Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Sena tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va pagaliau man siuo metu aktuali temele vel atsirado smile.gif Aciu, Levander 4u.gif
Einu ryt regitron teorijos laikyti smile.gif Kazkur skaiciau, jog tenais klausimai dar lengvesni nei mokykleleje. Ar teisa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 16, 15:57)
Na va pagaliau man siuo metu aktuali temele vel atsirado smile.gif Aciu, Levander 4u.gif
Einu ryt regitron teorijos laikyti smile.gif Kazkur skaiciau, jog tenais klausimai dar lengvesni nei mokykleleje. Ar teisa? g.gif

Sveika,na vakar kai aš laikiau teoriją,tai man pasitaikė labai sudėtingas testas,mokykloje praktiškai visąlaik sprendžiau 100 proc.,o ten surinkau tik 93,ir tai labai reikėjo pagalvot,buvo labai daug sankryžų,ir šiaip tokie sukti klausimai.Bet manau,kad tai irgi laimės dalykas,nes ir mokykloj sprendžiant juk vienas lengvesnis,kitas sunkesnis testas pasitaiko.
Tai sėkmės tau rytoj,o kaip su pravažiavimais sekas,gal jau baigei?
Atsakyti
sveikso gyvos vajai anoje temoje kokius grazius zodziu radau aciu mercedes wub.gif lb paguodei ax.gif bandysiu ir as dar pati pasimokinti aiksteleje ir vel meginsiu laime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 16, 14:57)
Kazkur skaiciau, jog tenais klausimai dar lengvesni nei mokykleleje. Ar teisa? g.gif

man tai turbūt visi klausimai pakliuvo tokie pat, kaip mokykloj mirksiukas.gif vien dėl tos jų programos apsimokėjo kursus lankyt ax.gif
nors atsimenu prieš teorijos egzą atrodė, kad nieko nebemoku, nieko neatsimenu doh.gif gerai, kad testas pakliuvo lengvas, be jokių sankryžų bigsmile.gif jų labiausiai bijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bargi @ 2009 01 15, 21:47)

tu šiaulietė? mirksiukas.gif
mano draugė pirmą kartą laikė Šiauliuose-neišlaikė, antrą kartą-telšiuose irgi neišlaikė, trečią kartą-vėl Telšiuose-išlaikė...
o MB brolis ir Telšiuose neišlaikė schmoll.gif
o Šiauliuose yra ir fainų egzaminuotojų wub.gif
aš tai manau, jei moki važiuot, tai visur išlaikysi blush2.gif
nemanau, kad gerai pravažiavus-neišlaikai mirksiukas.gif
QUOTE(Apuokas @ 2009 01 16, 08:34)
aš ryt vairavimą laikysiu... skaitinėju tuos 20 klausimų su atsakymais ir nervas ima  blink.gif ar ten taip išsamiai reikia atsakyti?

esmę tik pasakyk mirksiukas.gif
QUOTE(*Gabriella* @ 2009 01 16, 09:14)
Merginos, o kur gauti M raidziu? keliu rajonu kioskuose ir degalinese neturi.  g.gif

auto dalių parduotuvėse yra mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zis,2009 01 16, 15:57]
[/quote,
Man egzas tikras buvo lengvesnis nei mokykloje, gal del to, kad mokykloje sprendziau, ne tik b kat., bet ir autobusu ir motociklu vairuotojams. Po savaites studiju- maniau vemsiu.
Bet viskas is galvos isgaravo greiciau nei per savaite.
Bjauru tie "sukti" klausimai, nes ismoksti tik nuo ju issisukti, o taisykles...
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 16, 14:57)
Kazkur skaiciau, jog tenais klausimai dar lengvesni nei mokykleleje. Ar teisa? g.gif

Tiesa smile.gif mokykloje retai net islaikydavau tokius testus, Regitroj- is pirmo ir greitai biggrin.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikute,norejau paklausti kur Klp galima pvz pasimokyti vairuoti masina su vyru, kur yra aiksteles.Noriu issilaikyti teises, bet pirmiausia namie daug kartu sprendziu tesus, skaitau knygute, plius dar noriu, kad vyras pamokytu vaziuoti, parkuotis ir t.t. Aciukas tau.
Bialetti, viena aikstele yra Sportininku gatvej,kai pravaziuoji buvusi universiteta ir vaziuoji iki pat futbolo Zalgirio stadiono ( vyras turetu zinoti),ji atvira ir niekad joje nemokejau,paskui viena yra lygtais Birutes g. netoli suzuki ir KIA centro,dar priesais ja yra "Teja" karnavaliniu rubu salonas.Musu mokyklos aikstele yra Naikupes g.kur sandeliai,bet i jos teritorija reik zinoti kaip ivaziuoti,taip tikrai nesugebesiu isaiskinti. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėčiau ir aš įsirašyti į "draugaujančių su Regitra" gretas.
Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus. doh.gif
O kaip jums, gal kam panašiai yra ar buvo?
Atsakyti
QUOTE(bargi @ 2009 01 16, 17:39)
Tai sėkmės tau rytoj,o kaip su pravažiavimais sekas,gal jau baigei?

Dekui, islaikiau teorija thumbup.gif Bet vat galiu pasakyti, kad klausimai pasitaike velnioniskai sunkus ir sukti doh.gif doh.gif doh.gif geriausia, kad man, laikanciai B kategorija, pasirodo, reikia zinoti kas kiek laiko sunkvezimiams reikia praeiti technine apziura doh.gif doh.gif doh.gif Mokykloj surinkdavau 100-tukus, o regitroj gavau tik 90 ax.gif
QUOTE(Dien@ @ 2009 01 18, 13:53)
Man dar sia savaite 2 vaziavimai privalomi smile.gif
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau ir aš įsirašyti į "draugaujančių su Regitra" gretas.
Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d  išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus. doh.gif
O kaip jums, gal kam panašiai yra ar buvo?

Tai va, as irgi pradejau nuo 0 smile.gif Tai sia savaite baigsiu privalomus vaziavimus, ir jau galvoju, kad butinai imsiu papildomus doh.gif bent 5 pamokas, nes regitros marsrutai, tai kazkoks siaubas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as penktadieni laikiau teorija regitroj...nu nerealiai lengvi klausimai papuole thumbup.gif ...viso labo dvi labai lengvos sankrizos, o visa kita teorija gryna...o kas del vairavimo, tai baisu truputi, nes sake labai jau grieztai jie ten... doh.gif
Atsakyti