Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

QUOTE(saullute @ 2009 01 20, 09:20)

Aciu saullute labai, kazkas panasaus tikrai 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Gavau siuntinuką thumbup.gif , kailiukas superinis wub.gif Im-bear nieko nesumaišei, aš granulėlių neprašiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 20, 13:12)
bigsmile.gif  Gavau siuntinuką  thumbup.gif , kailiukas superinis  wub.gif  Im-bear  nieko nesumaišei, aš granulėlių neprašiau  g.gif

Čia tau maža dovanikė mirksiukas.gif Granulės plastikinės - tai tinka į vaikiškus žaislus dėti biggrin.gif

Labutuliuk, su tą naują temukę pamiršau pagirti tavąjį meškiuką doh.gif Man patinka tokie juokingi atlepausiai - čia Džemos Kadž iškarpa?
Ir, žinok, išsiaiškinau su tą Picasa - jei tik vartotojas savo Nustatymuose leidžia kopijuoti savo nuotraukas - ti pas mane atsiranda tas užrašas Download, o jei neleidžia - tai užrašiukas dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 20, 12:21)
Čia tau maža dovanikė  mirksiukas.gif  Granulės plastikinės - tai tinka į vaikiškus žaislus dėti  biggrin.gif

bigsmile.gif Didelis ačiū už dovanėlę ir gerą širdį wub.gif 4u.gif

Pradėjau dėliot detales ir pasimečiau verysad.gif , schemoj nėra nurodyta veiduko dviejų detalių doh.gif http://stoys.narod.ru/cheb.htm

Jei mėginčiau pati piešti ar reikia abiem detalėm daryti įsiuvus, ar tik kraštui iš kailiuko?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 20, 12:21)
Labutuliuk, su tą naują temukę pamiršau pagirti tavąjį meškiuką  doh.gif  Man patinka tokie juokingi atlepausiai - čia Džemos Kadž iškarpa?
Ir, žinok, išsiaiškinau su tą Picasa - jei tik vartotojas savo Nustatymuose leidžia kopijuoti savo nuotraukas - ti pas mane atsiranda tas užrašas Download, o jei neleidžia - tai užrašiukas dingsta  doh.gif

Dekui, taip ten Kadz iskarpa tu EnikiBEniki ax.gif . Turtas sako, dabar kepures reikia blink.gif . Bet as ji vel praardziau (buvo dar sunkiau nei graziai uzsiuti doh.gif ), nes pripyliau granuliu, tik labai smulkiu ir gavosi per sunku. Viska ismeciau ir prikimsau tik sintepono.

Del to kopijavomo, tai greiciausiai taip ir yra, jei udrausta, tai ir anksciau nebuvo imanoma orginalo parsisiusti. Bet jei pabandei su ta meskiukiu nuoroda, tai ten tikrai rodo Download.
Atsakyti
Kaip tylu.... Matyt visos Meilės meškiukus siuna... Aš irgi savąjį krapštau, nes šeimyna visa užmigo biggrin.gif

Norali, Naktibalda, ar gavot siuntinukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 21, 23:46)
Kaip tylu.... Matyt visos Meilės meškiukus siuna... Aš irgi savąjį krapštau, nes šeimyna visa užmigo  biggrin.gif

Norali, Naktibalda, ar gavot siuntinukus  g.gif

Man irgi atrodo, kad visos užsiėmusios labai. Aš va taip pat vakar baigiau dar vieną mažiulį, tik dar šaliko vaikinas užsiprašė, tai teks numegzti ir tada - į fotosesiją smile.gif

Šiandien gavau siuntinuką iš Krumelbarchen, taip gražiai viskas supakuota, liuks. Tik va, žiopla, matyt būsiu netinkamo dydžio diskelius užsisakiusi, nes, atrodo, per dideli palyginti su šplintais visais. Tie kojyčių rankyčių metaliukai tai lyg ir nieko, bet va galvytės šplintai tai perlenda kiaurai per skylutę. Nors, aišku, kai juos sujungsiu, tai nepralys. Bet gal kuri turite mažesnius diskelius nereikalingus? ax.gif Maniškiai - 2 cm diametro, o man, kaip miniatiūrų mylėtojai, per dideli jau.
Atsakyti
Siek tiek vaizdo temos paspalvinimui smile.gif
Siuta is moherinio kailiuko, dydis apie 15-16cm.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 22 sausio 2009 - 14:35
Meskio pedutes labai fainos wub.gif (nors jos gal ir nelabai meskiskos lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 22 sausio 2009 - 14:41
taigi, kad uzisemusios... deja, bent jau as, tai ne meskiais, o visokiais egzaminais verysad.gif kada nors grisiu ir prie meskiu, tikiuosi... mirksiukas.gif

ypac kai saulute toki grazuoli pasiuvo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 21, 23:46)
Norali, Naktibalda, ar gavot siuntinukus  g.gif

Im-bear, gavau gavau , tik vakar vakare pasiemiau mirksiukas.gif turejau tokia itempta savaite doh.gif kailiukai nuostabus thumbup.gif zodziu viskas labai labai thumbup.gif Aciukas tau oro_buckis.gif Dabar reikia tik galutinai apsispresti pagal kuria iskarpa siuti ir imtis darbo smile.gif
Zhuvycia o jau tavo nertieji mazyliai kokie fainulkos wub.gif thumbup.gif
saullute labai grazus meskutis, ar cia tavo siutas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 22 sausio 2009 - 14:44
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 22, 12:38)
Man irgi atrodo, kad visos užsiėmusios labai. Aš va taip pat vakar baigiau dar vieną mažiulį, tik dar šaliko vaikinas užsiprašė, tai teks numegzti ir tada - į fotosesiją  smile.gif

Šiandien gavau siuntinuką iš Krumelbarchen, taip gražiai viskas supakuota, liuks. Tik va, žiopla, matyt būsiu netinkamo dydžio diskelius užsisakiusi, nes, atrodo, per dideli palyginti su šplintais visais. Tie kojyčių rankyčių metaliukai tai lyg ir nieko, bet va galvytės šplintai tai perlenda kiaurai per skylutę. Nors, aišku, kai juos sujungsiu, tai nepralys. Bet gal kuri turite mažesnius diskelius nereikalingus?  ax.gif Maniškiai - 2 cm diametro, o man, kaip miniatiūrų mylėtojai, per dideli jau.

Man rodos, as mazesniu uz 2 cm ir neturejau... Ir uzsakyme musu tai buvo maziausi diskeliai g.gif

QUOTE(saullute @ 2009 01 22, 15:33)
Siek tiek vaizdo temos paspalvinimui smile.gif
Siuta is moherinio kailiuko, dydis apie 15-16cm.

Saullute, cia tavo siutas? bigsmile.gif Grazuoliukas ilgaplaukis thumbup.gif
Papildyta:
Norali, faina, kad viskas saugiai atkeliavo!
Lauksim meskiuku )))
Atsakyti