QUOTE(Fioneta @ 2009 07 10, 00:10)
Kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu
Mano ginekologe sake kaip tik geriau idet kol maitinau, o kiek domejaus, tai spirale dedama paskutinem mmm dienom ir skausmas nuo to nepriklauso

siaip man visai neskaudejo kaip dejo, tik paskui jau pilva maude, o ir susirgau gal trecia diena po idejimo, nors vis dar maitinau ( nors jau buvau sumazinus maitinimu skaiciu )
sveikos merginos
perskaiciu foruma ir galiu savo nuomone pasakyti
nova T spirale nesioju jau antra ,nesiojant pirma viskas buvo gerai nieko nejauciau nei kai idejo nei juo labiau iseme,nesiojau beveik5metus.o antra jau 4 metai kaip nesioju,bet nesiojant antraja mm gausesne kokias 2 dienas ,beto naudojau tamponus ,tai nezinau ar ju kalte ar ne bet gydyt sake kad neranda siulu spirales ,tipo gal ji iskrito su mm,sake galejau ir nepastebet,jei menesines gausesnes ,tiesiog dabar tvarke gimdos kakleli po onkocitologinio nekokio atsakymo,tai sake svies ultragarsu ir ziures ar spirale yra ir ar jos siulai nutruke ar ji isvis iskrito,o tokia tikimybe sake yra ir nemaza
tarp kitko su spirale ir viena ir kitakart jauciausi gerai,tik va onkocitolog ne is sio ne is to negeras,tad manau kad visom skirtingai ji prigyja arba ne,neisbandysi tai ir nezinosi...