paaiskinima. Labai teisingai kazkas pasake, ju honoraras nera labai aukstas, taciau tai kompensuojama per kitas samatos eilutes. Kaip bebutu, vestuviu planuotoja yra prabangos dalykas, tad jeigu pasuki tuo keliu, neverta draskytis del keliu simtu litu viena ar kita linkme.
Tarp kitko, jos mums labai tiksliai paskaiciavo maisto kieki, o tai sutaupe nemazai pinigu.
Summa summarum, vestuves buvo pati laimingiausia diena mano gyvenime. Netiesa kad vestuves keliamos giminems ir sveciams. As buvau visiskai atsipalaidavus, buvo super linksma, ir sveciai liko be galo patenkinti. Seimos sventes prie to prisidejo su kaupu, tad ramia sazine rekomenduoju jas ir jums.