Ačiū AniMi.
Jei yra patyrusių, pasidalinkit..prašau..
QUOTE(KRŪTA @ 2013 04 29, 10:38)
Aš ir norėčiau, kad patyrusios pasidalintų, chirurgas sakė, labai dažna bėda čia, bet kažkaip nėr čia rodos su ja susidūrusių...
O jums operacijos data aiški jau???
O skysčius kiek kartų traukė?

Man operuos jau poryt... Bijau... Labai

QUOTE(AniMi @ 2013 06 10, 13:35)
laba diena. ar operacija jau padaryta? papasokykit kaip viskas praejo. ir as turiu ta "papuosima" . kartais skaauda...kokia savaite, net nemiegu naktimis. sildanciais tepalais tepu, bet nei truputi nepadeda. ir taip pat gydytoja sako: neskauda-nieko daryt nereikia. o jei skaudes, tai planin operacija poliklinikoj. skausmai praeina..pamirstu ir negalvoju apie jokias operacijas.

Praėjo, nieko tokio baisaus iš tikro nebuvo. Lašino į veną kažką su lašeline pasijutau gerai išgėrus, lubos man pradėjo lietis ir dvejintis (visai nieko jausmas
)
Tada, kažkur prie peties, viršaus dūrė, ir atjungė visą ranką. Atjungė taip, kad nejutau NIEKO. Nei skausmo, nei, kad kažką ten krapštinėja, aš jos net valdyt negalėjau
Poto parišo man ją po kaklu, kad nesimaišytų, nes na buvau kaip su paralyžuota ranka
Jausmas įdomus, bet vėliau pabodo ir norėjau, kad greičiau praeitų
Žodiu nieko nejutau, mane apie 17 operavo (truko operacija kažkur 30min., tiesiog paguli ant stalo operacinėje ir tiek
) O poto tai nieko, nešiojaus tą ranką prie savęs, kaip kokį daiktą
Miegot buvo nepatogu, nes ant to šono negalėjau gult, kadangi nejaučiu rankos visiškai, tai galėjau ją sau neblogai nusispaust...
Ant kito šono negalėjau, nes kateteris rankloj, tai neina normaliai vistiek atsigult
Jaučiausi gerai 
Papildyta:
Kokią 4 ryto atleidinėt pradėjo ranką, tai pradėjo skaudent, betgi aš kenčiau, nes subinėn adatos nenorėjau
Nors ir skaudėjo nestipriai, tai nebuvo reikalo... Na poto biškį stipriau pradėjo, tai išgeriau savo turėtų ketanov ir nuėmė kaip ranka
Daugiau nuskausminamųjų gerti neprireikė nei tą pačią nei kitas dienas
Tai žodžiu po bemiegės nakties, anksti ryte atėjo daktaras ir išleido namo
Parpiau visą dieną, namie... O ir ranka jau atleista buvo, tai galėjau drąsiau miegot, beje ir kateterio neturėjau ant kitos, tai varčiaus kaip tik norėjau
Na pirštus kai judinau skaudėjo, bet su kiekviena diena vis mažiau skauda ką nors darant
Nu tikrai NIEKO BAISAUS. Galėjau jau kelis metus tgal išsioperuot, bet vis bijojau... Plius galvojau, kad tik taip pašaldo ir jausiu kaip ten man krapšto (nu ne skausmą, bet, kad kažką ten man daro, nes visi sakė, kad taip man ir bus ir jausiu tik, akd krapštinėja man ten kažką... ir man tas buvo labai baisu...
o pasirodo visai kitokio tipo ten narkozė
). Jei jum skauda, kad net miegot neina, tai tikrai nelaukit, nėr ko

Papildyta:
Kokią 4 ryto atleidinėt pradėjo ranką, tai pradėjo skaudent, betgi aš kenčiau, nes subinėn adatos nenorėjau

Merginos jei esat jautrios, turit bėdų su pienlige gerkit jau prieš operaciją gerąsias bakterijas... Nes man, greičiausiai nuo vienkartinės antibiotikų dozės (po operacijos leidžia visiems...) pienligė... Lomexin padėjo nedaug man... Tai dar šeimos daktarė išrašė diflucan vieną tabletę. Tikiuosi praeis. Na ir kvailas mano organizmas... Aišku geriu dabar gerasias bakterijas dar +.
Būčiau gerąsias gėrus prieš operaciją, gal būčiau viso šito išvengus.

