QUOTE(saulemeile @ 2009 05 03, 21:39)
panelė Prym labai labai daili liemene
Panele Prym,super jusu liemene
panelė Prym, labai graži ir aš ruosšius tokia megsti, tik nežinau kada laikas prieis.
Tikrai graži liemenė
Tik aš pagalvojau, ar susiuvimas neturėtų būti apykaklės dalyje - gal ne taip matytųsi...
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 08, 11:24)
ačiu
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 08, 11:50)
Panele Prym,super jusu liemene
.O gal galite truputeli papasakoti kaip toki grozi numegsti? 
Ačiu
Aprašymas čia ir čia. Jis anglų kalba, osinkoj buvo aptarimas rusiškai, o aš planuoju artimiausiu metu išverst į lietuvių k.
QUOTE(saldainia @ 2009 06 08, 12:59)
panelė Prym, labai graži ir aš ruosšius tokia megsti, tik nežinau kada laikas prieis.
Ačiu
Vidurinį blyną tai nupyliau per vakarą. Bet jau ta juosta
QUOTE(kita bitute @ 2009 06 08, 13:23)
Tikrai graži liemenė
Tik aš pagalvojau, ar susiuvimas neturėtų būti apykaklės dalyje - gal ne taip matytųsi...
Ačiu
Tai kad siūlė viršuje ir yra po apykakle, o apačioje tai niekaip nepaslėpsi
As palauksiu kol isversit i lietuviu kalba.
Labas merginos, gal kuri esat kažką panašaus mezgusios ar nėrusios..
Čia iš pažiūros atrodo megzta, bet kaip tos pynes sujungtos viena su kita, niekaip neikertu.
gal kartais būsit kur schemutę užmačiusios
Čia iš pažiūros atrodo megzta, bet kaip tos pynes sujungtos viena su kita, niekaip neikertu.
QUOTE(dilgelyti @ 2009 06 17, 13:21)
Labas merginos, gal kuri esat kažką panašaus mezgusios ar nėrusios..
Man atrodo, kad pynės numegztos atskirai, tarp jų paleistos akys, o paskui sunertos pynutėmis. Labai įdomus dalykas.