Saunuole, Rimami, labai grazi tema
QUOTE(Owly @ 2009 01 16, 08:17)
Nežinau, ką kitos kepėjėlės pasakys, bet aš tai visada vos pravėsusias bandeles sudedu į maišiuką, tai jos išlieka minkštutėlės 
QUOTE(janiku @ 2009 01 16, 17:28)
per daug miltu ir per mazai inkei, bet pagrndas miltu kiekybe ir kokybe. Mano mama profesionale tai ji taip ir patare ziureti miltus ir geriau maziau nei per daug
Ačiū už patarimus
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti?
QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 23:40)
Kiek netingi
RIMAMI AUKSAS TU
Norejau taves paklausti dar apie bandeles kur zadejai kepti, nu tas buhteln, nesupratau, kur ta karamele deti
AČIŪ VISOMS UŽ GRAŽIUS ŽODŽIUS
Džiaugiuosi, kad patiko temos pradžia
Kad aš jų dar neiškepiau
Bet užsipirkau produktų - rytoj kepu
Paskaičiau ką ten rašo - tai matyt taip ir reikia daryt, dėt jas ant to mišinio karamelei ir kildint 40 min.
Na bent jau aš taip ir ruošiuos daryt - recepto autorė labai patikima, nerašytų gi taip, jei būtų nesąmonė
Panašu, kad Owly kelios žinutės atgal gerai apibūdino - turėtų gautis didelė plėšomų bandelių bulka
nes forma kaip ir nedidelė 20x30. Bet smalsu pamėgint
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:08)
Norejau taves paklausti dar apie bandeles kur zadejai kepti, nu tas buhteln, nesupratau, kur ta karamele deti
pilti i skarda, o ant jos deti zalias bandeles ir kildinti, ar taip? 
Kad aš jų dar neiškepiau
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:08)
Kiek netingi
, as tai issiverciu tesla ant stalo, ji man vos nenubega, tokio buna skystumo ir taip pusvalandi su ja zaidziu
Oho...
QUOTE(Maliku @ 2009 01 17, 00:40)
Ačiū už patarimus
Bandysiu atkreipt dėmesį
O šiaip, esu girdėjusi, kad gatavų mielinių gaminių kietumas/minkštumas priklauso nuo to ar dedi sviesto ir kiaušinių. Tame mano bandytame recepte reikėjo 1 kiaušinio ir šiek tiek sviesto. Ar tai gali įtakoti greitesnį "džiūvimą"?
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti?
janiku, o kiek laiko panašiai reikia minkyti?
mamos tradicinis receptas: pienas mieles tirpintas margarinas miltai ir aisku truputis druskos Vos vos ir cukrus. Kiausiniu visai nededa. Mamai 70 metu ir ji visa amziu kepa tokias bandeles ir jos buna minkstutes net keleta dienu
Man pačios geriausios bandelės gaunasi pagal SONATINOS "Močiutės mielinės tešlos" receptą.
Ir tešlos nereikia puse dienos kildinti, ir bandelės gaunasi labai minkstos ir labai ilgai nesukietėja (na jei kartais per pora dienų nesuvalgom, nors tai būna labai retai
). Nuotraukų neturiu, bet jau senokai kepiau , turbūt reikia savaitgalį užsiimti
Tema nereali.
Ačiū
Ir tešlos nereikia puse dienos kildinti, ir bandelės gaunasi labai minkstos ir labai ilgai nesukietėja (na jei kartais per pora dienų nesuvalgom, nors tai būna labai retai
Tema nereali.
Ačiū
QUOTE(fsss~ @ 2009 01 17, 15:23)
20min jau stovi tešla prie radiatoriaus, negaliu pasakyt, kad daug pakilo. kaip nervina...jau antra kartą kažkaip nesigauna. dabar paskaičiau apie minkymą, ryškiai "nedaminkiau". jeigu dabar pradėsiu minkyti (20min pastovejus), ar dar galiu išgelbėti? 
laisvai gali inkyti dar geriau bus
Puikus nauji nameliai!
na ką, iškepiau savo bandeles su kopūstais:) gavosi visai nieko, kaip pirmam kartui. tiesiog, kitą syk daryčiau daug mažesnes, nes kai išsiputė, tai vietoj mažų dailių rutuliukų, gavosi tokie pusbatoniai:) ir dar siūlyčiau kaip įmanoma daugiau prikimšti įdaru. nes pas mane atrodo, kad reik jo paieškoti. bet šiaip labai patenkinta savim. įdedu dvi foto.
paruoštos:

iškepusios:
paruoštos:

iškepusios:
mmmmmmmm kaip skaniai bandeles atrodo







