vakar priviriau raugintu kopustu sriubytes, tai ir siandien valgom
vakarienei jauciu nebeuzteks, tai kazka reiks supastyt greit paruosiamo, nes tinginys isisukes
išsikepiau šoninės orkaitėje ir su pekino kopūsto salotom ir keptom bulvėm skaniai papietavom
pusryčių nebuvo, pietūs: man trys bulviniai blynai likę, mergaitė mokykloje valgo, vakarienei virsime virtų bulvių cepelinus, man su plaučiukais mergaitei su mėsa
Vakarienei seimyna damus kepsniukus kalakuto ir naktipieciams bus cirviniai blynai. O rytdienai seimynai bus troskinukas - "jovaliukas"
kadangi saldytuve prisikaupe visokiu mesgaliuku, desrigaliuku, tai sukepinsiu su morkom ir svogunais ir sutroskinsiu su kopustais ir bulvem vienam puode dar koki sauksta pomidoru padazo idesiu
bus ir pietus, ir saldytuvas prasivalys nuo likuciu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 02 04, 14:35)
kaip suri darai?
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldytuvą.
aš tai šiandien gaminau mėsos suktinukus su faršu o garnyrui ryžiai gal vyras užsimanys bulvių
kur mūsų ssiimmaa su savo taupiais receptukais, juk sakė šią savaitę tuapiai maitinsis
Šiandien nieko taupaus - kepsniukai su makaronais ir vakarykščia burokėlių mišraine. Tik pasidalinsiu, kaip naujoviškai kepsniukus darau. Seniau apvoliodavau kiaušinyje, o tada miltuose, o dabar darau atvirkščiai - pirma miltai, o po to kiaušinis. Taip man skaniau ir riebalų ne taip prisigeria.
Ir dar planuoju vakare kepti batoną pagal aistuzeles receptą.
Ir dar planuoju vakare kepti batoną pagal aistuzeles receptą.
QUOTE(Lock @ 2009 02 04, 17:10)
pirma miltai, o po to kiaušinis. Taip man skaniau ir riebalų ne taip prisigeria.
ir aš taip darau
Siandien dariau kodletus su kopustais ,i farsa dedu apvirtus susmulkintus kopustus,viska sumaisau ,apvolioju dziuveseliuose ir kepu keptuvej
kadangi išviriau sriubos, tai taupiai su tais cepelinukais prasisukom, išviriau juos tik tris, viena mažoji sukirto, du aš. Šį kartą ma-iukus tokius pasidariusi buvau
Labai patiko aistuzeles pasiūlytas batono receptas. Gavosi labai skanu, ir tikrai nebrangu. Pavyzdžiui prie kokios sriubytės super būtų. Kitą kartą, kad būtų dar pigiau, darysiu su tikrom mielėm, o ne sausom, nes už sausas mieles suplojau 1 lt.
Gavosi tikrai skanu, kad net katinas paprašė paragauti
Šiaip jis bulkų nevalgė niekada
Gavosi tikrai skanu, kad net katinas paprašė paragauti










