Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais

Jediara thumbup.gif gražu pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 07, 22:02)
Jediara  thumbup.gif gražu pas tave 4u.gif

Dėkoju aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Atidariau naują pagyrūnių temą biggrin.gif Giriamės žiedais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 08 gruodžio 2009 - 20:00
QUOTE(Ar-And @ 2009 12 07, 15:56)
AS

Labai grazus kaktusu ziedai,pas mane nezydi schmoll.gif
Gal ne visi zydi?

QUOTE(saidutea @ 2009 12 07, 20:42)
Kokie kaktusu ziedeliai wub.gif  kai tokiu kaktusu ziedu foto prisiziuri, tai ir pati uzsimanai kaktusu prisipirkt ir laukt ziedu biggrin.gif

Ačiū. Tas baltas žydi gana dažnai, (ir gaila, labai trumpai, kelias valandas) o tas geltonas gal į penkis metus kartą praskleidė žiedą. Tikiuosi, dabar tiek laukti nereikės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 09 gruodžio 2009 - 11:23
QUOTE(Aš. @ 2009 12 09, 12:23)
Ačiū. Tas baltas žydi gana dažnai, (ir gaila, labai trumpai, kelias valandas) o tas geltonas gal į penkis metus kartą praskleidė žiedą. Tikiuosi, dabar tiek laukti nereikės biggrin.gif

Tik kelias valandas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 09, 16:33)
Tik kelias valandas? blink.gif

Na taip... turėjau fotoaparate įamžinus, kaip išleido žiedą, po keliolikos minučių jau buvo ryškiai prasiskleidęs... Tiesiog tokiais etapais buvau nufotkinus. Šiek tiek pažydėjo ir jau ryte iš žiedo nieko nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Aš. @ 2009 12 09, 19:40)
Na taip... turėjau fotoaparate įamžinus, kaip išleido žiedą, po keliolikos minučių jau buvo ryškiai prasiskleidęs... Tiesiog tokiais etapais buvau nufotkinus. Šiek tiek pažydėjo ir jau ryte iš žiedo nieko nebebuvo.

Kaip gaila tokio grožio verysad.gif , vienintelė paguoda, kad dažnai žydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 09, 18:49)
Kaip gaila tokio grožio  verysad.gif , vienintelė paguoda, kad dažnai žydi  biggrin.gif

Dažnai ir daug žiedų, aplink visą kaktusą tokie dideli:) Man tas geltonas gražesnis, kur į 5 metus kartą pražydo biggrin.gif Bet va kažkam sakė išvis jis nežydėjo. Apžiūrėjau jūsų augalus...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 09 gruodžio 2009 - 23:21
QUOTE(Aš. @ 2009 12 10, 00:18)
Apžiūrėjau jūsų augalus...user posted image

Dėkoju 4u.gif turiu silpnybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 10, 07:52)
Dėkoju  4u.gif  turiu silpnybę  ax.gif

Diiiidelė silpnybė lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti