QUOTE(giedryte1 @ 2011 03 29, 07:05)
Labas merginos

noriu paklausti vieno dalyko gal kam taip buvo

antra karta isoperavo isvarza, pries tris metus viena karta ir dabar

pries operacija buvo apmirusi koja (na užtirpusi) , ir dabar
praejus 4 dienom po operacijos neatleidzia dar , 
gyditojas sako kad turetu praeiti bet kazkaip nei trupucio nera geriau kojai ( ta prasme neatitirpsta), gal yra kam taip buve ? po kiek laiko turi atleisti kojyte

Ačiū

man po pirmos operacijos taip buvo, nepamenu kiek laiko, bet tikrai ne iš kart po operacijos pradėjau jausti koja. Tiesa, ji iki šiol liko, ne tokia judri, liko jautresnė ir t.t. Jei Jums neramu, keliaukite iš kart pasidaryti MRT. Esu po vienos operacijos dariusi MRT, kad žinočiau kaip pavyko operacija.
QUOTE(Nutikė @ 2011 03 29, 20:58)
Sveikos
Aš ir toliau kankinuosi, vėl eisiu kartoti blokadą, ryt pradėsiu eit į mankštas, gal nors kiek bus geriau, o dabar vėl gyvenu su tabletėm, nei dienos neištveriu be jų... Vis labiau pagalvoju apie operaciją, bet iš daugelio
girdėjau kad operacija pasilikti paskutinei vietoj. Kurios operavotės ar geriau po operacijos? Ar ilgas gydymasis po jos?
teisingai girdėjote.
Man po operacijos geriau - galiu vaikščioti. Tai čia ir priklauso viskas nuo to, kas buvo prieš operaciją. Geriau ar ne. Po operacijos jau nėra ir manau nebus (man), taip kaip buvo iki traumos ir iki operacijos.
Gydymas - ilgas: savaitė ligoninėje, 3 savaitės sanatorijoje ir dar keli mėn, kol pradedi žmoniškai/ tvirčiau jaustis. Ir manau savotiškas "gydymas" trunka visą likusį gyvenimą.