Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 13:00)
o is kur jus perkate sviestmedi?  ax.gif
KN ziurejau ganetinai brangu 50 lt... ar 90 g yra daug? idomu vizualiai kokio ml kiekio indeli uzima?  biggrin.gif
ilgam uztenka?

sviestmedzio yra ir po maziau KN pirkt.. mazdaug 60 ml, tai kainuoja 29 lt man atrodo.. senokai pirkau, tai tiksliai nebeprisimenu..
o tas kur 90 g, tai mazdaug 120 ml..
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 12:00)
o is kur jus perkate sviestmedi?  ax.gif
KN ziurejau ganetinai brangu 50 lt... ar 90 g yra daug? idomu vizualiai kokio ml kiekio indeli uzima?  biggrin.gif
ilgam uztenka?

as turiu 50g, del taupumo.. g.gif kazkaip sunku pasakyti, manau ziurint dar kaip daznai naudojamas bus, kam ir pan g.gif as, kai retai ji naudoju, tai jis jau senokai pas mane, karts nuo karto rankas patepu, lupoms naudoju...
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 21, 06:44)
Vakar uzmaciau linu semenu (ar seklu)  g.gif  nerafinuota, salto spaudimo alieju kazkokios Fix berods firmos ir kaina visai gera apie 6 Lt buvo. Gal patartumet kur ji galima butu panaudoti?  biggrin.gif  Nes man su aliejais dar neteko draugauti  ax.gif

valgyk smile.gif
jame daug omegu - todel thumbup.gif ir odos prieziurai (pvz gali imaisyti gamindama sviesta kunui)

QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 08:33)
joa... ta esu girdejusi, bet man dar labai neryskis ir turbut nuo svorio numetimo  g.gif  o gal kas zinote su kuo galima stangrinti krutine, kad ju nebutu? kazka skaiciau, kad padeda kosmetika su sviestmedziu... bet ar tikrai? gal kas bandete ka?  blush2.gif

as daug sviestmedziu teplioju dukryte smile.gif , tai tuo paciu ja patepus rankas 'nusivalau' i savo pilva smile.gif po gimdymo turiu neryskiu, negiliu ir nedaug striju, MB sako, kad 'nematomu' (bet man tai jos net labai matomos biggrin.gif ). po gimdymo va jau 15 men praejo, tai vaizdas pagerejo. bet ar cia siaip - laikas savo darba padare, ar sviestmedis - nezinau... smile.gif
bet sutinku su dauguma - pilnam striju isnaikinimui (net kai jos negilios), tai kazin ar yra veiksminga naturali priemone.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 21, 13:23)
bet sutinku su dauguma - pilnam striju isnaikinimui (net kai jos negilios), tai kazin ar yra veiksminga naturali priemone..  unsure.gif

manau nesvarbu naturali nenaturali...
Atsakyti
valgyk smile.gif
jame daug omegu - todel  thumbup.gif  ir odos prieziurai (pvz gali imaisyti gamindama sviesta kunui)

oi, jeigu tik mokeciau ta sveista pasigamint, tai butu super thumbup.gif Gal zinai receptuka koki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 21, 13:08)
merginos, SOS, staigiai reikia informacijos - ar galima dovanu ceki koki tai nusipirkti ten kur jus darote veido valyma pas Elena berods ar kazka ten su naturalia kosmetika ax.gif

dovanu ceki stepono 6 galima isigyt, tik jis tikriausiai prekems. nes as pati buvau gavusi dovanu ceki, tai uzsirasiau valymui pas Elyte. bet kai atsiskaitinejau (dar reikejo primoket), tai uzsimine, kad cekis siaip prekems, bet prieme ir uz sutaiktas paslaugas smile.gif tai siaip patarciau pries perkant pasitikslint smile.gif
Atsakyti
valgyk smile.gif
jame daug omegu - todel  thumbup.gif  ir odos prieziurai (pvz gali imaisyti gamindama sviesta kunui)
as daug sviestmedziu teplioju dukryte  smile.gif , tai tuo paciu ja patepus rankas 'nusivalau' i savo pilva smile.gif po gimdymo turiu neryskiu, negiliu ir nedaug striju, MB sako, kad 'nematomu'  (bet man tai jos net labai matomos  biggrin.gif ). po gimdymo va jau 15 men praejo, tai vaizdas pagerejo. bet ar cia siaip - laikas savo darba padare, ar sviestmedis - nezinau... smile.gif
bet sutinku su dauguma - pilnam striju isnaikinimui (net kai jos negilios), tai kazin ar yra veiksminga naturali priemone..  unsure.gif

Na gal palaikysit mane visiska dunduke, bet... Kas tas MB ? biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 21, 14:41)
Na gal palaikysit mane visiska dunduke, bet... Kas tas MB ? biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif įtariu, akd šifruojasi- mano brangusis... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 21 sausio 2009 - 13:47
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 21, 13:47)
as turiu 50g, del taupumo.. g.gif  kazkaip sunku pasakyti, manau ziurint dar kaip daznai naudojamas bus, kam ir pan g.gif as, kai retai ji naudoju, tai jis jau senokai pas mane, karts nuo karto rankas patepu, lupoms naudoju...

as man atrodo 25g turiu, o turiu tai irgi jau seniai ir dar nemazai liko. naudoju kaip linutiaaa karts nuo karto rankoms ir lupoms dabar nuolat smile.gif bet jei kazka gamintis tai manau greit sueitu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 21, 14:46)
lotuliukas.gif įtariu, akd šifruojasi- mano brangusis...  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

taip taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 21, 12:27)
manau nesvarbu naturali nenaturali...

ta pati pagalvojau rasydama biggrin.gif drinks_cheers.gif
o kas veiksminga? chirurgija, lazeris?..

QUOTE(Wiwa @ 2009 01 21, 12:28)
oi, jeigu tik mokeciau ta sveista pasigamint, tai butu super  thumbup.gif  Gal zinai receptuka koki wink.gif

cia jau priklausys nuo to, kokio gerio turi namuose smile.gif
pvz: 30% kakavos sviesto, 30% sviestmedzio, 20% kokoso aliejaus, 20% linu semenu aliejaus. galima kokiu kakavos absoliutu, benzoinu, vanile ar siaip kokiu EA paryskint kvapa.

arba 50% kakavos sviesto, 30% kokoso aliejaus, 20% linu semenu aliejaus. manau, nereiks ne eteriniu smile.gif

as dar megstu visokiu papildomu geriu ipilti (visokiu ekstraktu, vitaminu ir pan), bet saunus sviestukas gautusi ir be ju.

QUOTE(rytorasa @ 2009 01 21, 12:46)
lotuliukas.gif įtariu, akd šifruojasi- mano brangusis...  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

as irgi taip itariu. jei pati ne taip sifruoju - pasakykit.. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 21, 13:46)

bigsmile.gif
blink.gif
lotuliukas.gif
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 21, 13:55)
ta pati pagalvojau rasydama  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
cia jau priklausys nuo to, kokio gerio turi namuose smile.gif
pvz: 30% kakavos sviesto, 30% sviestmedzio, 20% kokoso aliejaus, 20% linu semenu aliejaus. manau, nereiks ne eteriniu smile.gif
as dar megstu visokiu papildomu geriu ipilti (visokiu ekstraktu, vitaminu ir pan), bet saunus sviestukas gautusi ir be ju.

o toki sviestuka galima kunui ar ir ant veido teplioti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 21, 13:55)

girdejus, kad su lazeriu gelbeja, bet ar tikrai ten nieko nelieka, tai nezinau g.gif
Atsakyti