Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

buvau uzdejusi kelis kartus pirmom dienom. bet ji vis jas nusiimdavo kazkaip,tai ir nebededavau, nusprendziau kad jei nepatinka biggrin.gif . o ir reikalo nebuvo
Atsakyti
dejau tik kokia savaite kai grizom namo ax.gif
Atsakyti
as tik ligoninei kelias dienas palaikiau su pirstinytem o parsivezus tik i lauka dedavau nes ziema budavo mirksiukas.gif mano vaikas neapsidraskydavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dėjau pirštinytes, kol ligoninėj buvom ir pirma savaite namie, paskui nebe ax.gif
Atsakyti
Nelabai mes tas pirštinytes mėgom biggrin.gif . o ir ligoninėj sakė, kad nieko tokio jei ir neuždėsi tai kažkaip liko jos pas mus beveik nepanaudotos. Tiesa, kadangi gimėm per pačius šalčius tai į laukutį aišku būtinai dėdavomės ir ne po vieną porą.
Atsakyti
Pirstinytes movemes tik ligoninej ir pora dienu namuciuos...
Atsakyti
na mes tai kazkur iki menesio movem pirstinytes... saltos rankytes budavo kazkaip pas maziuka
Atsakyti
Dėjom tik ligoninėj, nes mergina gimė su ilgais nagučiais, o žirklučių neturėjome smile.gif Nukirpom ir nebedėjom mirksiukas.gif Vaikiukui svarbu pradėti liesti ir susipažinti su aplinka smile.gif
Atsakyti
Pirmąjai dėjau gan ilgai - apie 1-2 mėn doh.gif Nu žalia visiškai buvau blush2.gif O dabar, tik grįžę iš ligoninės nukarpiau nagus ir jokių pirštinių schmoll.gif
Atsakyti
Dejau dvi savaites,siandiena nukarpiau nagucius ir daugiau nebedesiu. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nedėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Dėjau iki dviejų savaičių - tada tapo nebeįmanoma, nes jos tiesiog tapdavo šlapios nuo graužimo doh.gif
Atsakyti