Įkraunama...
Įkraunama...

Mano lieknėjimo receptas

QUOTE(jolaima @ 2009 10 29, 17:06)
cia priklauso nuo figuros sudejimo, buna perkarusios, tokios ilgos ir kudos, tai negraziai atrodo...o as kadangi nesu auksta tai man tinka labai...juk visos jurgitos jurkutes, aiste paskeviciute ir t.t. yra panasaus ugio ir svorio ir labai graziai atrodo, visi vyrai alpsta del ju figuru...o ka sako pazystami reikia neklausyti, dazniausiai taip sako storesni zmones pavydedami tavo figuros, pati esu ta patyrusi. tongue.gif


idomu kas alpsta del Jurkutes be krutines??? g.gif uzsimestu 5 kg,tai ir papuliai atsirastu,o vaizdo labai tikrai nepakeistu,tik pagrazetu mirksiukas.gif as jai nepavydziu,nes nesu stora,tiesiog as uz saikingas ir estetiskas moteriskas formas thumbup.gif
Atsakyti
www.kas-sake.tai.lt
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 11 07, 18:06)
Labai sunku tą saiką turėti...



Tikrai... blush2.gif
Atsakyti
As numeciau svori kai apribojau valgyma ir pradejau sportuoti.Atsisakiau is maisto daug ko-grietines, majonezo, visokiu riebalu, bulviu, bandeliu....ir turiu grazia figura net presas ant pilvuko jau yra , kai anksciau buvo lasiniu kruva. smile.gif
Atsakyti
Vyras nuo spalio menesio iki dabar numete 10 kg. Is 84 i 74. Ugis 175. Esmine problema buvo pilvos sritis,ne tik is priekio,bet ir sonai smile.gif Visa kita buvo tvarkinga,kojos tvirtos, raumenys ryskus,ne storos,zodziu,tik tas nelemtas pilvas. Per ta laika iki siol sportuoja mazdaug 2-3 k/sav.,nors buvo momentas kai menesi nesportavo del persalimo ligu,taip pat buvo kai savaite sportuoja, paskui savaite negali ir pan..
Dabar visos kelnes jam smunka nuo liemens,klubu ir smunka labai,be dirzo jis jas tiesiogine zodzio prasme pamestu biggrin.gif Labiausiai nuo ko krito svoris tai butent nuo tos problemines zonos ir + kazkiek nuo slaunu. Zodziu, vaizdziai tariant is M-L dydzio i S dydi persoko, nors ir sverdamas 84 neatrode kaip L devintis.
Nieko tokio ypatingo be sporto (nemazai kardio + pratimai saleje su treniruokliais) nedare, tik pagrindinis dalykas labai labai apribojom baltos duonos valgyma, bandeles, pyragai ir t.t. Perkam tik tamsia duona (ne pacia juodziausia kur buna, bet. pvz Motules).Prie viso to ir velai vakarais nevalgo, kai anksciau budavo, kad po darbu kokia 11 valanda vakariene soti. Kazkaip naturaliai,kai pradejom lankyti sporto kluba, atsirado tas ,,sveikos gyvensenos" efektas ir kitose srityse, pvz sveikiau maitintis ir nebuvo pereinamojo laikotarpio,kad kazkas butu sunku,noretusi tam tikro maisto ar pan. A, dar pamirsau ,kad bulviu praktiskai nevalgom, jei gaminu mesa,tai garnyras buna kazkokios salotos (ne salotu lapai vien biggrin.gif bet iv.darzoves, mocarela ir pan.), manau tas dave kazkiek itakos. Per sventes valge kiek telpa, bet va svoris krito nuolatos, ir dar zada mesti kokius 4 kg,sakau,kad tik anoreksikas neliktum taip isivaziaves biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, merginos ir moterys. Galų gale atradau, ko vis karts nuo karto ieškojau. Daug skaičiau, kai ką išbandydavau. Bet viskas buvo beprasmiška ir neefektyvu. Kita vertus - dauguma informacijos apie sveikatą, dietas ir pan. buvo nelogiška. Trūko faktų, įrodymų. Labiausiai nervino visokie kalorijų skaičiavimai ir pan. Netgi informacijos, kodėl blogėja mano sveikata, neradau. Gydytojai tik vaistų išrašydavo, nuo ko pasidarydavo tik blogiau. Bet rankų nenuleidau. Vizualizacijos pratimais užsibrėžiau, kad pasieksiu savo sveiko, liekno kūno tikslą. Neužilgo į rankas pateko Campbell knyga "Lengvas būdas išvengti ligų". Maniau tik pavartysiu. Ir taip bevartydama vis labiau ir labiau mačiau, kad ta pateikiama informacija man yra pakankamai nauja ir netikėta. Perskaičiau knygą nuo pradžios iki pabaigos. Tai buvo savotiškas šokas mano ligšioliniam žinojimui. Autorius su savo sūnumi pateikia labai išsamią moksliniais tyrimais grįstą informaciją, kodėl reikėtų atsisakyti gyvulinės kilmės baltymų, nes būtent nuo jų kyla dauguma ligų. Ir ką gi, maniau, pabandysiu, juk neturiu ką prarasti. Išbraukiau iš savo raciono mėsą ir daugumą pieno produktų. Mane kamavęs sveikatos sutrikimas išnyko per mėnesį. Nepageidaujamas svoris nukrito. Viskas. Tikiuosi taip ir toliau maitintis.
Atsakyti
Zmogus is savo prigimties yra visaedis,tad ir gyvulines kilmes baltymai,mesa,pieno produktai(ypac rugpienio)jam yra reikalingi.Taciau tikrai netokiais kiekiais kokiais vartoja didzioji dauguma.Visose sudaromose dietologu maitinimosi piramidese mesos produktai teuzima gal 5-tadali(ar dar maziau) vietos.Faktas,kad yra zmoniu kuriem vegetarizmas tarsi igimtas-organizmas pats parodo,kad jam netinka tokie gyvulines kilmes produktu kiekiai,kitavertus yra dalis zmoniu,kurie neuzvalge pora dienu mesos jauciasi isbadeje ir nedavalge 4u.gif
Mums visiems labai naudinga isiklausyti,ko nori organizmas.Tada savaime ateina supratimas,konori,o ko tau visiskai nereikia.Jei uzsimanes valgyt nuleki prie saldytuvo,ji atidares gerai pagalvok,ar tikrai nori ko nors is ten?jei nors kiek abejoji,geriau isgerk stikline vandens ar arbatos ,o valgyk tik tai,ko istikruju nori-kad ir cepelina(tik ne 6vnt o pasitenkink 1 mirksiukas.gif )nes to,ko tikrai nori,suvalgyt gali maziau,bet su dideliu malonumu,o be malonumo gali prikimst skrandi sumustiniu su desra ir nesijausti skaniai pavalges,kas vers po kiek laiko vel sugryzt paieskot"konors skanaus" smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

