Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 23, 22:11)

gal yra bandziusiu,domina atsiliepimai

As jau antra karta ja uzsisakau. thumbup.gif Siuo metu ji man geriausia. Labai lengvai dengiasi ant veido, uzmaskuoja smulkius defektus, ilgai islieka, ir suteikia veidui naturalaus svytejimo. wub.gif Ir dar nepaminejau, kad nei kiek nedirgina odos. [ne taip kaip po kokios Loreali'o krempudros hihihi.gif]
Atsakyti
Gal kas bandėt, naudojat šitą?

user posted image
Atsakyti
Panos, jūs Parure extreme kasdien naudojat? Aš ja pasidomėjau, paskaičiau aprašyme kad ji tokia nekasdienė pudra, atspari vandeniui.Kažin ar gerai tokia pudra kasdien odą apkraut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 24 sausio 2009 - 12:04
Nea. Kasdien tikrai nenaudoju, karta i savaite (savaitgali) mirksiukas.gif ji tikrai nera dienine lengva pudryte, na bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 01 24, 12:09)
Gal kas bandėt, naudojat šitą?

user posted image

Šitą kažkada naudojau, labai patiko, kad natūraliai dengia, nėra visiškai matinė, nesausa, toks gana drėgnas veidas gaunasi, bet neblizgantis ir neriebaluotas. Vienintelis trūkumas - mažai maskuoja ir nėra dozatoriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 01 24, 13:03)
Panos, jūs Parure extreme kasdien naudojat? Aš ja pasidomėjau, paskaičiau aprašyme kad ji tokia nekasdienė pudra, atspari vandeniui.Kažin ar gerai tokia pudra kasdien odą apkraut  g.gif

As kasdien naudoju. Nieko blogo nepastebejau.
O todel ja ir pasirinkau, nes ji gerai laikosi visa diena, kitos man apsivalo...
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 23, 21:11)
]
nebloga atrodo ir si user posted image
gal yra bandziusiu,domina atsiliepimai

labai faina šita. Lengvai tepas, veidas skaistus palieka, nematinė, maskuoja pakankamai, bet jei yra labai daug ko maskuot, tai netiks ax.gif
QUOTE(Elegant @ 2009 01 24, 12:03)
Panos, jūs Parure extreme kasdien naudojat? Aš ja pasidomėjau, paskaičiau aprašyme kad ji tokia nekasdienė pudra, atspari vandeniui.Kažin ar gerai tokia pudra kasdien odą apkraut  g.gif

aš kasdien naudojau, kai turėjau, man jinai visai nesunki, lengvai nusivalydavo, nenubėgdavo visą dieną, atspari prisilietimam rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 01 24, 13:03)

Aš ją kasdien maišau su Dr. Hauscka krempudra ,o jei kur einu savaitgalį ,tai tepu tik Guerlain thumbup.gif
Atsakyti
O kur jus perkat parure? Gal kur pigiau internete galima uzsisakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 24, 17:39)

aš tai pas greja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 24, 17:39)

Kiek ziurejau, internete panasiai kainuoja, o dar laukti reikia kol atvyks... tai as nusipirkau Kristianoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 24, 17:41)
aš tai pas greja  4u.gif

turbut visas sviesias spalvas mamytes ir ispirko,nes kai klausiau tik tamsesnes turejo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti