Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pritariu dėl elementarios pagarbos drinks_cheers.gif
Mes viens prie kito nei perdžiam, nei riaugėjam schmoll.gif Tik su riaugėjimu sudėtingiau, jei prisikemšam ko ir netyčia išsprūsta, tai pasakom "Atsiprašau" (ir žinoma neriaumojam taip, kad plaukai banguotų lyg nuo vėjo gūsio).
Atsakyti
vyrai todel garsiai bezda, kad parodytu zmonom, kad su jom bendrauja.
Nes uzknisa kai ziuri telika, geri alu ir edi kiaules ausi, o boba salia kazka pasakoja ir tau reikia laiks nuo laiko atsakyt:"aha", "nu jo", "taip taip"...Paspringt galima.
Geriau bezdet laiks nuo laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.324: 30 liepos 2011 - 05:09
savo namuose ir vyras ir as perdziu nematau jokios problemos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.324 @ 2011 07 30, 05:08)
Nes uzknisa kai ziuri telika, geri alu ir edi kiaules ausi, o boba salia kazka pasakoja ir tau reikia laiks nuo laiko atsakyt:"aha", "nu jo", "taip taip"...Paspringt galima.

bezda matyt todel kad primintu savo buvima- kai diedas panires i telika nei girdi nei mato, o kai boba bezda rodo kad jai reikia demesio (kad geriantis alu diedas atkreiptu demesi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nesistebek, jei zmona susiras meiluze, nes nei viena nenori vyro kuris ziuri telika, bezda, geria alu ir ziaumoja kiaules ausis (taip ir pats supanaseja i kiaule) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 15 spalio 2011 - 19:49
QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 26, 19:27)

Cia biski is kitos, bet panasios operos... su vyru draugu buryje turime viena tokia porele, tai vyrukas yra megejes riaugeti prie stalo ir tame nemato problemos. Per viena baliuka praeidamas pro mane taip nusiriaugejo, kad kaip vyras pasake, man plaukai subangavo blink.gif  Tas kai pamate mano akis, turbut suprato privalantis pasiaiskinti, tai mazdaug mestelejo "jei ne pro gerkle, tai pro sikna iseis"...  blink.gif
Jopstvairuta kultura siais laikais  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Netyciukas nebent pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.324 @ 2011 07 30, 04:08)

user posted image

Papildyta:
jei MB uzbezda reikia nepasiduoti ir atsakyti tuo paciu, del to reikia pastoviai valgyti pupeles arba kopustus, tada soviniu turesi sociai. tik vienas minusas- gali netycia pati pradeti saudyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

karta atsisaudem is keliu kartu ir pasijuokem smagiai thumbup.gif gerai kad ne kasdien doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje mama sakydavo, jei garsiai persi- nesmirdes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 01 29, 10:37)
Nu prisijuokiau iki asaru, pas mus buvo prancuzu buldogas, tikras petardininkas taip gadindavo ora, kad nors bek is namu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga..pazystamas jausmas..o dar kai 2 tokie..ypac miegodami doh.gif doh.gif
beje kai as pabezdu po kaldra jis tuoj pat ima vedinti..oj kaip jam nepatinka, o kai pats pavaro kad net lova sudreba, tai nieko, ziuri i mane ir laukia reakcijos.jei turiu is ko atsakau tuo paciu drebejimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik prie vaiko stengiames taip nedaryti kad suprastu kad prie kitu zmoniu taip nemandagu mirksiukas.gif
ir nuo auklejimo cia visai nepriklauso, vat manasis varo prie manes, o jo brolis(gi abu vienodai auginti)gink D nepagadins oro net prie merginos ir jai uzdrausta tai daryti.zinau apie tai, nes ta mergina mano sesuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai namie nebezdam schmoll.gif jeigu jau norisi einam i tulika smile.gif
Atsakyti
Jo
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 10 13, 21:51)
savo namuose ir vyras ir as perdziu nematau jokios problemos lotuliukas.gif

aš pilnai pritariu wink.gif

o ko čia varžytis? prie ko čia ne pagarba?
Atsakyti
O kam nepasitaiko, tad del to vienas kita piktai kiaule vadinti tikrai neverta...
Atsakyti