Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(Tučka @ 2009 02 21, 17:32)
Turiu spirale metus laiko, tai niekad netepliojo ciklo vidury  schmoll.gif

aciu 4u.gif labai bijau tu visu kraujavimu doh.gif nes dabar jau 20 dienu nesustodama varau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 02 21, 22:22)
aciu 4u.gif labai bijau tu visu kraujavimu doh.gif nes dabar jau 20 dienu nesustodama varau doh.gif

pasitikrink pas gine, nes tai nenormalu, nebent tik pirma menesi g.gif Pirmos mmm ir man buvo baisios, per diena sunaudojau visa pakeli paketu doh.gif Bet po to viskas normaliai. Aisku visada mmm siek tiek gausesnes, nei be spirales kad buvo, bet niekis. Vistiek tai daug geriau nei gerti KT ir jausti salutinius poveikius unsure.gif
Atsakyti
na o mano mmm jau ipabaiga,tai kita sav. eisiu paziuret kaip ta spirale laikosi pas mane,gal jau isplauke g.gif g.gif kraujavimas tai pns kaip ir be spirales,na svarbiausia kolkas viskuo patenkinta ir jokiu salutiniu poveikiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gginte @ 2009 02 21, 13:12)
Gal dar ir nuo ginekologės profesionalumo priklauso  mirksiukas.gif
Pradedu galvot, kad reiks kokių nors nuskausminamųjų pasiprašyt...

Na mums ta pati dejo gin... blush2.gif .O vaistukai pravers 4u.gif
Atsakyti
Aš jau 4 mėn kaip su spirale. Na kolkas tikrai džiaugiuosi, nepaisant tepliojimų doh.gif paskutinės mmm tai išvis nesusipratimas buvo, 20 d gal tepliojo ir 1 diena pakraujavo doh.gif doh.gif doh.gif bet šiandien pas gine buvau, tai viskas čiki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik vaistukų išrašė pagert, kad netepliotų CYCLO3FORT,gal kam teko gerti ir kaip ar susitvarkė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 23 vasario 2009 - 12:17
apsvarstėm su MB ir ginekologe visus įmanomus kontracepcijos variantus ir apsistojau tie varne spirale... tik dar gydaus uždegimą, darysiuos onkocitologinį or jei viskas gerai kitom mmm planuoju įsidėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 02 24, 13:35)
apsvarstėm su MB ir ginekologe visus įmanomus kontracepcijos variantus ir apsistojau tie varne spirale... tik dar gydaus uždegimą, darysiuos onkocitologinį or jei viskas gerai kitom mmm planuoju įsidėt ax.gif

drinks_cheers.gif geras sprendimas,nesigailesi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koks yra varines spirales veikimo principas? Apie Mirena skaiciau jog ji neleidzia apvaisinti kiausinelio. O apie verine radau forumuose kelias nuomones. Vieni sako jog ji sukelia mikroabortus, neleisdama jau apvaisintam kiausineliui isitvirtinti gimdoje. Sis faktas man pasirode labai nemalonus. Ir skaiciau kita nuomone, jog instrukcijoje aiskiai parasyta kad varine taip pat neleidzia apvaisinti kiausinelio... Tai kaip ten istikruju, labai noretusi suzinot...
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 02 25, 12:18)
Gal kas zinot koks yra varines spirales veikimo principas? Apie Mirena skaiciau jog ji neleidzia apvaisinti kiausinelio. O apie verine radau forumuose kelias nuomones. Vieni sako jog ji sukelia mikroabortus, neleisdama jau apvaisintam kiausineliui isitvirtinti gimdoje. Sis faktas man pasirode labai nemalonus. Ir skaiciau kita nuomone, jog instrukcijoje aiskiai parasyta kad varine taip pat neleidzia apvaisinti kiausinelio... Tai kaip ten istikruju, labai noretusi suzinot...

o as tai nei nesigilinu ijos veikima,svarbu kad ji veiktu thumbup.gif thumbup.gif ir kad nebutu nepageidaujamu pasekmiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 02 25, 12:18)

na ir man butu idomu suzinoti koks is tikruju veikimo principas,anotacijoj parasyta,kad neleidzia apvaisinti kiausinelio,tai tikriausiai is variantas teisingas,juk negali anotacijoj netiesa rasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadvygaj3 @ 2009 02 25, 18:31)
na ir man butu idomu suzinoti koks is tikruju veikimo principas,anotacijoj parasyta,kad neleidzia apvaisinti kiausinelio,tai tikriausiai is variantas teisingas,juk negali anotacijoj netiesa rasyt g.gif

O kur butu galima ta anotacija paskaityt? Gal turi nuoroda internete?
Atsakyti
na stai ir as po gines apziuros,viskas thumbup.gif thumbup.gif jei taip ir toliau tai tik po metu ateit profilaktiskai pasitikrinti wub.gif wub.gif
Atsakyti