Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(klik @ 2009 02 13, 23:22)
Jeigu klausi kaip siauliuos, tai kai paskutini karta laikiau, tai egzaminuotojas fainas buvo thumbup.gif 

man abu kartus buvo egzaminuotojai tokie wub.gif thumbup.gif nors po antro tas pirmasis nebeatrodė toks wub.gif biggrin.gif
gal pameni pavardę?
Atsakyti
Linkiu ir aš sėkmės Tomykai, tikiuos čia sugrįš su gerom žiniom thumbup.gif 4u.gif
Laukiu nesulaukiu kada ir aš parašysiu tą žodį -IŠLAIKIAU bigsmile.gif

Man taipogi laikant pasitaikė neblogi instruktoriai, bet palyginus pirmasis buvo malonesnis ir mašiniukas kokio norėjau, bet... tai nepadėjo. Labiausiai bijau to ilgo opelio, jei jau su mažomis nepavyksta, tai kaip tada eis su ta ilgąja?(veiksmas vyksta Klaipėdoje) Be to, mačiau, kad su ja važinėjas piktas instruktorius - man belaukianrt ir bepildant popierius pirmą kartą jis pravarė 2 vaikinus, o kai tik įsėdau į mašiną po neišlaikymo, pamačiau, kad ir dar viena mergina iš aikštelės išėjo neišlaikius verysad.gif
Be to, mano instruktorius pasakė, kad laikau itin netinkamu laiku, pasidomėjus kodėl, paaiškėjo, kad jis turi pažįstamą regitroj, kuris pareiškė, kad dabar yra viską sugriežtinę, nes laikančių nedaug ir reikia pinigų, taip kad dėl nežymios klaidos galit susimauti. Pvz. mano kolegė laikydama antrą kartą važiavo į įstrižą, neužvažiavo ant linijos, bet vienam krašte buvo mažesnis atstumas nei kitame - tai jis paklausė - kiek cm turi būti iš abiejų kraštų? ar taip yra? ne? tai lipam lauk - egzaminas baigtas g.gif . Aišku, panelė pasimetė, bet šiaip jis neturėjo jokios teisės ją "pravaryti". Tokios tokelės.
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 13, 23:42)
Aha Siauliuos, gal mane ir matei tokia mazyte  lotuliukas.gif

Gal ir maciau biggrin.gif tiesiog nesilankau ten kiekviena diena, tai nezinau lotuliukas.gif

QUOTE(Levander @ 2009 02 14, 00:20)
man abu kartus buvo egzaminuotojai tokie  wub.gif  thumbup.gif nors po antro tas pirmasis nebeatrodė toks  wub.gif  biggrin.gif 
gal pameni pavardę?

Kad man pavardes niekada egzaminuotojai nesakydavo, tik varda ax.gif nu, man teko prie tokio laikyt, toks Kestutis lyg ir g.gif aukstas, stambus, gal siek tiek dar bazda, nu jis man tai baisus toks.. verysad.gif biggrin.gif nzn, kazkokia antipatija jam buvo, baisesnis uz pati egzamina lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip, galvoju kazin galima kai pasikviecia ten prie to langiuko, atsisakyt egzaminuotojo ir paprasyt kito doh.gif lotuliukas.gif speju, kad ne lotuliukas.gif nes man ana egzaminuotoja pamacius,taip ir norejosi apsisukus isvis iseit lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bela @ 2009 02 14, 13:01)
Linkiu ir aš sėkmės Tomykai, tikiuos čia sugrįš su gerom žiniom thumbup.gif  4u.gif
Laukiu nesulaukiu kada ir aš parašysiu tą žodį -IŠLAIKIAU bigsmile.gif

