O ausytės jo į siūles įsiūtos? Ar man vaidenasi?
O jetulėliau, LT saulele, koks fainuoliukas-mažuliukas
Tikrai, įsivaizduoju-kaip ten visaip rankas miklint reikėjo, pirštų gimnaztika užsiiminėt, norint tokį sutvert
Puikus!!!
Saulele, tas instrumentas peanu vadinamas
Būna su ilga nosimi, būna su trumpa...Būna tokie pat su dantuku priekyje, sukabina geriau, bet galima išplėšti gabalėlį ne tik kailiuko
Turiu dar vieną atliekamą peaną - už žurnalo atvežimą bus
Lt saulel koks mažiukas kaip reikia tokį sugrabinėt
, neįsivaizduoju , šaunuolė
QUOTE(white tea @ 2009 03 08, 08:39)
Turiu dar vieną atliekamą peaną
Būtų nuostabu
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 08, 01:31)
Tikrai, įsivaizduoju-kaip ten visaip rankas miklint reikėjo, pirštų gimnaztika užsiiminėt, norint tokį sutvert
QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 08, 11:59)
koks mažiukas kaip reikia tokį sugrabinėt
ačiū
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 08, 01:31)
variantas nr. 2
.......................................
Besiuvant tokį mažutį supratau, kad darant tokius, jau reikia galvoti apie miniatiūrinius aksesuarus, nes tokiam mažam plotelyje jau sunku kažką labai išreikšti, nuotaiką, siužetą kurti, jau priedukų norisi
Žinoma, labai smagu laikyti tokį meškiuką
..........................................
Jau ryt parkeliaus iš UK mano užsakyti kailiukai, knygos, pažiūrėsiu, kaip ten man sekėsi virtualiai rinktis
Eina sau
ir kaip tu jį ten sugebėjai išverst
Fantastika
Vajetau, koks mazulis
Jau ir as uzsidegiau maza pabandyt, tik reikia medziagytes nusipirkt
LT saulele, o kur UK uzsakinejai kailiukus?
Nuostabus mažuliukas
Gal ir mum reiktu mažuliukų konkursiuko?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 09, 09:28)
Konkursas, konkursas, jėjė
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 09, 09:46)
Čia kažkas mikroskopinių meškiukų kūrime specializuojasi... tai labai jau smagu būtų, ane?
O šiaip tai gal ir įdomu būtų išbandyt
O tie miniukai irgi su diskais?
Tai, įtariu, aš iš karto pasuočiau
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 09, 11:12)
Čia kažkas mikroskopinių meškiukų kūrime specializuojasi... tai labai jau smagu būtų, ane?
Ir medžiagų nedaug reiktų
Tik patarimų daug
Velykinis mini meškiukų konkursas-gal ir nieko
Kaip tik mėnuo liko. Arba mini meškiukas Mamos dienai...Gal po visų didžiųjų švenčių daugiau laiko visoms būtų
O iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka, o kokie sujungimai ir akys? visko mini mini reikėtų 
Tai jau jo jo, mini - mano silpnybė. (rytoj pamatysi
Velykom būtų konkursas nieko - kuris meškiukas tilps į kiaušinį
ačiū už gerus žodžius
šį kartą tiesiog ebay, nes reikėjo, kad greit atsiūstų ir t.t.
Mintis gera
koks Zhuvycia džiaugsmas
Beliks susitart, ar darom pagal europinį, ar pagal amerikonišką standartą
Tinka ir kailis, jei didesnius darant, bet tokius mini mini, tai kiek žiūrėjau iš audinio daugiau daro
, parodoj gal vienas apie dešimt cm. buvo, kur du kailiukai derinti, bet, mano nuomone, nelabai žiūrėjosi
, nemoku aprašyt, bet jis man toks pirktinį priminė, gal kad kailiukas toks baisiai tvarkingas buvo, kažkaip kitos ten juo žavėjosi, bet jis man toks pasirodė be idėjos
, jaukumo, toks tiesiog dailus saldainiukas, bet neužkabino... Vistiek kažkaip norisi, kad būtų jausmas, jog žmogus siuvo, ne mašina
...
