Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 22, 22:49)
cia tiesiog sumaisei aliejus ir uztepei? 

medaus ir tryni kaip visada maisiau dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 22, 21:35)
siandien isbandziau kauke su migdolu ir jojobos nerafinuotu aliejumi  thumbup.gif plaukai ne zvilga,o tviska  yahoo.gif ....

O kur siu alieju nusipirkt? ax.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 16, 13:23)
kadangi neradau ankstesnės temos, tai sorry jei kartosiuos ax.gif
kirpėja patarė pasidaryti majonezo kaukę: ištepti juo plaukus, įvynioti šiltai, palaikyti pusvalandį ir nuplauti thumbup.gif  tik sakė jokiu būdu neplauti karštu vandeniu, jau geriau vėsesniu, nes kitaip bus doh.gif

as darau tokias, bet kiek girdejau, jos labiau sviesiaplaukems.
Atsakyti
Sveikos victory.gif

Gal zinot kokiu namu gamybos kaukiu, kurios skatintu plauku augima? g.gif

Atsakyti
QUOTE(MadeInItaly @ 2009 01 23, 17:55)
Sveikos  victory.gif 

Gal zinot kokiu namu gamybos kaukiu, kurios skatintu plauku augima? g.gif

As pirkau naturalu saltai spausta semenu alieju ,turguje,tai gavau atsviesta medziaga ,apie ji ,tai prie plauku skyrelio parasyta ,kad semenu aliejus su kiausinio tryniu -augimui ir zvilgesiui ax.gif ax.gif . Pirkau ,bet dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sankariuke @ 2009 01 23, 15:11)
O kur    siu  alieju nusipirkt?  ax.gif  g.gif  4u.gif

yra specialios naturaliu alieju,prieskoniu parduotuves.ten ir perku visada.beje tokiose parduotuvese ir varnalesu aliejus yra,kuris cia ivardijamas kaip plauku augimo stebuklinga priemone bigsmile.gif ...aliejai turi buti NERAFINUOTI ir salto spaudimo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
as dariausi kauke su ricinos aliejumi,tai liuks buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 11:07)
as dariausi kauke su ricinos aliejumi,tai liuks buvo thumbup.gif

o kaip jus ja darot ?

gal kas zinot kokia kauke nuo pleiskanu ? g.gif

jau nezinau ka ir isbandyti kad ju atsikratyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2009 01 25, 13:48)
o kaip jus ja darot ?

jau nezinau ka ir isbandyti kad ju atsikratyti  verysad.gif

Skaiciau, kad nerafinuotas kokosu aliejus labai padeda nuo pleiskanu, netgi geriau nei visi tam reikalui skirti sampunai
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2009 01 25, 11:48)
o kaip jus ja darot ?

na cia ne namini recepta pateiksiu, bet skaiciau ant etiketes, kad Dzintars balzamas naikina pleiskanas... nezinau ar tiesa, naudojau ji nuo plauku slinkimo...
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2009 01 25, 12:48)
o kaip jus ja darot ?

tiesioj su ricinos aliejumi istepiau gerai plaukus,uzsidejau politilenine plevele ir laikiau 1h,labai gerai suveike.kazkiek girdejau skatina plauku augima,man vaistinej sake kad juo tepa net blakstienas kad skatintu ju paaugima ax.gif
na kaip pas mane kazkada buva pleiskanu naudojau paprasciausia elvital sampuna ir jos savaime isnyko,kuo daugiau naudoji tu priemoniu nuo pleiskanu,zinokit tikrai nuo to geriau nesidaro,pati esu isbandzius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 25 sausio 2009 - 16:45
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 25, 18:43)

na kaip pas mane kazkada buva pleiskanu naudojau paprasciausia elvital sampuna ir jos savaime isnyko,kuo daugiau naudoji tu priemoniu nuo pleiskanu,zinokit tikrai nuo to geriau nesidaro,pati esu isbandzius smile.gif

as tai su tuo sampunu ir galvos niezuli ir nedideli kieki pleiskanu kazkada seniai tiesiog netycia issigydziau-vyras ne ta sampuna nupirko,o reikejo greit plautis ir varyt tai ploviau su kuo parnese ir tiesiog puikus rezultatas biggrin.gif dabar koki karta per savaite profilaktiskai su juo issiplaunu thumbup.gif
Atsakyti