QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 03, 10:14)
oi kaip uzsimaniau kotletu

vakar i parduotuve ejau su 15 Lt kisenej. ne kazi ka nupirski. isejo batonas, duonos puse, margarinas (baigesi kaip tycia), kavos keli pakiukai (3 in 1, na negaliu as be jos, ne kokia diena man jei pusryciams jos neisgeriu) ir desreliu savu paemiau. isleidau 12 litu su centais. bandysiu dabar kazkaip suktis. siandien gal makaronai su desreliu padazu, gal bulviniai blynai.. musu finansai baigesi, o dar visa savaite... tai va, mano receptai siuo metu bus tikrai labai taupus, praktiskai is nieko
pas mus panašiai, reiks algų laukt

Aš kuomet su finansais ne kas, tuštinu miltų, bulvių, makaronų ir ryžių atsargas

Tai iš miltų visada gaminu lepioškes ( kaip čia dabar lietuviškiau užvadint

miltai, vanduo ir druska, darau su žemaitišku mirkalu), skaniai gaunasi makaronų apkepas su įvairiausiom daržovėm, o vietoj sūrio plaktu kiaušiniu, jei turiu bent kelis šimtus gramų faršo, tai juos sumaišau su ryžiais ir kepu tokius kotletukus, paskui patroškinu pieno ir miltų padaže. Vienu žodžiu sukuosi. O šiaip ne kartą esu pasimokius, kad, kai gaunamos algos, reikia prisšaldyti žemaičių, cepelinų, lietinių, kad gale mėnesio būtų ką valgyt ir nereiktų sukt galvos.