Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas,kokio linkėčiau kiekvienai

gražus pasakojimas, o dar gražesnis sunaitėlis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu ačiū,mamytės,jums už gražius komentarus 4u.gif .Viskas buvo jau daugiau kaip prieš metus,o man atrodo,kad tik vakar ax.gif .Kaip greit laikas bėga...Gerai,kad atsiminimai tik gražūs lieka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2009 01 16, 12:24)
Nu ačiū,mamytės,jums už gražius komentarus 4u.gif .Viskas buvo jau daugiau kaip prieš metus,o man atrodo,kad tik vakar ax.gif .Kaip greit laikas bėga...Gerai,kad atsiminimai tik gražūs lieka. wub.gif

na pavydziu tokio gimdymo tikrai,kad man taip...Beje sekmes jum augant. 4u.gif
Atsakyti
sauniai 4u.gif
o sunaitis kaip is pieno plaukes, bus panu siaubas kai paaugs mirksiukas.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu super wub.gif wub.gif laikau kumščius , kad man taip antras greit gimtų , kai jau jam bus laikas , nes pirmas gimdymas tai panašus į jūsų 4u.gif 4u.gif

nu super lotuliukas.gif
Atsakyti
soske.gif Visom nestuke.gif linkiu,greito ir neskausmingo gimdymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as pavydziu mamytei tokio gimdymo blush2.gif saunuoliai smile.gif ir as noreciau kad viskas taip greit ir sklandziai pasibaigtu 4u.gif o sunelis tai grazutelis blush2.gif
Atsakyti
Skaičiau su šypsena biggrin.gif , negaliu patikėt,kad taip lengvai atėjo Jūsų vaikutis. Aukit sveiki,drūti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 01 19, 20:46)
ir as pavydziu mamytei tokio gimdymo blush2.gif  saunuoliai smile.gif ir as noreciau kad viskas taip greit ir sklandziai pasibaigtu 4u.gif  o sunelis tai grazutelis  blush2.gif

Tikėkit ir laukit tokio lengvo gimdymo.Iš visos širdies aš to linkiu visom nėštukėm. 4u.gif

QUOTE(Vi vi @ 2009 01 20, 07:48)
Skaičiau su šypsena biggrin.gif , negaliu patikėt,kad taip lengvai atėjo Jūsų vaikutis. Aukit sveiki,drūti 4u.gif

Nors ir man pačiai sunku patikėti,bet tai tiesa. mirksiukas.gif Galbūt todėl,vis neapleidžia mintis apie trečią džiaugsmelį.Labai norėčiau. wub.gif
Atsakyti
Pavydėtinai lengvas gimdymas blush2.gif Sėkmės jums augant wub.gif
Atsakyti
Koooks gimdymas bigsmile.gif Norėčiau tokio bigsmile.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti
Nu šaunuolė mamytė thumbup.gif Kaip viskas greitai ir neskausmingai bigsmile.gif Ir sūnelis toks gražutis wub.gif Linkiu jums daug laimės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti