Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 09:53)
portretinis skaitos 50mm wink.gif kitinis - tai tas, kur standartiskai eina fotiko kompletacijoj... jis toks prie universaliu, bet tikrai ne pats geriausias... bet pradziai gyvenimo tai pats tas smile.gif

Dabar aiskiau.Kai turi skaitmenini,tai svajoji apie veidrodini.O paskui svajoji apie linzes,kurios taip neblogai pakainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 09:53)
portretinis skaitos 50mm wink.gif kitinis - tai tas, kur standartiskai eina fotiko kompletacijoj... jis toks prie universaliu, bet tikrai ne pats geriausias... bet pradziai gyvenimo tai pats tas smile.gif

g.gif o jei pas mane yra kitinis tai kaip suprantu standartas bet turiu dar ir 40-150mm tai cia jis prilygsta 50mm kuri minit ar cia jau kitoks g.gif nes su juo daugiau gamta ir toli pyskinu g.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 16, 09:55)
o aš darbe nukrovinėjau foto su kabeliu, ir palikau tą kabelį, tai valytoja valydama kabinetą kažkaip sugebėjo kabelį apgadint  doh.gif su siurbliu gal užvažiavo, nes antgalis dabar kreivas...

unsure.gif nu ziople kokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 09:54)
As vel su klausimais  biggrin.gif Peperoni, kur tu radai va tokia forma

, nes photoscape tokios nerandu, o karpyt vienodai nuotraukyciu dar nemoku blush2.gif

susiradau, kur 4 siauros foto, o paskui pakeiciau krastiniu santyki - kur prie sizes... mirksiukas.gif ten netgi galima ranka irasyt - tai gal kokie 7:2 irasiau - nebepamenu jau... blush2.gif

o remeli krastuose dar papildomai su gimpu uzdejau wink.gif

Zmogiuk - uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 16, 09:55)
o aš darbe nukrovinėjau foto su kabeliu, ir palikau tą kabelį, tai valytoja valydama kabinetą kažkaip sugebėjo kabelį apgadint  doh.gif su siurbliu gal užvažiavo, nes antgalis dabar kreivas...

Tai ir pas mane kazkas panasaus atsitiko,su kede uzvaziavau turbut,paskui ta sukreivinta bandziau per prievarta i kompa ikisti,ten kazka nulauziau,nes kistuke vyras kazkokia plasmase nereikalinga rado ax.gif
Bet zinokit supratau,kad myliu savo fotika,nes labai gaila pasidare.O kai dar pasiziurejau kiek kiti fotikai kainuoja,tai isvis vos napsiverkiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 sausio 2009 - 10:05
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 10:00)
g.gif o jei pas mane yra kitinis tai kaip suprantu standartas bet turiu dar ir 40-150mm tai cia jis prilygsta 50mm kuri minit ar cia jau kitoks  g.gif nes su juo daugiau gamta ir toli pyskinu  g.gif
unsure.gif nu ziople kokia  doh.gif

znk - as nelabai specas tu skaiciuku... blush2.gif bet jei yra kazkoks intervalas - siuo atveju 40-150 - vadinasi jis turi zooma...

o tas 50 mm - tai tik toks ir yra - su juo nei priartinsi, nei patolinsi - kiek kojytem eini - tiek is zoominas smile.gif
ir "matymo" kampas yra gerokai mazesnis nei to peties kitinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 sausio 2009 - 10:06
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 10:04)
znk - as nelabai specas tu skaiciuku... blush2.gif  bet jei yra kazkoks intervalas - siuo atveju 40-150 - vadinasi jis turi zooma...

o tas 50 mm - tai tik toks ir yra - su juo nei priartinsi, nei patolinsi - kiek kojytem eini - tiek is zoominas smile.gif
ir "matymo" kampas yra gerokai mazesnis nei to peties kitinio...

4u.gif fsio jasno tada visiskai kitoks as su juo priartinu belenkiek 4u.gif reiskias jis daugiau tolumui skirtas ot pirkeja ane is manes lotuliukas.gif perku nezinodama ka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 10:01)
susiradau, kur 4 siauros foto, o paskui pakeiciau krastiniu santyki - kur prie sizes...  mirksiukas.gif  ten netgi galima ranka irasyt - tai gal kokie 7:2 irasiau - nebepamenu jau...  blush2.gif

o remeli krastuose dar papildomai su gimpu uzdejau wink.gif

Aciu 4u.gif ax.gif Jau pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 16, 10:09)
4u.gif fsio jasno tada visiskai kitoks as su juo priartinu belenkiek  4u.gif reiskias jis daugiau tolumui skirtas ot pirkeja ane is manes  lotuliukas.gif perku nezinodama ka hihihi.gif

As turiu mada tokia,kad pirma isigyju o paskui pradedu galvoti ar man tikrai reikejo,o paskui ka cia dabar daryti su isigytu daiktu doh.gif Ir su katinu taip buvo ir su vyru ir su akvariumu ir dabar su fotiku tas pats.Nepasimokau is klaidu nei uz ka.Tik isigijus sita fotika ir pradejus dometis, tai pirma karta isgirdau apie veidrodinius aparatus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 10:15)
As turiu mada tokia,kad pirma isigyju o paskui pradedu galvoti ar man tikrai reikejo,o paskui ka cia dabar daryti su isigytu daiktu doh.gif Ir su katinu taip buvo ir su vyru ir su akvariumu ir dabar su fotiku tas pats.Nepasimokau is klaidu nei uz ka.Tik isigijus sita fotika ir pradejus  dometis, tai pirma karta isgirdau apie veidrodinius aparatus. doh.gif

man labiausiai patiko, kad vyra pirma isigijai, o paskui galvojai kam ji panaudot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as kaip tik atvirksciai - ilgai renkuos, pries isigydama (kadangi parastai visada reik skaitytis su finansais - tai stengiuos rinktis geriausia kokybe uz priimtina kaina)... kai yra internetas - tai po kelias dienas prasedziu, kol susirenku visa reikiama informacija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 16, 10:21)
man labiausiai patiko, kad vyra pirma isigijai, o paskui galvojai kam ji panaudot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as kaip tik atvirksciai - ilgai renkuos, pries isigydama (kadangi parastai visada reik skaitytis su finansais - tai stengiuos rinktis geriausia kokybe uz priimtina kaina)... kai yra internetas - tai po kelias dienas prasedziu, kol susirenku visa reikiama informacija...  ax.gif

Su vyru tai gal daugiau galvoju ar man reikejo...Gerai butu jeigu jis butu kaip veidrodinis,kur kai ka gali palikti kai ka pasikeisti lotuliukas.gif
Nu kai pribresiu veidrodiniu,tai ir as pirma labai pasidomesiu kas ir kame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 16, 10:24)
Gerai butu jeigu jis butu kaip veidrodinis,kur kai ka gali palikti kai ka pasikeisti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif noreciau ir as... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as jei pirksiu veidrodini, (kurio labai labai noriu biggrin.gif ) tai mastau apie universalu objektyva 18-200mm, nes vis tiek daugumoj gamta fotkinu rolleyes.gif o portretam turbut irgi tiks ax.gif
QUOTE(Armana @ 2009 01 16, 10:15)
Aciu 4u.gif  ax.gif Jau pavyko thumbup.gif

tai parodyk bigsmile.gif
Atsakyti