Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(shimmer @ 2009 04 13, 21:10)
Norėjau paklausti, rašo, kad spiarlę deda tik gimdžiusioms moterims, o kaip toms kurioms daryta cezario pjūvio operacija? g.gif

as po cp,ir idejo be jokiu problemu ir jau 4 men. kai turiu si dziaugsma,jokiu minusu,pakankamai normalios ir reguliarios menesines thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
klausykit,o kaip jum buvo su pirmom mmm?

man prasidejo visokios nesamones.galvoju eit issimti ir daryti kiausidziu perisima.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 04 14, 08:07)
Kiek žinau, vieni gyd. deda, kiti nerekomenduoja.  4u.gif

QUOTE(gudre79 @ 2009 04 15, 21:42)
as po cp,ir idejo be jokiu problemu ir jau 4 men. kai turiu si dziaugsma,jokiu minusu,pakankamai normalios ir reguliarios menesines thumbup.gif  thumbup.gif

dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 04 15, 23:34)
klausykit,o kaip jum buvo su pirmom mmm?
man prasidejo visokios nesamones.galvoju eit issimti ir daryti kiausidziu perisima.

o kokios ten tos nesamones g.gif g.gif blush2.gif
o kas cia per procedura g.gif g.gif o tai po jos ateiti galesi vaikiuku tureti g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(dark @ 2009 04 14, 12:50)
O naują iš karto dėjeisi? Liepė [ertrauką padaryt? Ar nebenorėjei?

po isemimo man regis is kart det kitos negali,turi organizmas koki pusmetuka atsikvepti,poto vel gali det mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As is principo pasisakau pries varines spirales, nes labai jau nehumaniskas veikimo principas :/ kiekviena karta jei apvaisinamas kiausinelis spirale tiesiog neleidzia jam isitvirtinti. Suprantu, kad ji pigesne nei kad hormonine spirale (mirena), bet bent jau pastarosios prevencija vyksta aukstesniame lygyje nei vietiskai.
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 04 16, 11:46)
o kokios ten tos nesamones g.gif  g.gif  blush2.gif
o kas cia per procedura g.gif  g.gif o tai po jos ateiti galesi vaikiuku tureti g.gif  g.gif

mano manymu tai man persileidimas,bet sian einu pas seimos gydytoja.

pradejau krajuotsavaite anksciau,du vakarus tik tepliojo,po to pradejau kraujuot,tada eina kresuliai kumscio dydzio lauk,vakar buvo du,sian jau truputi mazesni,bet nespeju paketu keist ir sona skauda,net sededamai galva pradeda suktis.

ne po tos proceduros vaiku nebegalesiu tureti.bet as galvoju pastot dar karta,tada prasyt,kad darytu cezari ir iskart perisima.
mano svajone buvo 4 vaikiukai.
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 04 16, 15:49)
mano manymu tai man persileidimas,bet sian einu pas seimos gydytoja.

Man ir taip buvo vieną kartą doh.gif Galvojau, kad persileidimas, praverkiau visą dieną, bet, pasirodo buvo infekcija, pagėriau antibijotikus ir viskas susitvarkė mirksiukas.gif
Lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
jau pasiskundziau vienoj temoj,kad man po 6men nesekmingo draugavimo su spirale teks ja isimti verysad.gif labai gaila,nes nenoriu grizti prie prezervatyvu,pries KT esu grieztai pries..o isima man ja nes prasidejo cistos(viena po kitos),gimdos uzdegimai ir grybelis blink.gif doh.gif sako gydytoja kad esu viena is 100,kuriai taip suveike neigiamai si kontracepsija...
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 04 16, 20:26)
jau pasiskundziau vienoj temoj,kad man po 6men nesekmingo draugavimo su spirale teks ja isimti verysad.gif labai gaila,nes nenoriu grizti prie prezervatyvu,pries KT esu grieztai pries..o isima man ja nes prasidejo cistos(viena po kitos),gimdos uzdegimai ir grybelis blink.gif  doh.gif sako gydytoja kad esu viena is 100,kuriai taip suveike neigiamai si kontracepsija...

Jei man taip būtų, tikrai nežinočiau kokią apsaugą rinktis doh.gif Spirale esu patenkinta 100% thumbup.gif
Atsakyti
oho, baisu kaip kai kuriom suveikia si spirale. Na aciu uz toki malonuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 04 16, 20:26)
o isima man ja nes prasidejo cistos(viena po kitos),gimdos uzdegimai ir grybelis blink.gif  doh.gif sako gydytoja kad esu viena is 100,kuriai taip suveike neigiamai si kontracepsija...

O prieš įdėdama spiralę gine padarė visus tyrimus? Gal iš pat pradžių buvo koks dubens dugno uždegimas ar infekcija kokia??? Įdėjus spiralę paūmėjo... Taip neturėtų būti. Aš tavo vietoj kuo skubiausiai lėkčiau darytis tyrimų, kad nesikomplikuotų.

Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 04 16, 20:28)
Jei man taip būtų, tikrai nežinočiau kokią apsaugą rinktis  doh.gif Spirale esu patenkinta 100%  thumbup.gif

o jusus spirale Nova-T?
Atsakyti