Būčiau gerąsias gėrus prieš operaciją, gal būčiau viso šito išvengus.
As siandien jau para kaip po operacijos. Ranka sutino, siek tiek skauda, bet pirstai dirba kuo puikiausiaiv
man asmeniskai buvo keista, kad cia kazkuriai dave nuskausminima net visai rankai
kiek esu skaicius, tai ganglionas operuojamos dienos chirurgijos sk. As vakar po puses darbo dienos nuvaziavau pas chirurga, sutvarke visus dienos stacionaro popierius, paruose operacine, suleido svirksta i plastaka saldomuju vaistu (po 10 minuciu, pradejau jausti kaip giliai man ten degina ir pradejau spurdeti, tai pasalde dar karta) ir po 20=ties minuciu operacijos isveze ant ratuku, kad nenugriuciau, nors jauciausi kuo puikiausiai. Galvoju pasinaudosiu proga, pasivazinesiu
tai jau kai nuveze prie palatoa, kur mano daiktai buvo, sutkau chirurga, sako, viskas, laisva, gali vaziuot namo. tai as tik i rubus savo persokau, i masina ir apsipirkt dar nuvaziavau po kelis prekybcentrius. Ranka jauciau, siek tiek maudimas buvo, bet vairuoti galejau. Zodziu nieko baisaus nei su vairavimu, nei kitais darbais namuose. Tik va siandien patinimas atsirado. Ranka skauda kai reikia tualete po reikalu apsisvarinti
ir kai sunu reikia pakelti, numaudyti, mat mano dvieju metu neturintis vaikas 18kg sveria, tai fiziskai ranka nuo tokio svorio tampymo skaustelna.
Nebijokit tos operacijos, ji nera skausminga, nera sudetinga. As laukiu kol praeis tinimas ir atslugs silpnas skausmas, tikiuosi jis jau cia pat

Nebijokit tos operacijos, ji nera skausminga, nera sudetinga. As laukiu kol praeis tinimas ir atslugs silpnas skausmas, tikiuosi jis jau cia pat

QUOTE(dovilesat @ 2013 06 21, 22:26)
As siandien jau para kaip po operacijos. Ranka sutino, siek tiek skauda, bet pirstai dirba kuo puikiausiaiv
man asmeniskai buvo keista, kad cia kazkuriai dave nuskausminima net visai rankai
kiek esu skaicius, tai ganglionas operuojamos dienos chirurgijos sk. As vakar po puses darbo dienos nuvaziavau pas chirurga, sutvarke visus dienos stacionaro popierius, paruose operacine, suleido svirksta i plastaka saldomuju vaistu (po 10 minuciu, pradejau jausti kaip giliai man ten degina ir pradejau spurdeti, tai pasalde dar karta) ir po 20=ties minuciu operacijos isveze ant ratuku, kad nenugriuciau, nors jauciausi kuo puikiausiai. Galvoju pasinaudosiu proga, pasivazinesiu
tai jau kai nuveze prie palatoa, kur mano daiktai buvo, sutkau chirurga, sako, viskas, laisva, gali vaziuot namo. tai as tik i rubus savo persokau, i masina ir apsipirkt dar nuvaziavau po kelis prekybcentrius. Ranka jauciau, siek tiek maudimas buvo, bet vairuoti galejau. Zodziu nieko baisaus nei su vairavimu, nei kitais darbais namuose. Tik va siandien patinimas atsirado. Ranka skauda kai reikia tualete po reikalu apsisvarinti
ir kai sunu reikia pakelti, numaudyti, mat mano dvieju metu neturintis vaikas 18kg sveria, tai fiziskai ranka nuo tokio svorio tampymo skaustelna.

Nu nieko sau dienos chirurgijoj...

