QUOTE(Indrutia @ 2009 01 19, 18:05)
pati as mokausi Rasos gimnazijoj (nuostabu

), bet nemazai pazystamu perejo i saule, tai taip pat atsiliepimai labai geri. Aisku kruvis sunkesni, bet jei netingesi viskas pavyks

na konkreciai negaliu pasakyti butent apie Saule, bet isejimas i gimnazija tikrai gerai

bent as labai patenkinta, kad isejau. Nes zmones gimnazijoj tikrai skiriasi, zymiai maziau visokiu chuliganu, debilu ir t.t.

visi tokie mieli, draugiski
mano nuomone panasi, turiu pazystamu is tos gimnazijos sake labai gera, bet va mano dabartine aukletoja sako, kad saules gimnazija yra labai prasta ir ten vaikai surinkti prasti ir is gatves.

del to ir paskelbiau sia tema kad suzinociau kitu nuomone...
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2009 01 19, 20:41)
na kai į "gimnaziją" patenka mokiniai su vidurkiu 6,7, ar vos išlaikę dešimtos klasės patikrą, tai kažin, ar ji verta tokio vardo....
Yra pora normalių, stiprių klasių, o kitos surenkamos tam,kad būtų daugiau mokinių ir lėšų. Tikrai yra geresnių gimnazijų. Jei negali patekt į KTU, yra Rasos, Santaros, Aušros, na dar Jėzuitų iš bėdos...
negi?

bet kiek girdejau ten priema tik nuo 8.6 ir tai dazniausia stoja tik su geresniu. be to sita gimnazija yra gana paklausi, tai kaip cia iseina?
tikrai manau kad rasos gimnazija yra geresne bet esu girdejusi kad rasoje reikia buti "vunderkindu" (labai gerai mokintis), o apie kitas dar net negalvojau... pasilikus tik siuos du variantus...