Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žinote, kuo kvepia laimė?

Labai nuosirdziai papasakota wub.gif Daug graziu akimirku wub.gif Bukit laimingi 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
graži istorija 4u.gif man labai patinka ilgos istorijos tongue.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasei wub.gif Labai grazi istorija thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif
Atsakyti
super istorija smile.gif
labai tikroviska ir idomi skaityt thumbup.gif

aukit sveiki biggrin.gif

Atsakyti

tikrai daug ašarų sukėlė ši istorija. nors suprantu, kad būdama neščia, neturėčiau skaityt panašių dalykų, bet neatsispyriau pagundai smile.gif
dabar biškį širdį skauda, bet užtat žinosiu, kad būna ir tokių gražių gimdymų smile.gif
Atsakyti
Kaip gražu, jauku, tikra wub.gif . Sėkmės Adomų Adomui 4u.gif
Atsakyti
grazi ir idomi istorija 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
flirt.gif Vėtrūne, airara*, JAZZ, Bioinzinere, sakgintare, markute, Dovilyte5, umberta, rieduliuk, Ismene, Musmire, ice-tee, vaidusee, loksins, GiVi, _2good4U_, nerin_ga, supersandryte, Rittule, kataneli, sat, *MiAu*, Ramunita, Sacra, saridonaa, Lolka, Junda, MILIJOSmama, Pukuotukasss, Dzanetukas, egle-kristina, Eripa, Baffie, gitule, Armaneda, Garbane25, canadian, gabijuks, gabvidai, Jonomama, silvertree, Monika, lauroone, Vilija2 ir visoms esamoms ir būsimoms mamoms,
kurios perskaitė mano gimdymo istoriją ir parašė tokius gražius linkėjimus man ir mano Adomėliui, nuoširdžiai nuoširdžiausiai dėkoju aciuks.gif

Linkim ir Jums visoms pačių gražiausių akimirkų su mažaisiais-didžiaisiais mūsų džiaugsmeliais, o būsimoms mamytėms - lengvo ir greito gimdymo 4u.gif Būkit laimingos, gražios ir sveikos mamytės!

BrBk_Adomas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 29 sausio 2009 - 12:22