Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža - 2

QUOTE(Jovita 35 @ 2011 09 29, 13:18)
Sveiki,nepergyvenkite stuburo isvarza nera baisi liga,turiu jas 3 ax.gif,jau 8m .Reik reguliariai mankstintis,lankyti proceduras,man labai padeda masazai,vandens vonios...
Operuotis reikia tada kaip viska isbandote ir skausmas nepraeina  mirksiukas.gif .
O kodel jus nusprendete kad jums reikia ta isvarza operuoti g.gif .

Antra savaite nedirbame, pasedejus ar daugiau palaipiojus laiptais koja nebeissitiesa, per didziausius skausmus, darbas toks, kad irgi reikia nemazai laipioti, lankstytis, kelti sunkiai, nezinome ka galvoti, o apie operacija paklausiau, nes seimos gyd uzsimine, taciau tikrai paskutineje vietoje noretusi lysti prie stuburo, kaip vienas pazystamas pasake, kai jau sedesite inv vezimelyje, tada ir operuotis galima. unsure.gif Dabar laukiame vizito ir tikimes, kad greitai viskas issispres be dideliu vargu.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2011 09 29, 17:18)
Sveiki,nepergyvenkite stuburo isvarza nera baisi liga,turiu jas 3 ax.gif,jau 8m .Reik reguliariai mankstintis,lankyti proceduras,man labai padeda masazai,vandens vonios...
Operuotis reikia tada kaip viska isbandote ir skausmas nepraeina  mirksiukas.gif .
O kodel jus nusprendete kad jums reikia ta isvarza operuoti g.gif .

sveika.tavo isvarzos turbut nedideles.mano vyro 0.6 mm,tai jam kaip pasaulio pabaiga dirgina nerva skausmas kojoj desinej.sedet mazai gali.jam irgi siule operuot.
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2011 09 30, 08:23)
sveika.tavo isvarzos turbut nedideles.mano vyro 0.6 mm,tai jam kaip pasaulio pabaiga dirgina nerva skausmas kojoj desinej.sedet mazai gali.jam irgi siule operuot.

Tai va, pas mus tas pats, sedeti is viso negali. schmoll.gif Siandien buvome pas traumotologa, siuncia pas neurologa. rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi būna taip kad negaliu nei sėdėti, nei gulėti, nei stovėti, padeda tik tupėjimas. Po ligoninės buvau gavusi reabilitaciją, tai labiausiai kas padėjo tai masažai, vertikalios vonios visiškai netiko, nes po jų vos galėdavau nueiti iki stotelės, skausmai buvo labai paaštrėję. Dėl operacijos kažkaip dar nemastau, ruošiuosi lankyti baseiną, gal jis šiek tiek palengvins skausmus. O kai jau labai blogai susileidžiu vaistų nuo skausmo, pvz 5 dienas, tada skausmas dingsta savaitei ar dviem. Tik nežinau ar čia nuo išvaržos tokie skausmai, nes esu turėjus ir stuburo traumą.

Sveikatėlės visiems 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, o jus leidotes B grupes vitaminus tam reikalui? Siandien gavome siuntima pasibadyti tris diena, sake, kad turetu padeti labai, tikimes, taip ir bus, bet nemanau, kad cia jau problemos sprendimas.
Atsakyti
Kai gulėjau ligoninei sakė ir man kad jį leis, bet gavau tik lašalines su plečiančiais, tablečių iš kurių nebuvo jokios naudos ir leidžiamus nuo skausmo. Mano krikšto mama irgi gyvena su išvaržom, tai sakė B grupės vitaminai padeda. Bet vėlgi manau kad kiekvienam organizmui vis kitaip
Atsakyti
Na ziuresime kaip seksis, nuo pirmadienio pradesime su leidziamais, su pazystamais medikais konsultavomes, sake turetu tikrai padeti.
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2011 09 30, 12:23)

Kaip rasiau pas mane isvarza ne viena,o trys,didziausia 0.8 ax.gif Zinau tuos skausmus,kiek ju iskenteta doh.gif ,kiek kartu is lovos neislipau,galvos pasukti negalejau doh.gif ,rankos pastoviai nutirpe.Kankinausi daug metu,kol neisveze i ligonine,ten lankiau visas proceduras,po kuriu tik dar labiau pablogejo,bet neissigandau ax.gif susitariau su daktaru ,dave realibitacija,tik jos viduryje pradejo gereti thumbup.gif .Ispradziu labai skepiskai ziurejau i mankstas,bet veliau supratau,kad tik jos gali man padeti thumbup.gif .Tad kaip ir rasiau,pirmiausia reikia prisiversti namuose kasdiena bent keliata minuciu daryti manksta,bent karta metuose pasidaryti visas proceduras,ir gyventi galima,tik nereikia uzdelsti mirksiukas.gif

QUOTE(Nutikė @ 2011 09 30, 19:38)
Man irgi būna taip kad negaliu nei sėdėti, nei gulėti, nei stovėti, padeda tik tupėjimas. Po ligoninės buvau gavusi reabilitaciją, tai labiausiai kas padėjo tai masažai, vertikalios vonios visiškai netiko, nes po jų vos galėdavau nueiti iki stotelės, skausmai buvo labai paaštrėję. Dėl operacijos kažkaip dar nemastau, ruošiuosi lankyti baseiną, gal jis šiek tiek palengvins skausmus. O kai jau labai blogai susileidžiu vaistų nuo skausmo, pvz 5 dienas, tada skausmas dingsta savaitei ar dviem. Tik nežinau ar čia nuo išvaržos tokie skausmai, nes esu turėjus ir stuburo traumą.

Sveikatėlės visiems  4u.gif

Blogai,kad nusprendete mesti vonias,jei pablogejo tai nereiskia,kad jos jums netiko,tiesiog viska sujudinote ir del to jums pablogejo.Pradzioje visada pablogeja,bet nereikia issigasti,visiems taip buna,jei nepablogetu tada galetumete galvoti,kad is proceduru nera naudos smile.gif ,o taip vertikalios vonios,labai veiksmingos thumbup.gif
Su vaistais nepiknaudziaukite,visi jie labai kenkia musu sveikatai,ypac skrandziui doh.gif
B grupes vitaminai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 02 spalio 2011 - 17:37
QUOTE(Jovita 35 @ 2011 10 02, 17:35)
Blogai,kad nusprendete mesti vonias,jei pablogejo tai nereiskia,kad jos jums netiko,tiesiog viska sujudinote ir del to jums pablogejo.Pradzioje visada pablogeja,bet nereikia issigasti,visiems taip buna,jei nepablogetu tada galetumete galvoti,kad is proceduru nera naudos smile.gif ,o taip vertikalios vonios,labai veiksmingos thumbup.gif
Su vaistais nepiknaudziaukite,visi jie labai kenkia musu sveikatai,ypac skrandziui doh.gif
B grupes vitaminai thumbup.gif

Vertikalių vonių man buvo skirta 8, bet gydytoja pati sakė nutraukti jei skausmai stiprėja, bet 5 kartus buvau. O vaistus leidžiuosi tik tada kai jau būna labai blogai, tabletėm iš vis beveik nesigydau, nes jos man jau nepadeda
Atsakyti
Dvi dienos kaip leidziames, tikrai geriau! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 05 spalio 2011 - 14:40
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 05, 15:40)
Dvi dienos kaip leidziames, tikrai geriau!  thumbup.gif

o kokos pavadinimas vaistu kur leidziates?
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2011 10 06, 09:57)
o kokos pavadinimas vaistu kur leidziates?

Leidžiasi vitaminą B
Atsakyti