Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs detektyvai mūsų gyvenime

QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 12:31)
.. Todė Medinis ir yr vyras. Ne taip, kaip visi kiti...  2.gif

medinis isvis raso pagal menulio faze..kadangi pilnatis dar-tai nesitikekim nieko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 12:32)
Vaikeli, tikėt reikia į Viešpatį, o rašliava - niekuomet, net sakraline.  2.gif

aciu ,teveli,kad uzvedei i doros kelia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 16, 13:34)
aciu ,teveli,kad uzvedei i doros kelia  wub.gif

Tikėjimo grynumas visai nėra doros kelias. Ir jau netikiu, kad tamstą apskritai įmanoma "užvest", nebent supylus šešis bokalus alaus... 2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 12:31)
A su bobom ginčytis apskritai ne vyriškas darbs... Todė Medinis ir yr vyras. Ne taip, kaip visi kiti...  2.gif

O kam su jomis ginčytis? Reikia pripažinti kaip neišvengiamą ir būtiną blogį, palinksėti galva ir su viskuo sutikti. unsure.gif
O jei nesutinkate - atsiprašyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 16, 13:42)
O kam su jomis ginčytis? Reikia pripažinti kaip neišvengiamą ir būtiną blogį, palinksėti galva ir su viskuo sutikti.  unsure.gif
O jei nesutinkate - atsiprašyti  cool.gif

Amen... 2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 12:38)
nebent supylus šešis bokalus alaus...  2.gif

lotuliukas.gif nu bet taip tiksliai nuspet mano norma thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 16, 13:45)
lotuliukas.gif nu bet taip tiksliai nuspet mano norma  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Bet tai ir mano norma... Blogai, kai normos sutampa, jokios intrigos... 2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 12:48)
Bet tai ir mano norma... Blogai, kai normos sutampa, jokios intrigos...  2.gif

buitis,rutina cia jau mellow.gif nors pagalvojus bendrai 12 bokalu
: mastau.gif salto...to..

nu einu pietaut karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 16, 13:52)
nu einu pietaut  karsta.gif

Gero apetito, ir ne tik... alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 08:50)
14 val susitinku su sitais
Privatus detektyvai
be abejo duosiu uzsidirbt, nes sunervino tos lengvatikes paisydamos apie rastus auskarus.

o as manau,kad tai GUDRIAI SUGALVOTA REKLAMA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2009 01 16, 09:40)
Supraskit gi, kad ne toje svetainėje teiraujatės apie tokį dalyką. Kas čia jums pripažins? Taigi ne fasonas. A neturit kokių pažįstamų? Kurie jums galėtų padėti? *****, taigi nusisamdyčiau tarkim aš, kokį Rapolą, iš Gervuogių tako, ir pasektų jis man, ko tik mano širdis geidžia. Ir kainuotų tai nebrangiau nei pilnas bakas benzo. Nu. Jei labai reikia įrodymų sau, ne teismui, tai mirktelni akią, ir kad jau prifotožopintų, ko buvo, kas dar tik bus. Dar prie butelio padarytų pažymą.... Jei tik jums to reikia.

Papildyta:
QUOTE(Poseidonas @ 2009 01 16, 09:59)
Atsakysiu trumpai, Mykolas suRapolu sumals se ir islys  i viesuma ar pastebes juos, nebus kokybes ir reikiamo foto kampo, gausi spyga, pasakys su bendradarbiu susitikinejau, reikalai darbo, o ten kai domejausi, labai atsakingai prie to prieina ir veliau teismui kaip liudininkai parodymus duoda nes oficiali firma. Paaiskino, kad sekti drudziama bet rinkti informacija apie zmogu visiems galima ir veliau tai neuzkerta kelio liudyti teisme. O mykolas su dar kai kuom pagal Jusu pasiulyma detu i krumus ir gautusi sis is visko. O pinigai cia neturi esmes.Normali ten kaina man pasirode is snekos tik sake yra daug kitokiu pasiulymu kaip apsisaugot nuo apgavysciu partnerio.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 sausio 2009 - 13:44
Va, ką reiškia gerai paėst: pusiaudriba esu sąstingyje ir visai dzin, ką ten moteriškė išdarinėja - tegu, kad ir su batalionu... didis.gif Tralialia...
Girdi, temautoriau, gal nuolat nedaėdęs esi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 16, 15:07)
Girdi, temautoriau, gal nuolat nedaėdęs esi?  mastau.gif

Kaip neėdęs, dar ir žmonai vakarienę paruošia... biggrin.gif biggrin.gif

Įdomu kaip ten pokalbis su detektyvais praėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 01 16, 16:59)
Kaip neėdęs, dar ir žmonai vakarienę paruošia...  biggrin.gif  biggrin.gif

Įdomu kaip ten pokalbis su detektyvais praėjo smile.gif

Visi jo detektyvai yr veidrodis ir nuosavas balsas. Ir žmona netikra - guminė, ba tik tokiai nė ėdesio gaminimas, nė visokio grio pirkinėjimas, nė kvietkai svaiginančio aromato - nedaro jokio įspūdžio - dzin...
Matai, kas žmogaus galvoj telpa, to nė į kosmosą nesudėsi... blink.gif
Atsakyti