dalinuosi savo trumpa istorija ir nuotrauka.

Siaip niekada nebuvo apkuni, visad buvau grazaus sudejimo, tik pradejus dirbti sedima dabra taaaaip priaugau svori, kad tikrai teko papluseti kol grizau i savo normas.

O siaip viskas labai paprasta, reguliari mityba valgymas kas 2,5 - 3 valandas, angliavandeniai iki 15 val (ju tarpe ir vaisiai) ir sportas tris kartus i savaite.
Pusryciai sotumu prilygsta pietums arba net sotesni, tada uskandis pietus uzkandis ir lengva vakariene.

Valios tikrai prireike, nes buvau ne viena karta pradejus ir vel metus. Bet vat viena karta susiemiau ir iki siol sveikai maitinuos ir sportuoju, tai tiesiog tapo mano gyvenimo budu smile.gif

http://instagram.com...q2-/?modal=true kitaip nelabai moku cia ikelti nuotrauka tai linkas.
Atsakyti
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 02 10, 14:34)
Sveikos merginos smile.gif



Tai po 15 val. belieka valgyti darzoves nekrakmolingas ir baltymini maista?
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif
daug cia visur skaitineju,ziuriu nelabai aktyviai sitoj temoj reiskiates,tai negi niekas neturi savo lieknejimo istorijos ?
Papasakosiu savaja.
Kad prisiauginau svorio supratau ryskiai per velai,drabuziai nebetiko,pries vyra pradejau kompleksuoti,o ir jo demesio man sumazejo,kojos apejo celiulitu is visu pusiu,net ant pilvo ir ranku buvo celiulito,jauciausi nerangi,nesexuali,kasdien vis blogesnes nuotaikos.
viena diena pasakiau sau stop.
Uzsirasiau i sporto kluba,pradejau lankytis pas masaziste namuose,ir pakeiciau mityba.
sumazinau anglevandenius iki minimumo ( 20-50 gr.) pagrindini maisto raciona sudare riebalai ir baltymai.Anglevandeniai tik is darzoviu.atsisakiau miltiniu,grudiniu,cukraus,ir vaisiu.
po menesio mitybos jau itilpau i savo 34 dydzio dzinsus thumbup.gif ,po masazu (10 kartu) kojos ir pilvas susitvarke,celiulitas pasikavojo,oda tapo stangri.Ir jau vasara prie juros drasiai galejau but su stingais. (aisku as su jais nebunu,bet esme,kad galejau).Atsirado nuotaika,sexualumas,dingo visi negalavimai.
bet,atsitiko toks dalykas,kad teko vienoj uzeigoj padirbeti,virtuvej doh.gif ir isismaginau,i ivairius patiekalus,ypatingai i saldumynus..ir per kelis menesius visa grozi sugadinau.siaubas kazkoks.
atrodo,ai va,imsiu ir vel susitvarkysiu.bet ale kaip valios truksta,netas zodis.pavasaris arteja,reik imtis priemoniu.Esme zinau,viska ka daryti,zinau,kad tam nereikia daug laiko,per pora-tris menesius susitvarkyciau..bet beprotiskas noras saldaus.chromas nieko neveikia.nuo cinamono pykina,isbandziau pienarbates,geras daiktas,bet laikinas.
Kaip jus atsisakete saldumynu,ar tik valios pastangom,ar kokiais papildais,maisto produktais ?
pasidalinkit paslaptim. blush2.gif
Atsakyti