Mes viens prie kito nei perdžiam, nei riaugėjam
Pritariu dėl elementarios pagarbos
Tik su riaugėjimu sudėtingiau, jei prisikemšam ko ir netyčia išsprūsta, tai pasakom "Atsiprašau" (ir žinoma neriaumojam taip, kad plaukai banguotų lyg nuo vėjo gūsio).
vyrai todel garsiai bezda, kad parodytu zmonom, kad su jom bendrauja.
Nes uzknisa kai ziuri telika, geri alu ir edi kiaules ausi, o boba salia kazka pasakoja ir tau reikia laiks nuo laiko atsakyt:"aha", "nu jo", "taip taip"...Paspringt galima.
Geriau bezdet laiks nuo laiko.
Nes uzknisa kai ziuri telika, geri alu ir edi kiaules ausi, o boba salia kazka pasakoja ir tau reikia laiks nuo laiko atsakyt:"aha", "nu jo", "taip taip"...Paspringt galima.
savo namuose ir vyras ir as perdziu nematau jokios problemos
QUOTE(blondinas Nr.324 @ 2011 07 30, 05:08)
bezda matyt todel kad primintu savo buvima- kai diedas panires i telika nei girdi nei mato, o kai boba bezda rodo kad jai reikia demesio (kad geriantis alu diedas atkreiptu demesi)
nesistebek, jei zmona susiras meiluze, nes nei viena nenori vyro kuris ziuri telika, bezda, geria alu ir ziaumoja kiaules ausis (taip ir pats supanaseja i kiaule)
QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 26, 19:27)
Cia biski is kitos, bet panasios operos... su vyru draugu buryje turime viena tokia porele, tai vyrukas yra megejes riaugeti prie stalo ir tame nemato problemos. Per viena baliuka praeidamas pro mane taip nusiriaugejo, kad kaip vyras pasake, man plaukai subangavo
Jopstvairuta kultura siais laikais
QUOTE(blondinas Nr.324 @ 2011 07 30, 04:08)

Papildyta:
jei MB uzbezda reikia nepasiduoti ir atsakyti tuo paciu, del to reikia pastoviai valgyti pupeles arba kopustus, tada soviniu turesi sociai. tik vienas minusas- gali netycia pati pradeti saudyti
karta atsisaudem is keliu kartu ir pasijuokem smagiai
beje mama sakydavo, jei garsiai persi- nesmirdes
QUOTE(EVO @ 2008 01 29, 10:37)
Nu prisijuokiau iki asaru, pas mus buvo prancuzu buldogas, tikras petardininkas taip gadindavo ora, kad nors bek is namu

aga..pazystamas jausmas..o dar kai 2 tokie..ypac miegodami
beje kai as pabezdu po kaldra jis tuoj pat ima vedinti..oj kaip jam nepatinka, o kai pats pavaro kad net lova sudreba, tai nieko, ziuri i mane ir laukia reakcijos.jei turiu is ko atsakau tuo paciu drebejimu
tik prie vaiko stengiames taip nedaryti kad suprastu kad prie kitu zmoniu taip nemandagu
ir nuo auklejimo cia visai nepriklauso, vat manasis varo prie manes, o jo brolis(gi abu vienodai auginti)gink D nepagadins oro net prie merginos ir jai uzdrausta tai daryti.zinau apie tai, nes ta mergina mano sesuo
Mes tai namie nebezdam
jeigu jau norisi einam i tulika
Jo
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 10 13, 21:51)
aš pilnai pritariu
o ko čia varžytis? prie ko čia ne pagarba?