Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

QUOTE(Cheetah @ 2013 03 08, 19:37)
Man pats pačiausias ir antri metai naudojamas nenuplaunamas kondicionierius yra šis:


Šis irgi yra mano favoritas thumbup.gif Mano beriebaluojantis, tai man puikiai tinka biggrin.gif Bet naudoju tik žiemą, kai plaukai elektrinasi biggrin.gif
Papildyta:

Dabar naudoju natūralesnes priemones, tai kol kas geriausias nenuplaunamas kondicionierius - murumuru sviestas biggrin.gif Tepu ant visų plaukų ir galvos odos nedidelį kiekį, man labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar visai sudomino šis:

user posted image

Gal kas išbandė, gali pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 26, 13:27)
gal galite pasiūlyti plaukų aliejuką ,kokį naudojate,kad minkštintų plaukus,ir jų galiukus.

as naudoju chi raudona su perlais:) labai super minkstina ir pamaitina plauka. Domins,tai rasykit I az,pazesiu pilna pavadinima.
Atsakyti
Buvo anksčiau toks live clean nenuplaunamas drėkiklis plaukams, labai patiko. Gaila, nebegamina jau jo verysad.gif Vakar Vitrinoj VCUP nusipirkau purškalą plaukams, a la stimuliuojantį plaukų augimą ir drėkinantį plaukus. Na, dar tik kartą pabandžiau, tai kol kas galiu pasakyti kad skaniai kvepia biggrin.gif na, ir plaukai mažiau šiaušiasi. Dėl stimuliuojančio poveikio bus matyt, bet jau dabar matau, kad nelabai skalsiai naudosis. Bet pas mane ir plaukai netrumpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirilova: 02 vasario 2015 - 10:22
O aš niekur neberandu savo pamėgto Live Clean Leave-in-Conditioner, Eurokos'e nėra... Gal kas matė dar kur užsilikusį? verysad.gif

Tai įsigijau šį

Na irgi neblogas, bet visgi norėčiau grįžti prie Live Clean, tas buvo lengvesnis smile.gif
Atsakyti
Patinka Franco Bataglia gaiviklis plaukams oranziniam buteliuke, gera sudetis, ieina aliejai, taciau lengva konsistencija, neikyrus kvapas.
Atsakyti
Šis patinka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
naudoju tokį, pirkdama galvojau kad perku nuplaunamą kondicionierių bet tik namie pamačiau kad nenuplaunamas. visai neblogas, bet stebuklu irgi nepavadinnciau.

dar turiu toki purskala - lt nesu jo pirkus, pirkau vokietijoj nes lb pigus (be jokios akcijos nepilnai 2 eurus kainavo) tai tikrai patiko - paprastai tokie dalykai pas mane ismetami nesunaudoti arba metosi metu metus, sita susipurksiau per pusmeti biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

ir mano kartojamas ir būtinas chi silkas plaukam - man jis labai patinka, jei tik galiukai pasisakoja ar kas tai isgelbeja, tik kad as pamirstu ji dazniausiai naudot kol jau nepamatau kad reikia biggrin.gif
Atsakyti
Pradžioj parašiau kitoj temoj, paskui apsižiūrėjau kad ten apklausa, tai rašau šioj.

Turinčioms plonus, retus, lengvus plaukus, kuriuos labai lengva apsunkinti, rekomenduoju išbandyti Gliss Kur 6 Miracle Oil Essence:
vartotojo įkelta nuotrauka
Lengvos konsistencijos, maloniai kvepiantis kazkuo sokoladiniu, plauku, bent jau man, neapsunkina. Jau metus naudoju, labai skalsus, esu juo patenkinta. (Mano plaukai pusilgiai, ploni ir reti, nuolat dažomi bet nėra blondinti ar paveikti chemiškai, greitai riebaluojasi, galai sausi.) Savo konsistencija man kazkiek primena Kerastase Oleo-Relax, kurio ne vieną buteliuką esu sunaudojus, patikdavo ir kvapas ir plaukų neapsunkindavo.

Dar esu turejus CHI Silk Infusion, poveikis jo geras, bet jis jau tirstas ir sunkus, reikia stengtis neperdozuot nes su juo lengva plaukus apsunkint, ir dar man nepatiko jo kvapas grynai vyriskas, kaip kokio vyrisko kremo po skutimosi. biggrin.gif Macadamia Healing Oil Treatment - irgi tirstas, yra rizika apsunkinti plonus plaukus, reikia labai atsargiai su dozavimu, bet man labai patinka jo kvapas, wub.gif o ir poveikis saikingai dozuojant geras, todėl su malonumu pirkčiau vėl. ax.gif Biosilk Silk Therapy esu tik mėginuką turėjus, nekažką prisimenu, lyg ir neblogas buvo.
Turėjau ir Avon aliejuką, tą žalią jų bestselerį, nieko ypatingo man jis buvo, plaukų neapsunkindavo bet ir kažkokio ryškesnio rezultato nedavė, kvapas malonus bet labai stiprus ir greit atsibodo, o dar jis su alcohol denat., tai tikrai nekartočiau.

Iš puškiamu priemonių visam plaukų ilgiui - jau ne vienus metus esu ištikima Keune Care Line Keratin Volumizer
vartotojo įkelta nuotrauka
ir tiesą sakant, bijau bandyt ką nors naujo. blush2.gif Šis purškiklis visiskai neriebina plauko, nepalieka lipnumo, tačiau plaukai žvilga, pasidaro tarsi kažkokie stipresni, storesni, lengvai tonizuoti, gražiau krenta. Kvapas malonus, kas man irgi svarbu plaukų priežiūros priemonėse.
Atsakyti
Sitas geriausias. Nebeapsikraunu jokiais balzamais, priemonem nuo karscio, aliejukais. Viskas viename. Taupiai naudojasi. Plaukai zvilga, nesivelia, nesisakoja.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 kovo 2017 - 11:28
O kur perkate Milkshake už gerą kainą?
Atsakyti

O kur perkate Milkshake už gerą kainą?

As pirkau kirpykloje, nezinau gera kaina ar ne bet kazkas apie 12 eur.

Atsakyti