Man taipogi laikant pasitaikė neblogi instruktoriai, bet palyginus pirmasis buvo malonesnis ir mašiniukas kokio norėjau, bet... tai nepadėjo. Labiausiai bijau to ilgo opelio, jei jau su mažomis nepavyksta, tai kaip tada eis su ta ilgąja?(veiksmas vyksta Klaipėdoje) Be to, mačiau, kad su ja važinėjas piktas instruktorius - man belaukianrt ir bepildant popierius pirmą kartą jis pravarė 2 vaikinus, o kai tik įsėdau į mašiną po neišlaikymo, pamačiau, kad ir dar viena mergina iš aikštelės išėjo neišlaikius verysad.gif
Be to, mano instruktorius pasakė, kad laikau itin netinkamu laiku, pasidomėjus kodėl, paaiškėjo, kad jis turi pažįstamą regitroj, kuris pareiškė, kad dabar yra viską sugriežtinę, nes laikančių nedaug ir reikia pinigų, taip kad dėl nežymios klaidos galit susimauti. Pvz. mano kolegė laikydama antrą kartą važiavo į įstrižą, neužvažiavo ant linijos, bet vienam krašte buvo mažesnis atstumas nei kitame - tai jis paklausė - kiek cm turi būti iš abiejų kraštų? ar taip yra? ne? [/B]teisės ją "pravaryti". Tokios tokelės.

Kosmaras kazkoks, bet gal dalis ir tiesos. As kaip laikiau ta pacia valanda i aikstele ivaziavom trys masinos, ir nei viena is jos islaikiusi neisvaziavo ax.gif kaip gaila, kad jie sitaip daro verysad.gif schmoll.gif nors is dalies ten kameros juk buna, kaip gali nepraleist, jei zmogus gerai ivaziavo? g.gif
Atsakyti
och, na nepasiseke man..na, bet tai juk tik pirmas kartas.
Egzaminuotojas buvo labai malonus ir masinyte regitros patiko. Suklupau aiksteleje atlikdama paskutinį pratimą (T formos įvažiavimas), išvažiuodama per vėlai pasukau į dešinę.. Tad į miestą taip ir neisvažiavau doh.gif Bet džiaugiuosi, kad pabandžiau, nes dabar tikrai daug ramesne širdim eisiu - pratimai tikrai nesudėtingi ir tikrai nebaisu, o dėl miesto, tai dar pasipraktikuosiu.
Jau užsiregistravau antradieniui, kad nepasimirštų įgūdžiai smile.gif Dabar tikrai daug labiau savimi tikiu, kad galiu.
Ačiū visoms palaikiusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as sendien laikiau ir neislaikiau antra karta verysad.gif viska padariau ir aiksteliai gerai ir jau beveik buvom pakeliui atgal i Regitra ir negaliu sau atleisti uz tokia kvaila klaida,tiesiog is vienpusio eismo sukdama i kaire nepersirykevau i kaire puse doh.gif liko paskutinis bandymas ir jei vel nepasiseks reiks pirktis 5 vaziavimus,o man teorijos laikas geguze baigsis,taip pergyvenu,kad man mazai laiko liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandritas @ 2009 02 14, 14:19)
Sveikos as sendien laikiau ir neislaikiau antra karta verysad.gif viska padariau ir aiksteliai gerai ir jau beveik buvom pakeliui atgal i Regitra ir negaliu sau atleisti uz tokia kvaila klaida,tiesiog is vienpusio eismo sukdama i kaire nepersirykevau i kaire puse doh.gif liko paskutinis bandymas ir jei vel nepasiseks reiks pirktis 5 vaziavimus,o man teorijos laikas geguze baigsis,taip pergyvenu,kad man mazai laiko liko verysad.gif

Man ta pati situacija ax.gif teorijos laikas tik siek tiek anksciau baigiasi..taciau klausiau pacioj regitroj del to, kad nuo teorijos islakymo reikia per metus pravaziavima issilaikyt. Man pasake,kad istatyma prieme rugsejo 17d. tai visi kas islaike teorija iki tos dienos, nesiskaito, metai pradeda galioti tik nuo tos dienos, kada istatymas isejo smile.gif tai vat, turi laiko iki rugsejo 17 d. man irgi 3 kartas liko, buvau prisiregistravus siandien, bet atsaukiau..nusprendziau neskubet ir dar pavazinet su instruktorium smile.gif praktiskai galiu laikyt, bet vis padarau kliurku per savo ziopluma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 14, 15:14)
Man ta pati situacija ax.gif teorijos laikas tik siek tiek anksciau baigiasi..taciau klausiau pacioj regitroj del to, kad nuo teorijos islakymo reikia per metus pravaziavima issilaikyt. Man pasake,kad istatyma prieme rugsejo 17d. tai visi kas islaike teorija iki tos dienos, nesiskaito, metai pradeda galioti tik nuo tos dienos, kada istatymas isejo smile.gif tai vat, turi laiko iki rugsejo 17 d. man irgi 3 kartas liko, buvau prisiregistravus siandien, bet atsaukiau..nusprendziau neskubet ir dar pavazinet su instruktorium smile.gif  praktiskai galiu laikyt, bet vis padarau kliurku per savo ziopluma doh.gif

