Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos,kurios atsisakė skiepų.

Aš esu ramus žmogus, gyvenime labai nemėgstu konfrontacijos, ginčių - verčiau nusleisiu arba pasitrauksiu, patylėsiu negu pradėsiu nereialingą diskusiją. Taip pat labai nemėgstu spaudimo, tai ką patyriau dėl to, kad norėjau atidėti skiepus truputi mane pribloškė, nes gydytojai kurie visada buvo geriausi draugai, kurie padėdavo rupintis mažaisis, vienu metu tapo vos ne priešai dėl to spaudimo doh.gif . Pakeičiau polikliniką, privačiai jau nieks nebespaudžia, nes nenori, kad išeičiau, bet dabar bandėm diskutioti dėl skiepų, nes kai kurias norėčiau padaryti prieš kelionę - ir vėl kyla įtampa, nes pirmiausiai esu nesuprasta kam čia aplamai visas cirkas - tipo kodėl nepaskėpijom anksčiau, iš kitos pusės - nelabai norima klausyti, kokių skiepų aš pageidaučiau - nes juk AŠ ČIA NIEKO NESUSIGAUDU. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 24, 09:30)
Nor skiepai ir nera privalomi pagal LR istatymus. Taciau yra ministro istatymas kad vakcinacija apimtu 90 proc. populiacijos. Matomai planai nuleidziami iki seimos gydytoju ir jiems daromas spaudimas. O jau jie savo ruoztu spaudzia mamas. Kitaip as irgi negaliu paaiskinti kaip galima spausti mamas darytis neprivalomus skiepus. Patyriau savo laiku toki pat spaudima. Atvirai pasakius, jei sutikciau senu laiku pediatre ir sesute, tai tikrai issakyciau visa "gera" ka as apie jas galvoju... nes skiepyti vaikus, gimusius pvz. cezario metu, neisnesiotus, ar gavusius gimdymo trauma yra aplamai tu vaiku teisiu pazeidimas. O ir sveikus vaikus skiepyti yra per nelyg rizikinga. Ir aplamai, VISI skiepai yra zalingi.

Nesupratau g.gif Yra SAM ministro įsakymas, įpareigojantis pediatrus skatinti skiepyti vakcinomis, neįeinančiomis į patvirtintą skiepų planą ?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 07 24, 11:55)
Nesupratau  g.gif Yra SAM ministro įsakymas, įpareigojantis pediatrus skatinti skiepyti vakcinomis, neįeinančiomis į patvirtintą skiepų planą ?

O ko jus nesuprantat, brangioji skiepu gineja? Kad visi tie isakymai ir aplamai skiepu politika is anksto pasmerkia kai kuriuos musu visuomenes vaikus tapti neigaliais arba mirti? Juk pries skiepijus vaikus, jiems neatliekami jokie tyrimai. Ir pvz., tie vaikai, kuriu tam tikras genotipas nesugeba isvesti sunkiuosius metalus is savo organizma yra pasmerkti. Nes tokie tyrimai nedaromi nei is anksto, nei vaikams tapus neigaliais, nei APLAMAI Lietuvoje nedaromi. Ir tai tik VIENAS is 1000 rizikos faktoriu musu vaikams. O kur kiti rizikos faktoriai? Apie tai musu medicina, nesneka ir negalvoja.

Apsinuodijimas gyvsidabriu, svynu, variu ir cinku, rysis su GOA-E genotipu. Mokslinis tyrimas:

http://www.ibcmt.com...onicFatigue.pdf

vertimas:
http://translate.goo...onicFatigue.pdf

As, is savo boksto, visus skiepu ginejus galiu prilyginti genocidui arba mazu maziausiai ismaneliais gydotojais, nevertais gydytojo diplomo. Ir tokiems gydytojams ir formaceutams galiu pasakyti tik viena: "Jus neturit teises gydyti, ir aplamai verti baudziamosios atsakomybes uz savo veiksmus!".
Nes mano vaikai ne tik patyre zala nuo skiepu, bet yra ir negydomi.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 24, 12:23)

Apsinuodijimas gyvsidabriu, svynu, variu ir cinku, rysis su GOA-E genotipu. Mokslinis tyrimas:

Straipsnis, beje, visai neblogas mirksiukas.gif Atkreipiau dėmesį į tą dalį, kurioje geriausias efektas gydant lėtinį apsinuodyjimą gyvsidabriu, gaunamas derinat dantų amalgamų pašalinimą su homeopatija.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 07 24, 10:09)
Gimdžiau visai neseniai. Gydytoja pakišo pasirašyt dokus, vyras pasirašė, o ji tik tada pasakė, nu čia dėl bendrų reikalų, skiepų ir pan. kalbėjo taip maloniai, o tada aš pasakiau, bet mes nežadam skiepyti. Tonas pasikeitė, ėmė aiškinti kad aš nesuprantu ką darau ir pan. Išėjo supykusi ir leido dar pagalvoti.  doh.gif

