QUOTE(madagaskaras @ 2011 09 30, 12:23)
sveika.tavo isvarzos turbut nedideles.mano vyro 0.6 mm,tai jam kaip pasaulio pabaiga dirgina nerva skausmas kojoj desinej.sedet mazai gali.jam irgi siule operuot.
Kaip rasiau pas mane isvarza ne viena,o trys,didziausia 0.8

Zinau tuos skausmus,kiek ju iskenteta

,kiek kartu is lovos neislipau,galvos pasukti negalejau

,rankos pastoviai nutirpe.Kankinausi daug metu,kol neisveze i ligonine,ten lankiau visas proceduras,po kuriu tik dar labiau pablogejo,bet neissigandau

susitariau su daktaru ,dave realibitacija,tik jos viduryje pradejo gereti

.Ispradziu labai skepiskai ziurejau i mankstas,bet veliau supratau,kad tik jos gali man padeti

.Tad kaip ir rasiau,pirmiausia reikia prisiversti namuose kasdiena bent keliata minuciu daryti manksta,bent karta metuose pasidaryti visas proceduras,ir gyventi galima,tik nereikia uzdelsti
QUOTE(Nutikė @ 2011 09 30, 19:38)
Man irgi būna taip kad negaliu nei sėdėti, nei gulėti, nei stovėti, padeda tik tupėjimas. Po ligoninės buvau gavusi reabilitaciją, tai labiausiai kas padėjo tai masažai, vertikalios vonios visiškai netiko, nes po jų vos galėdavau nueiti iki stotelės, skausmai buvo labai paaštrėję. Dėl operacijos kažkaip dar nemastau, ruošiuosi lankyti baseiną, gal jis šiek tiek palengvins skausmus. O kai jau labai blogai susileidžiu vaistų nuo skausmo, pvz 5 dienas, tada skausmas dingsta savaitei ar dviem. Tik nežinau ar čia nuo išvaržos tokie skausmai, nes esu turėjus ir stuburo traumą.
Sveikatėlės visiems
Blogai,kad nusprendete mesti vonias,jei pablogejo tai nereiskia,kad jos jums netiko,tiesiog viska sujudinote ir del to jums pablogejo.Pradzioje visada pablogeja,bet nereikia issigasti,visiems taip buna,jei nepablogetu tada galetumete galvoti,kad is proceduru nera naudos

,o taip vertikalios vonios,labai veiksmingos
Su vaistais nepiknaudziaukite,visi jie labai kenkia musu sveikatai,ypac skrandziui
B grupes vitaminai