Na va pagaliau man siuo metu aktuali temele vel atsirado
Aciu, Levander
Einu ryt regitron teorijos laikyti
Kazkur skaiciau, jog tenais klausimai dar lengvesni nei mokykleleje. Ar teisa?

QUOTE(zis @ 2009 01 16, 15:57)
Aciu, Levander

Sveika,na vakar kai aš laikiau teoriją,tai man pasitaikė labai sudėtingas testas,mokykloje praktiškai visąlaik sprendžiau 100 proc.,o ten surinkau tik 93,ir tai labai reikėjo pagalvot,buvo labai daug sankryžų,ir šiaip tokie sukti klausimai.Bet manau,kad tai irgi laimės dalykas,nes ir mokykloj sprendžiant juk vienas lengvesnis,kitas sunkesnis testas pasitaiko.
Tai sėkmės tau rytoj,o kaip su pravažiavimais sekas,gal jau baigei?
sveikso gyvos vajai anoje temoje kokius grazius zodziu radau aciu mercedes
lb paguodei
bandysiu ir as dar pati pasimokinti aiksteleje ir vel meginsiu laime

QUOTE(zis @ 2009 01 16, 14:57)
man tai turbūt visi klausimai pakliuvo tokie pat, kaip mokykloj

nors atsimenu prieš teorijos egzą atrodė, kad nieko nebemoku, nieko neatsimenu

QUOTE(bargi @ 2009 01 15, 21:47)
tu šiaulietė?

mano draugė pirmą kartą laikė Šiauliuose-neišlaikė, antrą kartą-telšiuose irgi neišlaikė, trečią kartą-vėl Telšiuose-išlaikė...
o MB brolis ir Telšiuose neišlaikė

o Šiauliuose yra ir fainų egzaminuotojų

aš tai manau, jei moki važiuot, tai visur išlaikysi

nemanau, kad gerai pravažiavus-neišlaikai

QUOTE(Apuokas @ 2009 01 16, 08:34)
aš ryt vairavimą laikysiu... skaitinėju tuos 20 klausimų su atsakymais ir nervas ima
ar ten taip išsamiai reikia atsakyti?

esmę tik pasakyk

QUOTE(*Gabriella* @ 2009 01 16, 09:14)
auto dalių parduotuvėse yra

[quote=zis,2009 01 16, 15:57]
Aciu, Levander
[/quote,
Man egzas tikras buvo lengvesnis nei mokykloje, gal del to, kad mokykloje sprendziau, ne tik b kat., bet ir autobusu ir motociklu vairuotojams. Po savaites studiju- maniau vemsiu.
Bet viskas is galvos isgaravo greiciau nei per savaite.
Bjauru tie "sukti" klausimai, nes ismoksti tik nuo ju issisukti, o taisykles...

[/quote,
Man egzas tikras buvo lengvesnis nei mokykloje, gal del to, kad mokykloje sprendziau, ne tik b kat., bet ir autobusu ir motociklu vairuotojams. Po savaites studiju- maniau vemsiu.
Bet viskas is galvos isgaravo greiciau nei per savaite.
Bjauru tie "sukti" klausimai, nes ismoksti tik nuo ju issisukti, o taisykles...
QUOTE(zis @ 2009 01 16, 14:57)
Tiesa

Sekmes

sveikute,norejau paklausti kur Klp galima pvz pasimokyti vairuoti masina su vyru, kur yra aiksteles.Noriu issilaikyti teises, bet pirmiausia namie daug kartu sprendziu tesus, skaitau knygute, plius dar noriu, kad vyras pamokytu vaziuoti, parkuotis ir t.t. Aciukas tau.
Bialetti, viena aikstele yra Sportininku gatvej,kai pravaziuoji buvusi universiteta ir vaziuoji iki pat futbolo Zalgirio stadiono ( vyras turetu zinoti),ji atvira ir niekad joje nemokejau,paskui viena yra lygtais Birutes g. netoli suzuki ir KIA centro,dar priesais ja yra "Teja" karnavaliniu rubu salonas.Musu mokyklos aikstele yra Naikupes g.kur sandeliai,bet i jos teritorija reik zinoti kaip ivaziuoti,taip tikrai nesugebesiu isaiskinti.
Bialetti, viena aikstele yra Sportininku gatvej,kai pravaziuoji buvusi universiteta ir vaziuoji iki pat futbolo Zalgirio stadiono ( vyras turetu zinoti),ji atvira ir niekad joje nemokejau,paskui viena yra lygtais Birutes g. netoli suzuki ir KIA centro,dar priesais ja yra "Teja" karnavaliniu rubu salonas.Musu mokyklos aikstele yra Naikupes g.kur sandeliai,bet i jos teritorija reik zinoti kaip ivaziuoti,taip tikrai nesugebesiu isaiskinti.

Sveikutės
Norėčiau ir aš įsirašyti į "draugaujančių su Regitra" gretas.
Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus.
O kaip jums, gal kam panašiai yra ar buvo?

Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus.

QUOTE(bargi @ 2009 01 16, 17:39)
Tai sėkmės tau rytoj,o kaip su pravažiavimais sekas,gal jau baigei?
Dekui, islaikiau teorija

QUOTE(Dien@ @ 2009 01 18, 13:53)
Man dar sia savaite 2 vaziavimai privalomi
Sveikutės

Sveikutės

Tai va, as irgi pradejau nuo 0

Sveikos,
ir as penktadieni laikiau teorija regitroj...nu nerealiai lengvi klausimai papuole
...viso labo dvi labai lengvos sankrizos, o visa kita teorija gryna...o kas del vairavimo, tai baisu truputi, nes sake labai jau grieztai jie ten...
ir as penktadieni laikiau teorija regitroj...nu nerealiai lengvi klausimai papuole