QUOTE(yolitux @ 2009 02 13, 23:42)
Aha Siauliuos, gal mane ir matei tokia mazyte
Gal ir maciau

tiesiog nesilankau ten kiekviena diena, tai nezinau
QUOTE(Levander @ 2009 02 14, 00:20)
man abu kartus buvo egzaminuotojai tokie

nors po antro tas pirmasis nebeatrodė toks
gal pameni pavardę?
Kad man pavardes niekada egzaminuotojai nesakydavo, tik varda

nu, man teko prie tokio laikyt, toks Kestutis lyg ir

aukstas, stambus, gal siek tiek dar bazda, nu jis man tai baisus toks..

nzn, kazkokia antipatija jam buvo, baisesnis uz pati egzamina

o siaip, galvoju kazin galima kai pasikviecia ten prie to langiuko, atsisakyt egzaminuotojo ir paprasyt kito

speju, kad ne

nes man ana egzaminuotoja pamacius,taip ir norejosi apsisukus isvis iseit
Papildyta:
QUOTE(bela @ 2009 02 14, 13:01)
Linkiu ir aš sėkmės Tomykai, tikiuos čia sugrįš su gerom žiniom
Laukiu nesulaukiu kada ir aš parašysiu tą žodį -IŠLAIKIAU
Man taipogi laikant pasitaikė neblogi instruktoriai, bet palyginus pirmasis buvo malonesnis ir mašiniukas kokio norėjau, bet... tai nepadėjo. Labiausiai bijau to ilgo opelio, jei jau su mažomis nepavyksta, tai kaip tada eis su ta ilgąja?(veiksmas vyksta Klaipėdoje) Be to, mačiau, kad su ja važinėjas piktas instruktorius - man belaukianrt ir bepildant popierius pirmą kartą jis pravarė 2 vaikinus, o kai tik įsėdau į mašiną po neišlaikymo, pamačiau, kad ir dar viena mergina iš aikštelės išėjo neišlaikius
Be to, mano instruktorius pasakė, kad laikau itin netinkamu laiku, pasidomėjus kodėl, paaiškėjo, kad jis turi pažįstamą regitroj, kuris pareiškė, kad dabar yra viską sugriežtinę, nes laikančių nedaug ir reikia pinigų, taip kad dėl nežymios klaidos galit susimauti. Pvz. mano kolegė laikydama antrą kartą važiavo į įstrižą, neužvažiavo ant linijos, bet vienam krašte buvo mažesnis atstumas nei kitame - tai jis paklausė - kiek cm turi būti iš abiejų kraštų? ar taip yra? ne? [/B]teisės
ją "pravaryti". Tokios tokelės.
Kosmaras kazkoks, bet gal dalis ir tiesos. As kaip laikiau ta pacia valanda i aikstele ivaziavom trys masinos, ir nei viena is jos islaikiusi neisvaziavo

kaip gaila, kad jie sitaip daro

nors is dalies ten kameros juk buna, kaip gali nepraleist, jei zmogus gerai ivaziavo?