Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(reraldas @ 2009 11 17, 11:39)

Yra kam nors dar taip buve? Aciu...

Taip, vieną kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reraldas @ 2009 11 17, 10:39)
sveikutes,
po puses metu spirrales idejimo pirma karta veluoja memesime,tiksliai zinau kad,nesu nescia...

Man taip yra buve mirksiukas.gif
Isvis su spirale menesiniu ciklas 30 - 35 dienos, nors anksciau 23 - 26 d. budavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reraldas @ 2009 11 17, 11:39)
sveikutes,
po puses metu spirrales idejimo pirma karta veluoja memesime,tiksliai zinau kad,nesu nescia...
Papildyta:

copper - jai neklystu  g.gif

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,cia klausymelis tom,kurios jau su spirale daugiau kaip metai g.gif man jau irgi bus metukai,tai galvoju eit pasitikrint kas ir kaip,ar reikia eiti su pilna pusle,ziuri echo ar ant kedes sodina g.gif gal pasiruost reiktu visiem atvejam g.gif man sausi jau metai bus,bet eisiu gruodi,nes sausi gine iseina idekreta,tai nenoriu eit pas kitas g.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti ar gali spiralė sukelti galvos skausmą? nuo vakar vakaro taip galva skauda,kad einu iš proto,vaistai nepadeda.Dar taip nėra buvę.su spirale mėnuo ir jau sulaukiau pirmų mmm,kurios į pabaigą..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 22, 09:36)
Sveikos,noriu paklausti ar gali spiralė sukelti galvos skausmą? nuo vakar vakaro taip galva skauda,kad einu iš proto,vaistai nepadeda.Dar taip nėra buvę.su spirale mėnuo ir jau sulaukiau pirmų mmm,kurios į pabaigą..... g.gif

tikrai nemanau, kad tai spiralės įtaka. Jokio ryšio.
Gal tau gripas prasideda? unsure.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau paklaust o nesiojant spirale menesines netampa ilgesnes ir gausesnes?
Atsakyti
QUOTE(zuzrasa @ 2009 11 22, 13:42)
sveikos,noreciau paklaust o nesiojant spirale menesines netampa ilgesnes ir gausesnes?

Daugumai tampa mirksiukas.gif
Atsakyti

man gausesnes buvo tik pirmus pora menesiu, veliau tapo normalios, kaip ir iki spirales.
Atsakyti

Aš su spirale per tas dienas tiesigine to žodžio prasme skendau doh.gif
Atsakyti
Taigi isvada yra viena, kad kiekvienos organizmas reaguoja vis kitaip i spirale smile.gif As tarkim visai neplaukiau schmoll.gif
Atsakyti
O aš su spirale pastojau... dry.gif
Atsakyti