Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

man tai kol kas labai patinka
user posted image
pamaišau 40 ir 60 numeriukus priklausomai nuo odos spalvos
ant viršaus presuotų Beige meteorų ir gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat Chanel Pro Lumiere labiausiai patinka is visu bandytu thumbup.gif jau antra pakuote is eiles perku. bigsmile.gif
Atsakyti
vaje, tiek prisiskaiciau, jau galvojau apsisprendziau, bet kur tau.....

Kaip suprantu aktyviausios siame forume naudoja dior nude ta nauja, ir liko gana patenkintos. Ir guerlan neblogos daugumos nuomone. Tai is tu ir reikes kazka pasirinkti.

Mano odele misri. Noreciau kad neblizgetu, bet atrodytu gyvai ir kad vidutiniskai maskuotu. Ka pasirinktumet tarp DIOR ir GUERLAN???

Aciu is karto.

Iki siol as naudojau teint inocent tepama su kempinele (antra is eiles, bet jau nebeesu patenkinta) ir BE mineraline. dar turejau vitalumiere, jai labiausiai tinka toks apibudinimas - nuplaukia po keliu val.

O siaip ka del laikymo galiu pasakyti, tai labai priklauso nuo odos busenos - pastebejau kad kai esu pavargusi, nedamiegojus, tai ir nuplaukia viskas greitai, manau tai normalu.
Ir dabar kaip tik is kosmetologes parsitempiau kruva kremu meginuku doh.gif bandau issirinkti ta vieninteli. Tai esu nustebusi, kaip skirtingi kremai keicia issilaikyma ir pati isitapsnojima ax.gif atrodo visai kaip ant skirtingu zmoniu tos pacios pudros g.gif

Beje, is kur gaunate koki mini indeli kelis lasiukus testerio isilasinti??? blush2.gif
Atsakyti

Beje, is kur gaunate koki mini indeli kelis lasiukus testerio isilasinti??? blush2.gif
[/quote]

As vaistineje perku.
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2009 02 17, 18:16)
Iki siol as naudojau teint inocent tepama su kempinele (antra is eiles, bet jau nebeesu patenkinta) ir BE mineraline. dar turejau vitalumiere, jai labiausiai tinka toks apibudinimas - nuplaukia po keliu val.

tai žinoma, nes ji sausai odai, nuo mišrios nuplaukia smile.gif

aš tai sesės nuo lęšių indelį turiu ir šiaip prikaupus nuo paakių kremo, mėginukų visokiausių ax.gif

aš pasimetus, nebežinau ką pirkt, maskuot reik smarkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 18, 00:38)

aš pasimetus, nebežinau ką pirkt, maskuot reik smarkiai  doh.gif

As irgi nezinau ka pirkt, baigiu teint innocence kremine-kompaktine, tai ji man buvo super - tobulai tiko spalva, ir maskuoja pakankamai, ir veidas labai graziai atrodo. Bet ji man labai greit nuplaukia, nes oda misri doh.gif
O matines pudros man negrazu, kazkaip ir veido nelygumai labiau matosi..
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 17, 23:38)

aš tai sesės nuo lęšių indelį turiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as ismeciau naujus lesius nusipirkus doh.gif
Atsakyti
manau ji turejo omenyje lesiu konteineri smile.gif)

QUOTE(Dusele @ 2009 02 18, 12:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o as ismeciau naujus lesius nusipirkus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2009 02 17, 19:16)
vaje, tiek prisiskaiciau, jau galvojau apsisprendziau, bet kur tau.....

Kaip suprantu aktyviausios siame forume naudoja dior nude ta nauja, ir liko gana patenkintos. Ir guerlan neblogos daugumos nuomone. Tai is tu ir reikes kazka pasirinkti.

Mano odele misri. Noreciau kad neblizgetu, bet atrodytu gyvai ir kad vidutiniskai maskuotu. Ka pasirinktumet tarp DIOR ir GUERLAN???

Aciu is karto.

O siaip ka del laikymo galiu pasakyti, tai labai priklauso nuo odos busenos - pastebejau kad kai esu pavargusi, nedamiegojus, tai ir nuplaukia viskas greitai, manau tai normalu.
Ir dabar kaip tik is kosmetologes parsitempiau kruva kremu meginuku doh.gif  bandau issirinkti ta vieninteli. Tai esu nustebusi, kaip skirtingi kremai keicia issilaikyma ir pati isitapsnojima ax.gif atrodo visai kaip ant skirtingu zmoniu tos pacios pudros g.gif

as manau kad NUDE nelb tinkama riebiai ar misriai odai g.gif
gal netgi guerlain aqua labiau tiktu, ns jinai tiesiog prikimba prie odos biggrin.gif bet kaukes efekto nepadaro 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2009 02 17, 17:37)
man tai kol kas labai patinka
user posted image
pamaišau 40 ir 60 numeriukus priklausomai nuo odos spalvos
ant viršaus presuotų Beige meteorų ir gaunasi  thumbup.gif

jei pas jus sausa oda tai tikiu kad tinka 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko isbandyti stai sita pudryte?
user posted image
Atsakyti
user posted image
aš tai tokią kreminę turėjau (porą dėžučių), labai gražiai atrodė ir gerai dengėsi ir oda nesuvargo.

čia daugiau yra nes nesimato nieko. Žodžiu čia ta pati Flawless tik kitokios konsistencijos. manau, kad ir skysta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 18 vasario 2009 - 16:06
o oficialiai dior nude kokiai odelei??? nes tas misrumas dar gali buti ivairaus lygio:)
Atsakyti