Man tai nedėjo į įtvarą, liepė judint pirštus. ***** man ir nesilanksto ranka į vidinę pusę ( į išorinę šiek tiek bt skauda...)...
Aš galvojau čia taip gyja... Dar tiesiog nesugijo... Nebus ir man čia koks surandėjimas?
Ką tokiu atveju jums darė???
Nu, kad nežinau aš tai iš dalies džiaugiuos, kad guldė mane nakčiai, prižiūrėjo. Pats chirurgas sakė, kad nepaleisiu tikrai. O juk mažai vietos, nėr kur guldyt ligonius, o va vistiek palaikė, juk ne dėl kažko, dėl savo pačios saugumo viskas!
Pirštai man irgi veikt labai greit pradėjo
O, kad visą ranką atjungė... Hmz.. Nu nežinau man tai atrodo normaliai viskas, čia jau chirurgam spręst, tiksliau anestiozologam, kaip nuskausminti. Aš tokia bailė, tai man nuo to tik geriau
*****, dabar tikrai baisu jau man, kad riešas į vidinę rankos pusę nesilenkia
Ranka man ir pirmas keletą dienų gal net savaitę buvo sutinus, krumplių nesimatė, o dabar patinus tik per riešą, kur prapjauta buvo...
Papildyta:
Beje, mano ganglionas matėsi viršuje, labai dičkis buvo. Operacija tai pusvalanduką truko..
Galiu jei norit įkelt foto kaip atrodė ranka su ta šlykštyne.

Nu, kad nežinau aš tai iš dalies džiaugiuos, kad guldė mane nakčiai, prižiūrėjo. Pats chirurgas sakė, kad nepaleisiu tikrai. O juk mažai vietos, nėr kur guldyt ligonius, o va vistiek palaikė, juk ne dėl kažko, dėl savo pačios saugumo viskas!

O, kad visą ranką atjungė... Hmz.. Nu nežinau man tai atrodo normaliai viskas, čia jau chirurgam spręst, tiksliau anestiozologam, kaip nuskausminti. Aš tokia bailė, tai man nuo to tik geriau

Ranka man ir pirmas keletą dienų gal net savaitę buvo sutinus, krumplių nesimatė, o dabar patinus tik per riešą, kur prapjauta buvo...
Papildyta:
Beje, mano ganglionas matėsi viršuje, labai dičkis buvo. Operacija tai pusvalanduką truko..

QUOTE(AniMi @ 2013 06 26, 13:08)
Man tai nedėjo į įtvarą, liepė judint pirštus. ***** man ir nesilanksto ranka į vidinę pusę ( į išorinę šiek tiek bt skauda...)...
Aš galvojau čia taip gyja... Dar tiesiog nesugijo... Nebus ir man čia koks surandėjimas?
Ką tokiu atveju jums darė???
Papildyta:
Galiu jei norit įkelt foto kaip atrodė ranka su ta šlykštyne.

Papildyta:

idomu. noreciau paziuret, palyginti. mano isvarza tai sviruoja. dideja...mazeja. siek tiek juda (nevisada lygiai vienoj pacioj vietoj) ir as irgi negaliu lenkt rieso i vidu

Mano tai ji nedidėjo ir nemažėjo kol nepajudinau. O kai pradėjau traukti skysčius,po kiekvieno nutraukimo ji man užaugdavo didesnė, kol galū gale vos ne dviguba. Tokia atsiprašant kaip užpakalis iš viršaus žiūrint atrodė 
:D Nu matėsi tas toks perėjimas rėvukas
Na ir aš pasakiau chirurgui, kad nusibodo atauga per savaitę po nutraukimo ir vis didesnis, plius po nutraukimo atsiranda nuovargio skausmas tas toks...
Na keliu foto. Silpnų nervų moterys užsimerkit.
http://i48.photobuck...zps7d948214.jpg
iš viršaus dėja neturiu foto
Ar pas jus irgi taip atrodė?
O dėl to nelenkimo, tai hmz, gal turi dar atsigaut? Kada jus operavo?
reik gal stengtis pačiai tą ranką mankštinti ir vis palenkt vos vos kiek pavyksta, nes tikrai sustings tai ir liks taip, kaip medinė

QUOTE(AniMi @ 2013 06 28, 01:08)
Mano tai ji nedidėjo ir nemažėjo kol nepajudinau. O kai pradėjau traukti skysčius,po kiekvieno nutraukimo ji man užaugdavo didesnė, kol galū gale vos ne dviguba. Tokia atsiprašant kaip užpakalis iš viršaus žiūrint atrodė 
:D Nu matėsi tas toks perėjimas rėvukas
Na ir aš pasakiau chirurgui, kad nusibodo atauga per savaitę po nutraukimo ir vis didesnis, plius po nutraukimo atsiranda nuovargio skausmas tas toks...
Ar pas jus irgi taip atrodė?
reik gal stengtis pačiai tą ranką mankštinti ir vis palenkt vos vos kiek pavyksta, nes tikrai sustings tai ir liks taip, kaip medinė