Užsispyrėle, ateičiai- skaitykite visus dokumentus, taip pat ir paduodamus ligoninėje, prieš juos pasirašydami mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2010 07 18, 11:51)
Skirtumas tik tas, kad medicina labai nepalankiai ziuretu i serganti neskiepyta vaika. Ir butu zymiai sunkiau prisisaukti pagalbos, nes visur butu kaltinami tevai kad nepaskiepijo.

butybe, jūs rimtai manote, jog jūsų vaikui nebūtų suteikiama pagalba ligos atveju todėl, kad jis neskiepytas g.gif Įsivaizduoju galimai atskaitoma "moralą", nors profesinės etikos požiūriu tai taip pat yra nepriimtina, tačiau atsisakymas gydyti vaiką, susirgusį hepatitu, difterija, HiB pneumonija ar meningitu užtrauktų rimtas teisines pasekmes, kur kas rimtesnes nei tiesiog prarasta licencija.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 07 24, 12:55)
Nesupratau  g.gif Yra SAM ministro įsakymas, įpareigojantis pediatrus skatinti skiepyti vakcinomis, neįeinančiomis į patvirtintą skiepų planą ?

Atrodo, Jūs truputį ne taip viena kitą supratot smile.gif

Atsiverčiau SAM ministro įsakymu patvirtintą Nacionalinės imunoprofilaktikos programą 2009-2013 m.
,,.2. pasiekti ir išlaikyti pakankamą vaikų skiepijimų mastą (ne mažiau kaip 90 proc. šalyje ir kiekvienoje administracinėje teritorijoje);"
http://www3.lrs.lt/p...s...090&p_tr2=2

Aš supratau, kad Šviesioji turėjo galvoje šitą punktą.
Ministerijos kuruojamos Programos kriterijai ir tikslai savotiškai įpareigoja gydytojus įkalbėti kuo daugiau tėvų skiepyti savo vaikus. Tuo tarpu jokie skiepai nėra privalomi.

Aš pritariu, kad skiepyti vien dėl skaičiaus negalima. Privalo atsižvelgti į svorį, sveikatos būklę ir pan. O svarbiausia, tokais atvejais turi informuoti tėvus apie tai, kada kontraindikuotina, o kada ir kuo geriausia būtų skiepyti tėvams pageidaujant tai daryti. Tai tikrai privalo atlikti, nes apie bet kokį skiriamą gydymą pacientas turi būti informuojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 24 liepos 2010 - 11:51
QUOTE(dange @ 2010 07 24, 12:37)
Straipsnis, beje, visai neblogas  mirksiukas.gif Atkreipiau dėmesį į tą dalį, kurioje geriausias efektas gydant lėtinį apsinuodyjimą gyvsidabriu, gaunamas derinat dantų amalgamų pašalinimą su homeopatija.

Priezasties (amalgaminiu plombu) salinimas yra butinas. Kitaip gydymas tampa beprasmis, nes organizmas pastoviai gauna doze sunkiuju metalu.
Atsakyti
QUOTE(AlfaBeta @ 2010 07 24, 12:50)
Atrodo, Jūs truputį ne taip viena kitą supratot  smile.gif

Atsiverčiau SAM ministro įsakymu patvirtintą Nacionalinės imunoprofilaktikos programą 2009-2013 m.
,,.2. pasiekti ir išlaikyti pakankamą vaikų skiepijimų mastą (ne mažiau kaip 90 proc. šalyje ir kiekvienoje administracinėje teritorijoje);"
http://www3.lrs.lt/p...s...090&p_tr2=2

Aš supratau, kad Šviesioji turėjo galvoje šitą punktą.
Ministerijos kuruojamos Programos kriterijai ir tikslai savotiškai  įpareigoja gydytojus įkalbėti kuo daugiau tėvų skiepyti savo vaikus tais į skiepų kalendorių įtrauktais skiepais, kurie iš tikrųjų nėra privalomi. Taigi Jūs pati žinote, kad jokie skiepai nėra privalomi.

Aš pritariu, kad skiepyti vien dėl skaičiaus negalima. Privalo atsižvelgti į svorį, sveikatos būklę ir pan. O svarbiausia, tokais atvejais turi informuoti tėvus apie tai, kada kontraindikuotina, o kada ir kuo geriausia būtų skiepyti tėvams pageidaujant tai daryti. Tai tikrai privalo atlikti, nes apie bet kokį skiriamą gydymą pacientas turi būti informuojamas.

