Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

neiskilo biggrin.gif tai nefotkysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 02 02, 14:57)
Gausis labai skaniai, nes aš niekada razinų nededu (pas mane yra ju nevalgančių). Ir vanilinio cukrus nededu  blush2.gif  O jei turiu makaronų virtų tai dar jų įdedu

as idedu virtu ryziu thumbup.gif

siandien burokeliu sriuba su frikadelemis ir blyneliai su obuoliais
Atsakyti
raugintų kopūstų sriuba ir penkių grūdų košė smile.gif
Atsakyti
o as vakar dariau kepenu pasteta 4u.gif

iskepiau 400gr vistu kepeneliu, patroskinau svoguna, pakepinau karsto rukytos sonines irgi apie 400gr, viska permaliau per mesmale, idejau susmulkinta cesnaka, prieskoniu, druskos pagal skoni, truputi kambario temperaturos sviesto ir viska gerai ismaisiau.. Gavosi Tepamas ant duonos pastetas thumbup.gif thumbup.gif
tikrai nebrangu
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 02 02, 20:50)
o as vakar dariau kepenu pasteta  4u.gif

iskepiau 400gr vistu kepeneliu, patroskinau svoguna, pakepinau karsto rukytos sonines irgi apie 400gr, viska permaliau per mesmale, idejau susmulkinta cesnaka, prieskoniu, druskos pagal skoni, truputi kambario temperaturos sviesto ir viska gerai ismaisiau.. Gavosi Tepamas ant duonos pastetas  thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai nebrangu

vaje kaip čia skanu šakes, man išvis kepenėlės laabai patinka, tai va kai vyro nėra namie (jis kvapo net negali užuosti) pasilepinu kartais smile.gif
Atsakyti
Turiu fantastiska antikrizines uzkandzios recepta. Mano brangusis neseniai pasiule padaryti, pasake kad kai buvo studentas - tai buvo skaniausias maistas, ir visas bendrabutis pas ji ateidavo vakarienei=). Nors pagal aprasyma receptas atorode labai keistai g.gif , po tokios reklamos nusprendziau pabandyti - ir nepagailejau. Dabar "firmennoe bliudo"=)))

Juoda tamsi duona
Varske (neriebi)
Saulegrazu aliejus
Žali svogunai
Druska

Sumaisyti varske su pora sauksteliu alieju, supjaustais svogunais ir druska. Uztepti ant duonos gabaleliu. Pigu, skanu, vitaminu daug!!! Ir labai "pavasariskai" atrodo tongue.gif Skanaus!!!!
Atsakyti
pusryciams su vyru valgem sumustinius smile.gif
vakarienei buvo agurkines sriubos likuciai, plovas. dar makaronu saldytuve isvirtu radau, tai su desrelemis pasildziau. buvo ir raugintu kopusteliu su papjaustytu poru ir slakeliu aliejaus, rauginti agurkai. kas ka norejo, tas ta valge smile.gif svarbiausia, kad visi likuciai susinaudojo.
o pries miega vyras dar ledu+pieno+bananu kokteiliuka suplake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutkinsss @ 2009 02 02, 22:12)
Turiu fantastiska antikrizines uzkandzios recepta. Mano brangusis neseniai pasiule padaryti, pasake kad kai buvo studentas - tai buvo skaniausias maistas, ir visas bendrabutis pas ji ateidavo vakarienei=). Nors pagal aprasyma receptas atorode labai keistai g.gif , po tokios reklamos nusprendziau pabandyti - ir nepagailejau. Dabar "firmennoe bliudo"=)))

Juoda tamsi duona
Varske (neriebi)
Saulegrazu aliejus
Žali svogunai
Druska

Sumaisyti varske su pora sauksteliu alieju, supjaustais svogunais ir druska. Uztepti ant duonos gabaleliu. Pigu, skanu, vitaminu daug!!! Ir labai "pavasariskai" atrodo tongue.gif Skanaus!!!!

kad skanu ir sveika tai tikrai drinks_cheers.gif bet kad labai pigu tai nepasakyciau g.gif mums su b vien sumustiniu neuztektu, o varskes kilas 11lt, tai praktiskai tas pats kas farso nusipirkt ir kotletu prisikept ax.gif
Atsakyti
o as mastau kazi kaip iseitu paciai varskes pasigaminti? g.gif gal pigiau... ot reiks pameginti, ziuresiu kiek ir uz kiek gavosi biggrin.gif tik gausiu algeles palaukti nes dabar eksperimentams nera lesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 02 02, 23:57)
kad skanu ir sveika tai tikrai drinks_cheers.gif  bet kad labai pigu tai nepasakyciau g.gif  mums su b vien sumustiniu neuztektu, o varskes kilas 11lt, tai praktiskai tas pats kas farso nusipirkt ir kotletu prisikept ax.gif

Sutinku kad ne labai pigu (pries 5 metus tai buvo pigu.....ehhh....buvo laikai=), bet vistiek sakyciau kad laaabai sotu ir tiesa nedaug to varskes reikia kad uztepti ant duonos gabalelio (apie 200 gr kad padaryti 10 sumustinuku)... Bet kiekviena vakara zinoma ne valgysi, kotletu irgi norisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi kaip uzsimaniau kotletu wub.gif vakar i parduotuve ejau su 15 Lt kisenej. ne kazi ka nupirski. isejo batonas, duonos puse, margarinas (baigesi kaip tycia), kavos keli pakiukai (3 in 1, na negaliu as be jos, ne kokia diena man jei pusryciams jos neisgeriu) ir desreliu savu paemiau. isleidau 12 litu su centais. bandysiu dabar kazkaip suktis. siandien gal makaronai su desreliu padazu, gal bulviniai blynai.. musu finansai baigesi, o dar visa savaite... tai va, mano receptai siuo metu bus tikrai labai taupus, praktiskai is nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 03, 10:14)
oi kaip uzsimaniau kotletu  wub.gif  vakar i parduotuve ejau su 15 Lt kisenej. ne kazi ka nupirski. isejo batonas, duonos puse, margarinas (baigesi kaip tycia), kavos keli pakiukai (3 in 1, na negaliu as be jos, ne kokia diena man jei pusryciams jos neisgeriu) ir desreliu savu paemiau. isleidau 12 litu su centais. bandysiu dabar kazkaip suktis. siandien gal makaronai su desreliu padazu, gal bulviniai blynai.. musu finansai baigesi, o dar visa savaite... tai va, mano receptai siuo metu bus tikrai labai taupus, praktiskai is nieko  doh.gif

pas mus panašiai, reiks algų laukt biggrin.gif Aš kuomet su finansais ne kas, tuštinu miltų, bulvių, makaronų ir ryžių atsargas biggrin.gif Tai iš miltų visada gaminu lepioškes ( kaip čia dabar lietuviškiau užvadint g.gif miltai, vanduo ir druska, darau su žemaitišku mirkalu), skaniai gaunasi makaronų apkepas su įvairiausiom daržovėm, o vietoj sūrio plaktu kiaušiniu, jei turiu bent kelis šimtus gramų faršo, tai juos sumaišau su ryžiais ir kepu tokius kotletukus, paskui patroškinu pieno ir miltų padaže. Vienu žodžiu sukuosi. O šiaip ne kartą esu pasimokius, kad, kai gaunamos algos, reikia prisšaldyti žemaičių, cepelinų, lietinių, kad gale mėnesio būtų ką valgyt ir nereiktų sukt galvos. biggrin.gif
Atsakyti