Tinka tas pats kailiukas (mohair), viskozė (bet jos siūles reikia paklijuot), zomža, oda, ta štof (nežinau, kaip išverst, bet ir tam puslapyje, kur Im-bear iš vokiečių užsakinėjo, taip pavadinta), vizualiai ji primena paprasčiausią baldų audinį
ir t.t. .. Mano meškiukas ir yra iš šitos štof... Damos kursuose buvo atsinešę smagių baldinių audinių
... Meškiukai iš zamžos labai mielai žiūrėjosi
, jie lengvai ir padažomi, kaip supratau
Sujungimai arba diskai arba siūlai
, apžiūrėjau, kad dauguma buvusių meškiukų tvirtinti vienodai: galva disku dažniausiai, o rankos, kojos siūlu ir pertraukiant kiaurai, kad duobutės atsirastų, kaip vedžiusi kursus pakomentavo, kad pirkėjus "nuperka" tos duobutės, nes meškiukui jaukumo, senoviškumo priduoda, vaikystę primena, turiu sutikti su jos žodžiais
..
Džiaugiuosi, kad galėjau pačiupinėt krūvelę meškiukų, nes šiaip parodoj neimsi jų ir nečiupinėsi, o mažiukai dar ir prapuola gausumoj kitų, prie pat neprieini... O kai pamokėlė buvo, tai paprašėm pavyzdžių, pririnko ir viską gali pamatyti, įvertinti
Papildyta:
man kaip tik atvirkščiai atrodo
, dar jei iš kailiuko siūnant, tai jei kokia siūlė nelygi, tai plaukeliai paslepia, o iš medžiagos tai labai matosi, kai reikia galutines siūles susiūt
...
Po tavo meškučių net nert išmokt panorau
, nes tik tą paprasčiausią pynutę moku
jau atsakiau, kad ta spec. Bet taip, kraštai yra
, ir ant tokio mažo tai tikrai jaučiasi, vienu metu galvojau, kad va siuvu siuvu, o pradėsiu verst, įsitemps ir pairs man ten viskas
aha, ta pati kaip didelio, smulkiai siuvau, bet aš ir didelį smulkiai susiuvus
, man kitaip neišeina.. Čia dar ir siūlo spalva tiko, gerai kažkaip pasislėpė, net pati dabar pažiūrėjau, kai parašei, tai tikrai taip tankiai atrodo, aišku, išskyrus ten, kur jau galutinės siūlės
..
QUOTE(jurginelis @ 2009 03 09, 08:22)
šį kartą tiesiog ebay, nes reikėjo, kad greit atsiūstų ir t.t.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 09, 08:28)
Mintis gera
Beliks susitart, ar darom pagal europinį, ar pagal amerikonišką standartą
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 09, 10:12)
iki to galėtume daug ką čia apie juos išsiaiškinti, specialių medžiagėlių užsisakyti , juk kailis kaip suprantu-netinka,
o kokie sujungimai ir akys?
visko mini mini reikėtų
o kokie sujungimai ir akys?
visko mini mini reikėtų
Tinka ir kailis, jei didesnius darant, bet tokius mini mini, tai kiek žiūrėjau iš audinio daugiau daro
Tinka tas pats kailiukas (mohair), viskozė (bet jos siūles reikia paklijuot), zomža, oda, ta štof (nežinau, kaip išverst, bet ir tam puslapyje, kur Im-bear iš vokiečių užsakinėjo, taip pavadinta), vizualiai ji primena paprasčiausią baldų audinį
Sujungimai arba diskai arba siūlai
Džiaugiuosi, kad galėjau pačiupinėt krūvelę meškiukų, nes šiaip parodoj neimsi jų ir nečiupinėsi, o mažiukai dar ir prapuola gausumoj kitų, prie pat neprieini... O kai pamokėlė buvo, tai paprašėm pavyzdžių, pririnko ir viską gali pamatyti, įvertinti
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 09, 10:44)
man kaip tik atvirkščiai atrodo
Po tavo meškučių net nert išmokt panorau
LTsaulele, o iš kokios medžiagytės tu siuvai šią spirgiuką? Aš tai buvau spec mini meškiukam skirtą užsisakiusi, bet ji man ganėtinai iro, labai sunku buvo kraštus nusaugoti.
jau atsakiau, kad ta spec. Bet taip, kraštai yra
Ir kokia siūle siuvai? Tavo tokia labai jau tanki atrodo. Tas pats backstičas? Tik smulkesnė ar kaip?
aha, ta pati kaip didelio, smulkiai siuvau, bet aš ir didelį smulkiai susiuvus