QUOTE(justeva @ 2010 01 28, 21:26)
Tiesiog islydziau pirkta muila (tindi, apta ar kitoki) man tai labai patiko is Eurokos pirktas EKO PIRTIES muilas (kazkaip panasiai vadinasi) Jis toks didesnis, 2 litai su centais kainuoja. Ji sutarkavau ir sildziau puode, virs vandens garu. O kiek ko pyliau, tiksliai nepasakysiu. "Is akies"

vis ipilu kavos su tirciais, pamaisau, palaukiu. Jei reikia dar ipilu. O aliejuko as neturejau, tai dejau tokius i vonia burbuliukus kur buna, zinai? Taip pat is eurokos prisipirkau visokiu
(po 69 ct )[COLOR=yellow]

na o tada formeles istepiau pipirmeciu eteriniu aliejuku ir sukroviau ta mase. Idejau valandai, gal maziau i saldytuva, tada supjausciau ir dzovinau kelias dienas.
Labai pipirmeciu et. aliejus patiko. Kavos tirsciai tai gerai nusveicia, o dar nuo aliejuko taip ir saldo maloniai
Nelabai cia risliai papasakojau.
pabandziau ir as islydyti pirktini muila(tindi rindi, palmoliv, camay), buvau tai dariusi pries metus ir visai nieko(vandens voneleje), o vakar pasiskaiciusi siek tiek si foruma, nutariau mikrobange panaudoti.Zinoma taip isismaginau, kad namuose nebeliko su kuo rankas nusiplauti

, gal kokius 4 muilus islydziau. Ajajai kokie groziai gavosi, gaila nuotraukyciu neturiu. Tik vat neisivaizduojate, kokia man alergija gavosi, praciaudejau visa vakara ir dar nakti, o ryte nosis nusilupusi nuo slogos. ar niekam nebuvo taip nutike?