Įkraunama...
Įkraunama...

BABY TV

QUOTE(hello1122 @ 2009 03 28, 12:05)
o kaip Gala televizija ar ji isvis yra gera?Galima ziureti daug serialu filmu?ar daug kanalu ar apsimoka vesti?

Yra atskira tema apie Gala,ten galima pasiskaityti,rasi visokiu nuomoniu ir komentaru 4u.gif Mano mazoji is pradziu nelabai ziurejo si kanala,bet dabar tai neimanoma atplest nuo tv biggrin.gif ,tiesa leidziu ziuret tik valandele per diena.
Atsakyti
labas visiems prasau pasakyti kaip rasti ta baby tv ar reik uzsisakyti ta gala televizija lauksiu iki
Atsakyti
mano dukryte,kiekviena diena ziuri ta kanala,kito nenori ir viskas lotuliukas.gif
Sako "mama ijunk multika apie kiausinius" lotuliukas.gif tada suprantu,kad nori butent to kanalo,nes ten rodo tuos kiausinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2009 03 30, 20:48)
mano dukryte,kiekviena diena ziuri ta kanala,kito nenori ir viskas lotuliukas.gif
Sako "mama ijunk multika apie kiausinius" lotuliukas.gif tada suprantu,kad nori butent to kanalo,nes ten rodo tuos kiausinius biggrin.gif

maniskis vaiks irgi ziuri kasdien. irgi turi savo savotiska pavadinima biggrin.gif
Atsakyti
sis kanalas pas mus ijungtas visa diena. thumbup.gif 4metu berniukui jau truputi per vaikiskas,bet 2m,tai super thumbup.gif gaila,kad angliska kalba
Atsakyti
Mums sitas kanalas irgi thumbup.gif tik neramu, kad vaikis dar lietuviskai nelabai kalbedamas jau angliskus zodzius i kalba iterpia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SSandrute @ 2009 06 09, 13:42)
sis kanalas pas mus ijungtas visa diena.  thumbup.gif  4metu berniukui jau truputi per vaikiskas,bet 2m,tai super  thumbup.gif gaila,kad angliska kalba

gal ir per daug visą dieną...
Atsakyti
Mes turim satelitine antena, tai irgi vaikuciai ziurejo sita kanala, labai patiko, bet po 4 men. uzsiblokavo ir negalim atblokuot g.gif dar turim gala skaitmenine, tai ten nera sito kanalo verysad.gif labai gaila, nes vaikai labaimegdavo ziuret
Atsakyti
mes uk gyvenam, tai mums sitas kanalas kaip tik leliui mokytis kalbos smile.gif o jau ziuretu ir ziuretu, kaip megsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sesutei 8 metai ir žiūri su malonumu biggrin.gif Aš ir pati dažnai pažiūriu, smagus kanalas, gražūs filmukai ax.gif Savo vaikeliukams tik šitą sakiau ir terodysiu.. wub.gif Nepalyginsi su Cartoon ar Nickelodeon.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 03 lapkričio 2011 - 14:18
Sveiki. Mums irgi sitas kanalas thumbup.gif tik aisku viskas su saiku. Norejau jusu paklausti, gal kas zinos vienos daineles pavadinima arba is kur galima butu ja parsisiusti. Kai per si kanala rodo tarp filmuku toki kaip intarpa baby album ar kaip vadinas, na tarkim is namu vaizdeliu sudarytas mini filmukas, rodo maza leliuka kazka veikianti, besisypsanti ir t.t. ir groja visada ta pati melodija tokia grazi su vaiko balsu, man jos labai reikia, tik isnarsiau visa interneta, tai neradau... arba gal kuri zino panasiu tokiu vaikisku daineliu kur yra, pvz su vaiko balsu, juoku kokiu ar pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2009 01 25, 13:00)
Kai Prancūzijoje buvo pastebėta, kad tėvai pastoviai ėmė vaikučius migdyti  rodydami šį  ir kitą panašų vaikišką kanalą, jie  buvo uždrausti kaip žalojantys vaiko psichiką.
Žodžiu, "neperlenkime lazdos" 4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
na as tai skaiciau apie tyrima, kai Amerikoje buvo sis ir dar vienas kanalas atjungtas tai daugiau nei 50% tevu supanikave, nemokejo be jo vaikuciu uzmigdyt doh.gif bet apie sio kanalo neigiama itaka vaikui nieko nerase biggrin.gif
mes taip pat ziurim si kanala, tik italiskai bigsmile.gif bet vis tik dabar musu favoritai Tabiai biggrin.gif
Atsakyti