Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
susitvarko tualete ir dar burba ant vaiko,jeigu isgirsta biggrin.gif
Atsakyti
šiaip iš visų jėgų stengiasi biggrin.gif
bet kai mes linksmų plaučių abu tai išsprūsta jam koks vienas kitas fart.gif per 2 mėnesius (čia turėjau mintį kai juokiasi iki nukritimo)
Atsakyti
Nu man prie kito zmogaus persti, tai kito negerbimas. As suprantu, kai netycia,bet kai tas netycia tampa kasdienybe! As viena karta, kai atskaiciau morala:-kas tu per vienas, kad mana, jogi kitiems tavo smarve kvepia, jei taip manai, tai po didelio reikalo pakviesk mane "aromatu pasimegauti", ar prie visu zmoniu ta darytum ir gerai jaustumeis?..... Nu vien zo, manau padejo, dbr dazniau papraso "espumizano" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupux: 06 rugpjūčio 2009 - 01:59
Varo, kaip už 2 biggrin.gif doh.gif Oi, koks jis perdalius doh.gif biggrin.gif Nežinau, ar atsirastų už jį labiau bezdantis schmoll.gif biggrin.gif doh.gif bet pripratus aš ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 19, 11:30)
Varo, kaip už 2  biggrin.gif  doh.gif  Oi, koks jis perdalius  doh.gif  biggrin.gif  Nežinau, ar atsirastų už jį labiau bezdantis  schmoll.gif  biggrin.gif  doh.gif  bet pripratus aš  ax.gif  biggrin.gif

Turbūt atsirastų.... Mano ex unsure.gif Visur, visada net su pasimegavimu tai darydavo. Tada buvau pripratusi, bet dabar kai pagalvoju, tai jecau! Kaip aš iškęsdavau?? schmoll.gif

Dabartinis MB susitvarko turbūt tuolete, nes dar neteko nė kvapelio užuosti biggrin.gif
Atsakyti
nu tai jei jus gedinates nusiperst viens prie kito tai kokie cia isvis santykiai jauciu prasau atsiprasau,ar galeciau ier t.t. baisu doh.gif mes bezdam nu ir kas cia tokio gamtos desnis lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip maitinat, taip ir bezda.
Atsakyti
o tai kur jam gadint daugiau lotuliukas.gif ,netrukdo man:)
nes pati megstu panosej jam pagadint lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kazkaip maniskis susitvarko tualete. karta koki gal ir buvo issprude, bet mes netoleruojam tokiu dalyku, nors cia ir naturalus gamtos desnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 04 02, 22:57)
nu kazkaip maniskis susitvarko tualete. karta koki  gal ir buvo issprude, bet mes netoleruojam tokiu dalyku, nors cia ir naturalus gamtos desnis  rolleyes.gif

cia rimtai apie netoleravima blink.gif
Atsakyti
Šlykštu, perdžia prie savo vaikų, nė kiek nesivaldo. O tie mėgdžioja. Ir dar didžiuojasi - kuris garsiau. Net dainų melodijas išperdžia. Randa tame kažkokį keistą jumorą. Aš kaip pamotė nesikišu, bet jau kyla noras kiaulėm išvadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 09, 17:22)
Randa tame kažkokį keistą jumorą.

Įtariu, kad tas humoras randasi iš vidurių skausmo....
Atsakyti