Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 14:41)
As irgi pasimetus...Mano vidurkis 9 , aisku galejau ir labau pasistengti, bet nezinau i kokia gimnazija eiti...

As lankau KCM sokiu mokykla , per 45min. kelio nuo mano namu(su viesuoju transportu vaziuojant).Toli , sunku viska speti.Noreciau ,kad mokykla butu kuo arciau...Gyvenu prie Megos.

bet Saules gimnazija pasiekti nuo Megos manau butu tikrai sunku, blink.gif vien ryte kada reiktu keltis?... g.gif
Atsakyti
Taip taip,o as dar ir dabar paveluoju i mokykla , kuri yra visai prie pat.Ir apskritai aplinkui mane nera jokiu artimu gimnaziju , tik Santaros , kuri yra zemo lygio palyginus su kitomis g.gif .Bet ka padarysi, teks aukoti laika , miega ir visa kita - mokslai svarbiau
Atsakyti
lotuliukas.gif cia jugi internet talkas. kam gaist laika ir spaudaliot ras šžč ir t.t. jai daugiausia rasai angliskai ir pripranti prie standartiniu klavisu rolleyes.gif
Atsakyti
jo, cia tai taip. As kitamet varysiu y saulės gimnazija manau, tai teks miega aukot kaip reikiant. blush2.gif vėlai einu miegot tai nezinau kaip cia bus.
o kaip del uniformu, bendrai kas ir kaip su jom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ebatas @ 2009 01 25, 20:33)

biggrin.gif
Atsakyti
ebatas > koks tavo vidurkis?
Atsakyti
~8.5 blush2.gif (vis per ta prakeikta rusu kalba). Jai pradeciau mokitis tai laisvai 9 vidurkis butu (gal...) bet kai nesimokau tai ir nesiseka tai ka reik mokitis ( istorija, kartais gefa unsure.gif ) dabar biski pasitemsiu ir visks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 20:16)

Jo cia gal ir suklydau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 14:48)
Taip taip,o as dar ir dabar paveluoju i mokykla , kuri yra visai prie pat.Ir apskritai aplinkui mane nera jokiu artimu gimnaziju , tik Santaros , kuri yra zemo lygio palyginus su kitomis g.gif .Bet ka padarysi, teks aukoti laika , miega ir visa kita - mokslai svarbiau

Tai kad Santaros gimnazija daug aukštesnio lygio už Saulės doh.gif
KTU
Jablonskio
Rasos
Santara
Varpo
Jėzuitai
Saulės
Dariaus ir Girėnoir t.t

Čia pagal tai,kaip įstojo į universitetus
Atsakyti
Geras... Ir apie Rasos gimnazija nezinojau ,kad ima geras pozicijas, O saule net uz Jezuitus prasciau blink.gif . Sito sarasiuko nezinojau, nuomone susidariau is aplinkiniu draugu ir pazystamu , kurie apie santara neturejo geru zodziu.Ir apskritai,man pati mokykla nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ebatas @ 2009 01 25, 21:31)
~8.5  blush2.gif  (vis per ta prakeikta rusu kalba). Jai pradeciau mokitis tai laisvai 9 vidurkis butu  (gal...) bet kai nesimokau tai ir nesiseka tai ka reik mokitis ( istorija, kartais gefa  unsure.gif  ) dabar biski pasitemsiu ir visks  tongue.gif

mano irgi toks vidurkis... blush2.gif nusivaziavau, galeciau tureti ir virs 9 o db. siais metais daug kurso praleidau, nes sirgau... verysad.gif del to pazymiai neisgeriausiu... tikriausia taip ir liksiu daukante... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 26, 15:39)
mano irgi toks vidurkis...  blush2.gif  nusivaziavau, galeciau tureti ir virs 9 o db. siais metais daug kurso praleidau, nes sirgau...  verysad.gif  del to pazymiai  neisgeriausiu... tikriausia taip ir liksiu daukante...  schmoll.gif

Tas vidurkis beja jai virš aštuonių tai lb gerai ax.gif . Biški pasitemk, 15 min paskaitaliok tema praeita pamokos ir viska mokesi ( bent jau as mokeciau ( bet tingiu tongue.gif )) O tas sarasas tai cia kaskieno nuomone o ne koksnors sventas gimnazijų gerumo vertintojo zodis. galima surasti ir kur salė trečioi vietoi ir kur rasa 5 ir t.t.
aš rasa manau rinksiuos nes ten tikslieji sustiprinti, o man patinka fizika, chemija, matematika, informatika biggrin.gif
rasoi kiek zinau humanitariniai stiprinti
tai ištikro kaip kam atrodo geriausia taip tas ir renkasi... cool.gif

ka žinot apie uniformas, kaip siutis cia ar ka...
Atsakyti