Kaip gerai,kad issilaikyti galima bus iki rugsejo 17d. smile.gif Nes as jau pergyvenau teorija laikiausi birzely,tai galvojau,kad tik suspeciau.Bet kaip suprantu reiketu issilaikyti teorija per nauja jei nespeji?
Aciu bela uz atsakyma ir nenusimink juk kaip sakoma trecias kartas nemeluoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 14 vasario 2009 - 15:28
QUOTE(Tresor @ 2009 02 14, 16:25)
Kaip gerai,kad issilaikyti galima bus iki rugsejo 17d. smile.gif Nes as jau pergyvenau teorija laikiausi birzely,tai galvojau,kad tik suspeciau.Bet kaip suprantu reiketu issilaikyti teorija per nauja jei nespeji?
Aciu bela uz atsakyma ir nenusimink juk kaip sakoma trecias kartas nemeluoja smile.gif

Taip, kaip suprantu, kad is naujo laikyt.. Greiciau, mergaites, laikykimes, nes kuo toliau, tuo labiau durniskesniu istatymu priima doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 02 14, 12:01)
bet vienam krašte buvo mažesnis atstumas nei kitame - tai jis paklausė - kiek cm turi būti iš abiejų kraštų? ar taip yra? ne? tai lipam lauk - egzaminas baigtas g.gif . Aišku, panelė pasimetė, bet šiaip jis neturėjo jokios teisės ją "pravaryti". Tokios tokelės.

mane instruktorius primokė, kad jeigu kas atrodys neaišku vertinime, reikia eiti pas valdžią cool.gif nežinau ar būčiau drįsusi ax.gif bet adrenalinas daro savo bigsmile.gif man irgi kliuvo ta T sankryža ir ilgoji astra doh.gif iki linijos buvo gal 5 cm blush2.gif bet juk lygiai per vidurį nereikalaujam pastatyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 14, 18:37)
mane instruktorius primokė, kad jeigu kas atrodys neaišku vertinime, reikia eiti pas valdžią  cool.gif  nežinau ar būčiau drįsusi  ax.gif  bet adrenalinas daro savo  bigsmile.gif man irgi kliuvo ta T sankryža ir ilgoji astra  doh.gif iki linijos buvo gal 5 cm  blush2.gif bet juk lygiai per vidurį nereikalaujam pastatyt?  g.gif

Man instruktorius sake butinai egzaminuotojo prasyt protokolo kur visos klaidos turi buti surasytos..niekad nebuciau apie toki dalyka pagalvojus smile.gif o T raidej, aisku, geriau, jei per pati vidury, bet jei ir ne visai per centra nera tokia jau didele klaida..galu gale dar galima taisytis ir uzskaitys kaip nekritine klaida ax.gif aisku, jei dar imanoma ta padaryt, mano atveju jau buvo viskas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 14, 19:14)
Man instruktorius sake butinai egzaminuotojo prasyt protokolo kur visos klaidos turi buti surasytos..niekad nebuciau apie toki dalyka pagalvojus smile.gif  o T raidej, aisku, geriau, jei per pati vidury, bet jei ir ne visai per centra nera tokia jau didele klaida..galu gale dar galima taisytis ir uzskaitys kaip nekritine klaida ax.gif aisku, jei dar imanoma ta padaryt, mano atveju jau buvo viskas.. doh.gif

Gal taip ir reiktų padaryti, nes viena draugė, kai laikė egzaminą, tai egzaminuotojas nieko nerašė, o grįžus Į Regitrą pareiškė, kad ji neišlaikė, taip ir liko neaišku, kodėl, kažką pabambėjo jis sau po nosim, o ji buvo tiek suinervinus, kad išlipo ir nuėjo verkdama nieko daugiau nebeklausus.
Atsakyti
Sveikutės visos būsimos ir esamos vairuotojos 4u.gif

Gal kas žinote, kur galima pasižiūrėti Vilniaus regitros vairavimo egzamino maršrutus, žinau kad kažkur yra, o kur tiksliai nepamenu. doh.gif
Atsakyti