Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
saviskiu tai skustis negaliu, jei karts nuo karto ir issprusta, tai butinai atsipraso ir taip juokingai nurausta blush2.gif
Atsakyti
Maniškis irgi neišauklėtas ir žinau kad nebeišauklėsiu. Iš tiesų juk neprilakstysi kažkur už kampo ar į tualetą kad ... smile.gif vat ir gyvenu kartu ir kenčiu, būna ir pačiai užeina, bet ne iki tokio lygio cool.gif
Gerai nors tiek kad atsiprašo po to, ir kartais prieš bombardavimą perspėja ir iš anksto atsiprašo smile.gif
Atsakyti
hah.gif fui kiek daug bezdaliu. Nelabai siaip grazu bezdeti garsiai, juk raugeti ir negrazu ir visa kita, kazkaip nemiela labai, per 3 metus tai tik viena kart isgirdau pabezdejus, ir tai miegant doh.gif bet kai ryte pasakiau tai labai nuraudo, o as tai kasnakti bezdu, bet ka ten nakti save sukontroliuosi, svarbu to piktybiskai nedarom rolleyes.gif
Atsakyti
nei karto per 3 metus... ir nemanau, kad kada isgirsiu, bent jau greitu metu... blush2.gif
Atsakyti
Maniskis ne karto per beveik 12 metu ir taip pat tikiuosi, kad tokio dalyko ir toliau nebus, nesuprantu kitu, kaip galima kaskarta nesugebeti nubekt iki tualeto ir "issiperst"? Cia juk negerbimas kito zmogaus, suprasciau jei nakti, kaip kazkas cia rase, tada juk saves nevaldai, bet diena ? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
O manasis taip lotuliukas.gif Aišku, man juokinga nebūna, kai išgirstu arba užuodžiu eilinę dujų ataką, bet kažkaip nebaru stipriai. Per dantį patraukiu, kad jis tokiais tempai pagreitins pasaulinį atsišilimą arba dar geriau, paskatins skylės susidarymą ozono sluoksnyje biggrin.gif
šiaip skaičiau, kad vyro bezdėjimas yra pasitikėjimo dalykas, tiesiog jis nebijo parodyt save tokį, koks yra savo moteriai.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2008 07 25, 12:03)
šiaip skaičiau, kad vyro bezdėjimas yra pasitikėjimo dalykas, tiesiog jis nebijo parodyt save tokį, koks yra savo moteriai.

lai kitais budais isreiskia savo pasitikejima doh.gif per 1.5 metu bendro gyvenimo kartu - ne kartu schmoll.gif nebent tulike kazka neaiskaus pasigirsdavo ax.gif
Atsakyti
Su ex pragyvenom 15 metų. Negirdėjau jokio pirstelėjimo, bet po to sužinojau, jog tiek yra man "prišeškinęs", kad džiaugiuosi laimingai išsiskyrus. Dabartinis MB driokstelėjimus laiko natūraliu procesu ir laikyti dujų pagal jį yra nesveika, į tualetą neprilakstys, o neužlaikytos dujos nesmirdi. Dabar mažiau alaus geria, tai beveik nebedrebina oro irnesakyk.gif
Atsakyti
laugh.gif Grazi tema.
Man neteko girdėt,nei dieną,nei naktį...Nes daznai nemiegu,tai girdėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Pagadina orą. Na ir nenusinuodijam. smile.gif
Man juokinga, kai rašo, kad "maniškis negadina oro". Negi, kai pučia pilvą, laksto kas 2min į tualetą išsipersti? bigsmile.gif Juk būna tokių valgių, kad nu ..ištisai .. blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 02 rugpjūčio 2008 - 22:21
Gadina ir diena ir nakti biggrin.gif na, nepasakyciau kad man tai laaabai patinka BET is to dideles katostrofos nedarau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2008 08 02, 22:20)
Pagadina orą. Na ir nenusinuodijam. smile.gif
Man juokinga, kai rašo, kad "maniškis negadina oro". Negi, kai pučia pilvą, laksto kas 2min į tualetą išsipersti? bigsmile.gif Juk būna tokių valgių, kad nu ..ištisai .. blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

tema yra ar GARSIAI negadina tongue.gif
Atsakyti