Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

Įdomu, kaip gyvena tokios poros? smile.gif ax.gif
Mes vis dar kartu... biggrin.gif biggrin.gif
Sunkiausiai yra derintis vienam prie kito. Abu linkę vadovauti ir nenusileisti. užsispyrę...
Tačiau tuo pačiu šiame visame "skirtumų kratinyje" randame kažkokių bendrų sąlyčio taškų ir iš esmės musm kartu gera...
Nors aplinkui visi sako, kad mes tik ginčinamės ir stengiame vienas kitam įrodyti, kad kiekvienas mūsų yra tikrai teisus... smile.gif
Atsakyti
O pas mus-as Liute,o jis Jautis ax.gif .vis dar kartu clap.gif.Pykstames daug ir daznai,nes abu valdingi,bet mes labai vienas kita mylim,todel laimi meile pries ambicijas thumbup.gif
Atsakyti
Aha, mes irgi pykstamės nes nenusileidžiame vienas kitam drinks_cheers.gif ,
bet vis dar kartu, jau 6 metai rolleyes.gif
Atsakyti
As liute, vras - jautis.
Sutriam puikiai. Pas mus seimoje, jis nori buti "galva", as jam ta ir sakau, ciau realiai galva esu as nes viskam vadovauju as ir praktiskai be manes jis nieko padaryt nebegali. Net nezinau kodel.
Mazai pykstames. Buna visko, bet neissiaiskine neinam miegot.
Atsakyti
Jis pas mane liūtas (tiksliau didelis katinas), o aš - jautis (gaila, bet greičiau karvė blush2.gif ). Dažnai priekabiauju dėl smulkmenų, mūkiu ir mūkiu smile.gif O jis dėl to tik pašnypščia smile.gif ir tik kai jau išvedu iš kantrybės tai sužaibuoja ir jau jokiu būdu niekad neatsiprašys (čia jau betkokiu atveju) schmoll.gif O aš kaip staiga pakeliu triukšmą, taip greitai ir einu taikytis drinks_cheers.gif
mes kartu jau 9 metai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gritė: 16 rugsėjo 2005 - 12:07
QUOTE(Gritė @ 2005 09 16, 13:06)
Jis pas mane liūtas (tiksliau didelis katinas), o aš - jautis (gaila, bet greičiau karvė  blush2.gif ). Dažnai priekabiauju dėl smulkmenų, mūkiu ir mūkiu  smile.gif  O jis dėl to tik pašnypščia  smile.gif  ir tik kai jau išvedu iš kantrybės tai sužaibuoja ir jau jokiu būdu niekad neatsiprašys (čia jau betkokiu atveju) schmoll.gif O aš kaip staiga pakeliu triukšmą, taip greitai ir einu taikytis drinks_cheers.gif
mes kartu jau 9 metai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pritariu viskam ką parašei, nes pas mus lygiai taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 09 16, 12:06)
Jis pas mane liūtas (tiksliau didelis katinas), o aš - jautis (gaila, bet greičiau karvė  blush2.gif ). Dažnai priekabiauju dėl smulkmenų, mūkiu ir mūkiu  smile.gif  O jis dėl to tik pašnypščia  smile.gif  ir tik kai jau išvedu iš kantrybės tai sužaibuoja ir jau jokiu būdu niekad neatsiprašys (čia jau betkokiu atveju) schmoll.gif O aš kaip staiga pakeliu triukšmą, taip greitai ir einu taikytis drinks_cheers.gif
mes kartu jau 9 metai  biggrin.gif

Maniškis atsiprašo irgi retais atvejais, tik tada kada tikrai jaučiasi kaltas (o tai būna retai smile.gif )
Dėl smulkmenų bambėti- mano profesija šeimoje biggrin.gif biggrin.gif
Dėl vadovavimo irgi sunku. Mėgstu priiminėti sprendimus viena- nepasitarus su juo. Tai jam peilis...
Atsakyti
musu seimynele irgi is jautukės ir liutuko biggrin.gif biggrin.gif ir dar turim mazaji zuviuka tongue.gif ax.gif as kazkur skaiciau, kad liuto ir jautukes santuoka nelabai neimanoma, bet mes jau beveik 5 metai kartu ir sutariam puikiai thumbup.gif aisku buna pykciuku visokiu...bet dazniausia del smulkmenu,nes as labai megstu paburbeti del visokiu nieku blush2.gif o mano vyrukas labai megsta vadovauti biggrin.gif bet mes kazkaip sutariam..viena karta vienas nusileidziam, kita karta kitas....
Atsakyti
kazkada, gilioj jaunystej turejau bent keturis kavalierius liutus... (as jaute), tai tik galiu pasakyti, kad jie taip traukia mane savo poziuriu i gyvenima ir stiprumu asmenybes, kad net ux ohmy.gif Na o bet taciau, vos tik atsidurdavom buitinese situacijose, tekdavo skaudancia siela aciu, viso gero tepasakyt biggrin.gif
Atsakyti
As liute, o jis jautis....pas mus tai juostomis.Arba viskas super koki pora metu, o paskui lygiai tiek labai blogai, tada vel gerai. Abu lyderiai, abu uzsispyre. Taciau pasiskirsteme zonas, kas kur karalius ir ramu - toliau jau vaikstom viens pas kita i svecius.
Atsakyti
Aš liūtas, o mano vyras jautis. Kartu jau šešti metai, antri santuokoje. Dabar jau nieko, bet kol perpratau praėjo daug laiko. Ir žiūriu kuo toliau, tuo lengviau. Šiaip tai jis labai toks širdies žmogus. Bet pareigos jausmo tai trūksta gal kai lialius atsiras bus kitaip. gerai, kad aš apreiginga kitaip būtų nekas, oi nekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2005 07 27, 08:04)
Įdomu, kaip gyvena tokios poros? smile.gif  ax.gif
Mes vis dar kartu... biggrin.gif  biggrin.gif
Sunkiausiai yra derintis vienam prie kito. Abu linkę vadovauti ir nenusileisti. užsispyrę...
Tačiau tuo pačiu šiame visame "skirtumų kratinyje" randame kažkokių bendrų sąlyčio taškų ir iš esmės musm kartu gera...
Nors aplinkui visi sako, kad mes tik ginčinamės ir stengiame vienas kitam įrodyti, kad kiekvienas mūsų yra tikrai teisus... smile.gif

Pritariu visu 100 % biggrin.gif biggrin.gif
Sunku sunku ... labai jau zmones skirtingi lotuliukas.gif
Atsakyti