Vaikiukui dziaugsmo
LT saulele,labai grazus meskiukas
Vaikiukui dziaugsmo
Kaip tau faina,kad yra galimybe ivairius kursus lankyti
Vaikiukui dziaugsmo
Ačiū visoms
ką jau ten badyt
, kitiems paliest neleido... Labai jau jis laukė, kol pasiūsiu
, glostė tuos kailiukus... sako man vieną dieną: mamyte, o tu jei dar kokį meškiuką siūsi, tai irgi taip ilgai? Jonukui penkiolika metų suėjo, kol pas mane atėjo...
ir Kristupas mielas ir šiltas
, nešu vakare ligoniuką į lovą, o jis man dėkoja, kad juo rūpinuos
...
Nuo vidurio siuvinėjom į abi puses. Kad būtų lygu ir simetriška, liepė adatą besti tiesiai į nusipieštą liniją (šiaip viską tušinuku piešia, kad nekiltų abejonių, kur linija, iš pradžių atrodo, kad matysis gi
, bet nesimato
), kai siūlas traukiasi, tai toliau nuo vidurio siuvant ima atrodyt, kad ta linija susikreivina
, vis norisi patiesinti, bet siūnant visada tiesiai į liniją lygiai gavosi
Aišku, ant mažų meškiukų sunkiau, gi mažai ploto pasireikšt
gaila, kad brangu daug kas, tai lėlės kol kas atidėtos
...
QUOTE(pilka @ 2009 02 25, 18:38)
Šaunuolis Kristupas, kad badyt draugo neleidžia
ką jau ten badyt
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 25, 20:00)
ir Kristupas mielas ir šiltas
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 25, 20:17)
O jau Jonuko nosytės dailumas
Nuostabu, kaip ten taip ir išsiuvinėta, dar figūrinė tokia. Man tai tie snapiukai apatiniai niekada nepabyksta trys, tik vienas šiaip taip.
Nuo vidurio siuvinėjom į abi puses. Kad būtų lygu ir simetriška, liepė adatą besti tiesiai į nusipieštą liniją (šiaip viską tušinuku piešia, kad nekiltų abejonių, kur linija, iš pradžių atrodo, kad matysis gi
Aišku, ant mažų meškiukų sunkiau, gi mažai ploto pasireikšt
QUOTE(rulle @ 2009 02 25, 20:46)
gaila, kad brangu daug kas, tai lėlės kol kas atidėtos
LT saulele ir Kristupas ir jo naujas draugas, meškutis, abu meilučiai
Aš šiaip siuvinėjime mirkstu, bet kažkaip netyčia užklydau čia pas jus - ohooo
Im-bear - tavo meškučiai tiesiog nenusakomo meilumo. Niekaip nesupratau, kaip įmanoma išgauti tas visas išraiškas snukučiuose...
O kodėl jie visi tokie liūdni?
Turbūt baisiai kvailas klausimas - jūs, merginos, čia pačios tuos meškučius nuo pradžių iki galo padarot?
Gal yra koks pradžiamokslis kur nors internete, kur būtų galima paskaityti apie medžiagas, techniką ir kitus dalykus?
Ar kur nors rašo, kaip padaryti tokias išraiškingas, tarsi gyvas akis ir nosis?..
Im-bear - tavo meškučiai tiesiog nenusakomo meilumo. Niekaip nesupratau, kaip įmanoma išgauti tas visas išraiškas snukučiuose...
Turbūt baisiai kvailas klausimas - jūs, merginos, čia pačios tuos meškučius nuo pradžių iki galo padarot?
Pumpurėli sveika atvykus į meškų būrį
Galiu į el. paštą atsiųsti mūsų pirmo meškiuko pamokėlę, gal kiek pagelbės
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 26, 11:01)
Pumpurėli sveika atvykus į meškų būrį
Pagelbės žinoma, taip kaip ir mums visoms pagelbėjo. Pumpurėli, susirask gi pirmąją temą meškiukų ir viską išmoksi kaip mat, kaip ir mes visos
Zhuvycia - aha, Paukščiukas jau atsiuntė pradinę informaciją
Dar nesu tikra, ar tai būtų "mano" rankdarbių rūšis, kaip tapo siuvinėjimas, bet bent jau pasinagrinėsiu, su kuo tai valgoma
Kai kurie meškiai tiesiog nerealūs
Kai kurie meškiai tiesiog nerealūs
LT saulele, vaje, koks meskutis
,ir as tokio nepaleisciau is ranku.
Labas, mergaites! Noriu pasiguosti, kad negaliu kuri laika nieko daryti - mano Princese netycia dure man pirstu i aki ir nageliu tiesiog nueme gabaliuka ragenos... Norejo i ligonyne guldyt, bet as nepasidaviau - likau namie... Bet, aisku, nieko nematau kolkas ir akies neatplesiu....
Tikiuosi greitai pasveiksiu..
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 26, 17:44)
Labas, mergaites! Noriu pasiguosti, kad negaliu kuri laika nieko daryti - mano Princese netycia dure man pirstu i aki ir nageliu tiesiog nueme gabaliuka ragenos... Norejo i ligonyne guldyt, bet as nepasidaviau - likau namie... Bet, aisku, nieko nematau kolkas ir akies neatplesiu....
O siaaaaubas, im-bear, kas per kriminalas
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 24, 13:26)
Labutuliukas, turiu beveik visi dydziu diskus - kas zino, kada kokio prireiks
belkaa, ar gavai siuntinuka?
milka@, ar tau reikia prizo?
belkaa, ar gavai siuntinuka?
milka@, ar tau reikia prizo?
Gavau, ačiū, pamiršau parašyti. Pasiimu aš tas akytes pavartau pažiūriu iš visų pusių, įsivaizduoju, kaip atrodytų
Im-bear, sveik
Vaje, Im-bear
Didziausi linkejimai kuo greiciau pasveikti
Net siurpas nukrete isivaizdavus ta jausma