Supratau smile.gif Panašu, kad tikrai "pakibau" ant foruminio skirstymo į "privalomus"- pagal kalendorių, ir "neprivalomus"- pasirenkamus.
Atsakyti
Stengiuos dokus skaityti, bet kai esi tik po gimdymo, kažkaip ne tas galvoj blush2.gif Noris kuo greičiau atsikratyti popierizmais ir mėgautis motinyste. Beto, tas pasirašymas mums nieko nereiškė, nes tiesiog ranka prirašė, kad atsisakom skiepo
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 24, 08:30)
Nor skiepai ir nera privalomi pagal LR istatymus. Taciau yra ministro istatymas kad vakcinacija apimtu 90 proc. populiacijos. Matomai planai nuleidziami iki seimos gydytoju ir jiems daromas spaudimas. O jau jie savo ruoztu spaudzia mamas. Kitaip as irgi negaliu paaiskinti kaip galima spausti mamas darytis neprivalomus skiepus. Patyriau savo laiku toki pat spaudima. Atvirai pasakius, jei sutikciau senu laiku pediatre ir sesute, tai tikrai issakyciau visa "gera" ka as apie jas galvoju... nes skiepyti vaikus, gimusius pvz. cezario metu, neisnesiotus, ar gavusius gimdymo trauma yra aplamai tu vaiku teisiu pazeidimas. O ir sveikus vaikus skiepyti yra per nelyg rizikinga. Ir aplamai, VISI skiepai yra zalingi.

QUOTE(Sviesioji @ 2010 07 24, 11:23)
O ko jus nesuprantat, brangioji skiepu gineja?  Kad visi tie isakymai ir aplamai skiepu politika is anksto pasmerkia kai kuriuos musu visuomenes vaikus tapti neigaliais arba mirti? Juk pries skiepijus vaikus, jiems neatliekami jokie tyrimai. Ir pvz., tie vaikai, kuriu tam tikras genotipas nesugeba isvesti sunkiuosius metalus is savo organizma yra pasmerkti. Nes tokie tyrimai nedaromi nei is anksto, nei vaikams tapus neigaliais, nei APLAMAI Lietuvoje nedaromi. Ir tai tik VIENAS is 1000 rizikos faktoriu musu vaikams. O kur kiti rizikos faktoriai? Apie tai musu medicina, nesneka ir negalvoja.

vertimas:
http://translate.goo...onicFatigue.pdf

As, is savo boksto, visus skiepu ginejus galiu prilyginti genocidui arba mazu maziausiai ismaneliais gydotojais, nevertais gydytojo diplomo. Ir tokiems gydytojams ir formaceutams galiu pasakyti tik viena: "Jus neturit teises gydyti, ir aplamai verti baudziamosios atsakomybes uz savo veiksmus!".
Nes mano vaikai ne tik patyre zala nuo skiepu, bet yra ir negydomi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 05 16, 10:15)
nu tikrai idomu, ka paskays...galesit ir mums papasakot  biggrin.gif

KOkia grazi nuotrauka! Nieko nera labiau "nervus raminancio" kaip matyti vaika valganti mamos piena.
As neskiepiju savo vaiku (3m. ir 1m.), abu maitinu savo pienu, neduodu saldumynu, ypatinga demesi skiriu dietai (darzoves, vaiksiai, eko ir t.t).
Manau kad visa tai labai svarbu besivystanciam organizmui.
Kol kas neprireike jokiu medikamentu ir vaikai sveiki-keliaujam daug ir ivairiai.
Mano nuomone siuolaikinis skiepu kalendorius-ABSURDAS!
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2010 07 27, 19:44)
KOkia grazi nuotrauka!  Nieko nera labiau "nervus raminancio" kaip matyti vaika valganti mamos piena.
As neskiepiju savo vaiku (3m. ir 1m.), abu maitinu savo pienu, neduodu saldumynu, ypatinga demesi skiriu dietai (darzoves, vaiksiai, eko ir t.t).
Manau kad visa tai labai svarbu besivystanciam organizmui.
Kol kas neprireike jokiu medikamentu ir vaikai sveiki-keliaujam daug ir ivairiai.
Mano nuomone siuolaikinis skiepu kalendorius-ABSURDAS!

Kai visi masiskai prades atsisakineti skiepu, pasiziuresime koks tai ABSURDAS. Aisku dabar dauguma paskiepytu ir nera nuo ko uzsikresti. mano manymu absurdas tiketi, kad musu laikais valgai EKO produktus. Tiesiog cia labai geras budas uzsidirbti is zmoniu naivumo smile.gif Net isaugintas tavo darze agurkas ne butinai bus svarus ir geras, o ka kalbeti apie kitu zmoniu uzaugintus produktus? Siekdami pelno prides visokio brudo.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 07 30, 22:43)
Kai visi masiskai prades atsisakineti skiepu, pasiziuresime koks tai ABSURDAS. Aisku dabar dauguma paskiepytu ir nera  nuo ko uzsikresti. mano manymu absurdas tiketi, kad musu laikais valgai EKO produktus. Tiesiog cia labai geras budas uzsidirbti is zmoniu naivumo smile.gif Net isaugintas tavo darze agurkas ne butinai bus svarus ir geras, o ka kalbeti apie kitu zmoniu uzaugintus produktus? Siekdami pelno prides visokio brudo.

bijau kad kai visi prades atsisakineti skiepu greiciau farmacija bankrutuos.
ir jei esate uz skiepus ne i sita foruma pataikete mirksiukas.gif
Atsakyti