QUOTE(wowavyva @ 2009 02 10, 13:42)
Merginos, o jus invalidumo grupe turite?
as kai studijavau, tai turejau, po studiju "pasveikau"
 Taip kad netikekite, kad si liga nepagydoma

O kaip kitos?

apie tai žino tik keltas žmonių, nes apie tokius dalykus beveik nešneku. Manau įsivaizduojat, koks visuomenės požiūris į invalidumą. Tokia tikrai nesijaučiu, bet papildomi 500 lt man nemaži pinigai, tai kol nedirbsiu tol naudosiuosiu šia "privilegija"
  apie tai žino tik keltas žmonių, nes apie tokius dalykus beveik nešneku. Manau įsivaizduojat, koks visuomenės požiūris į invalidumą. Tokia tikrai nesijaučiu, bet papildomi 500 lt man nemaži pinigai, tai kol nedirbsiu tol naudosiuosiu šia "privilegija"

kokie brangus
 kokie brangus  Kazkaip nesinori tu pinigeliu atimti is seimos, o tenka.
 Kazkaip nesinori tu pinigeliu atimti is seimos, o tenka. 

kokie brangus
 kokie brangus  Kazkaip nesinori tu pinigeliu atimti is seimos, o tenka.
 Kazkaip nesinori tu pinigeliu atimti is seimos, o tenka. 

pagal jį esu darbinga tik 40% (2grupė), tad galiu dirbti tik puse etato, ateity ruošiuosi dirbti pilnu etatu, tad kaip ir teks pereiti prie 3 grupės
 pagal jį esu darbinga tik 40% (2grupė), tad galiu dirbti tik puse etato, ateity ruošiuosi dirbti pilnu etatu, tad kaip ir teks pereiti prie 3 grupės   , beabejo 300 lt taip pat turėsiu kur dėti
 , beabejo 300 lt taip pat turėsiu kur dėti 

sveikutes
 sveikutes paskaitinejau.
  paskaitinejau. 

o laukiasi ir CD labai komplikuotas, tai man ir keista.
  o laukiasi ir CD labai komplikuotas, tai man ir keista.  
  uzeisiu pas Birieti,kazkaip ir keista kad pas vyra gimdyti, bet manau geras spec.
  uzeisiu pas Birieti,kazkaip ir keista kad pas vyra gimdyti, bet manau geras spec.   ir nieko tokio bus.
  ir nieko tokio bus. na nezinau gal kokiuose UAB ir kitaip. o valstybineje tarnyboje tai itakos neturi jokios neigiamos.
 na nezinau gal kokiuose UAB ir kitaip. o valstybineje tarnyboje tai itakos neturi jokios neigiamos.

Ale uztat kaip bandeliu dabar noriu
  pareigune esu. Tikrai bijau ir nenoriu aplinkiniu reakcijos. Gal kada...
   tai patikek, ji pastebi lengvai. gamyklinis brokas visos serijos cia, pakeis be problemu. dabar nusistaciau kairiarankiu rezima, tai naudotis eina.
 tai patikek, ji pastebi lengvai. gamyklinis brokas visos serijos cia, pakeis be problemu. dabar nusistaciau kairiarankiu rezima, tai naudotis eina. . O kažin kaip sužinot ar mano ne iš tos pačios serijos, nes mums gi vieną dieną davė tas pompas .... Ar tavo buvo ne nauja?
 . O kažin kaip sužinot ar mano ne iš tos pačios serijos, nes mums gi vieną dieną davė tas pompas .... Ar tavo buvo ne nauja?  
  uzeisiu pas Birieti,kazkaip ir keista kad pas vyra gimdyti, bet manau geras spec.
  uzeisiu pas Birieti,kazkaip ir keista kad pas vyra gimdyti, bet manau geras spec.   ir nieko tokio bus.
  ir nieko tokio bus. Žinoma, būna retų ir malonių išimčių, tačiau deja tai tik išimtys. O  jai tik 19 metų, tai supratimo absoliučiai nulis, ir kas baisiausia, kad kaip supratom pas jos tėvus to supratimo irgi ne ką daugiau
 Žinoma, būna retų ir malonių išimčių, tačiau deja tai tik išimtys. O  jai tik 19 metų, tai supratimo absoliučiai nulis, ir kas baisiausia, kad kaip supratom pas jos tėvus to supratimo irgi ne ką daugiau   Tiesiog be proto gaila jos leliaus, kuris yra visiškai nekaltas
 Tiesiog be proto gaila jos leliaus, kuris yra visiškai nekaltas   
  Ar tave tik trims dienoms ten guldys?
 Ar tave tik trims dienoms ten guldys?  
  Dabar pabandytų mane kas nors įtikinti gimdyti pas ką nors kitą - nei už ką nepasirašyčiau
 Dabar pabandytų mane kas nors įtikinti gimdyti pas ką nors kitą - nei už ką nepasirašyčiau  Todėl labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir aš kaip nors išgyvensiu, nes svarbiausia - kad geras specas
 Todėl labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir aš kaip nors išgyvensiu, nes svarbiausia - kad geras specas   .
 . Ziurima i netekta darbinguma
 Ziurima i netekta darbinguma  Parasyk kai surasi... kazi ar tikrai verta?
  Parasyk kai surasi... kazi ar tikrai verta?

Laukiu cukraus rekordu aukstumu
 Laukiu cukraus rekordu aukstumu  

Dabar pabandytų mane kas nors įtikinti gimdyti pas ką nors kitą - nei už ką nepasirašyčiau
 Dabar pabandytų mane kas nors įtikinti gimdyti pas ką nors kitą - nei už ką nepasirašyčiau  Todėl labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir aš kaip nors išgyvensiu, nes svarbiausia - kad geras specas
 Todėl labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir aš kaip nors išgyvensiu, nes svarbiausia - kad geras specas   .
 . Bet gyvenimas pateikia staigmenu
 Bet gyvenimas pateikia staigmenu  Siaip del saves jauciu taip ir nebuciau susigundziusiu, bet gi del leliu bele kam pasiryztum, kad tik jiems butu gerai
 Siaip del saves jauciu taip ir nebuciau susigundziusiu, bet gi del leliu bele kam pasiryztum, kad tik jiems butu gerai