
Nu paprašiau patarimo, žiū ir nemaža diskusija įsisiūbavo.Ačiū už patarimus, šiaip ar taip reikia atsirinkti, koks tešlos kildynimo būdas priimtinoaisias.Dabar orkaitėj bandelės tik pašautos.Daryta (Neatsimenu pagal kurios forumietės nuorioodaą
) nekildinant, kai norima greit kept.Vėliau parašysiu kaip gavos

QUOTE(Elzė @ 2009 03 02, 18:10)
išieškojau visą SM ieškodama bandelių (ragelių) su kmynais ir sūriu receptų. Bet taip nieko ir neradau
Negi niekas nekepa? Noriu nesaldžių, kur viduj būna kmynai bandelių su apekpusiu sūriu 


Aš kepu tokias

mielinę tešlą darau pagal šį receptą:
http://www.saule-tw....i...t&Itemid=58
pakilusią tešlą iškočioju, padarau kvadratą ar stačiakampį tokį didelį, tada pridedu daug tarkuoto sūrio+kmynų ant puse tešlos sunku aiškint


QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 21:29)
Nu tikiu


Labukas, pas mane iskilo toks klasymas. Ar nieko neatsitiks su mieline tesla, jeigu as ja uzsaldyciau? Gal sakau mieles mirsta prie labai aukstos temp.
QUOTE(Maluna @ 2009 03 09, 16:59)
Tirai čia kažkur skaičiau, kad merginos atsišaldo mielinę tešlą ir rytais mėgaujasi šviežiom, garuojančiom bandelėm 

Aciu uz ats. Reiks pabandyt, tada.

QUOTE(sigitawhatever @ 2009 03 10, 19:12)
Bandyta ne kartą, galiu partvirtinti

QUOTE(Povila$ @ 2009 03 10, 19:23)
Tada dar vienas klausymas - o saldyti reik pries kildinant (ir paskui atsildyta pakildinti), ar is pradziu pakildint ir po to saldyt ?
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 03 10, 19:47)
Tada dar vienas klausymas - o saldyti reik pries kildinant (ir paskui atsildyta pakildinti), ar is pradziu pakildint ir po to saldyt ?
Žinok nėra skirtumo, gali ir taip ir taip, aš kai tingiu tai net nekildintas bandeles traukiu iš šaldiklio, dedu į skardą ir kepu - skirtumo beveik nesijaučia ar jos buvo kada kildintos ar ne, kažkaip spėja orkaitėje pakilti

QUOTE(sigitawhatever @ 2009 03 10, 18:47)
Tada dar vienas klausymas - o saldyti reik pries kildinant (ir paskui atsildyta pakildinti), ar is pradziu pakildint ir po to saldyt ?
Prieš

