Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

nepatarciau jauciui ir liutui kartu gyvent, bet... kai isimyli, i horoskopa neziuri...
Atsakyti
hm... mano vaikai bus jautis ir liutas... Be to liutas jaunelis/-e idomu kaip sutars..? g.gif
Atsakyti
pas mus as liute, jis - jautis. nors as dar nepasakyciau, kad ji labai ilgai pazistu (puse metu), bet LABAI AISKIAI matosi, kas pas mus imasi iniciatyvos. tai Liute doh.gif doh.gif siaip gal ir nebutu keista, nes liutukes aktyvios ir iniciatyvios mergickos ir moterys.
BET g.gif g.gif g.gif
as nemanau, kad dar ilgai turesiu kantrybes nesti ta idejini kryziu,,juk kartais taip norisi pasijusti moterimi su stipria ranka ir galva salia. unsure.gif unsure.gif unsure.gif tuo labiau, kad gi jis cia vyras!!!! schmoll.gif

siaip visiskai nespontaniskas, bet pasiduodantis biggrin.gif ir dar kazkoks namiseda! jokiu budu ne paniurzgelis, bet tiesiog mylintis paguleti gun_bandana.gif
o labai patinka, kad yra svelnus ir ramus, ypac tu audru, kurias as megstu pakelti, metu. tai manau tikrai yra pliusas. nes kas butu jei abu butume vienu metu tokie besidraskantys.. rolleyes.gif

gal kas turi panasiu komentaru?? nes is tikruju kartais pagalvoju, gal cia visgi as kazkokia hiperaktyvi ir tas mano zenklas i nevilti man nuves?.. unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2006 04 04, 22:44)
as nemanau, kad dar ilgai turesiu kantrybes nesti ta idejini kryziu,,juk kartais taip norisi pasijusti moterimi su stipria ranka ir galva salia. unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  tuo labiau, kad gi jis cia vyras!!!! schmoll.gif

siaip visiskai nespontaniskas, bet pasiduodantis biggrin.gif ir dar kazkoks namiseda! jokiu budu ne paniurzgelis, bet tiesiog mylintis paguleti  gun_bandana.gif 
o labai patinka, kad yra svelnus ir ramus, ypac tu audru, kurias as megstu pakelti, metu. tai manau tikrai yra pliusas. nes kas butu jei abu butume vienu metu tokie besidraskantys.. rolleyes.gif

gal kas turi panasiu komentaru?? nes is tikruju kartais pagalvoju, gal cia visgi as kazkokia hiperaktyvi ir tas mano zenklas i nevilti man nuves?.. unsure.gif  blink.gif

PRITARIU !!!!!! drinks_cheers.gif as liute, jis jautis, skaitau tavo komentarus, atrodo, kad kazkas mus pro rakto skylute stebejo ir dabar aprase mirksiukas.gif
as kolkas iseities nerandu, mes kartu 9 metai, ir patikek, bent jau pas mus situacija tik atsreja, kartais puolu i tokia nevilti doh.gif as kaip kokia monstre pabaisa reguliuoju sitacija kiekviename zingsnyje, o jis toks gerietis, nei gincijasi, nei balso pakelia, bet kartais taip norisi, kad nors kokia emocija prarautu mad.gif
bet, yra kaip yra, ir galiu pasakyti, kad siaip tai vyras labai geras wub.gif , bent jau as aplinkui geresniu nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 05, 15:01)
PRITARIU !!!!!!  drinks_cheers.gif as liute, jis jautis, skaitau tavo komentarus, atrodo, kad kazkas mus pro rakto skylute stebejo ir dabar aprase mirksiukas.gif

Vigilyte, shakes, kaip fainai, kad radau toooki palaikyma!! drinks_cheers.gif
nes atvirai jei, tai buvau praradus vilti kad kazkam dar gali buti taip neidealiai, skirtingai nuo kitu cia daugumos.. cool.gif
tai bet zinok cia dar labai sutrumpinta, visko ka galima ispasakoti, versija mirksiukas.gif paziurim ir ar toliau taip viskas sutaps 4u.gif
siaip is tikruju dar as nesu tokia pasikauscius kaip tu, visgi dar tik puse metu, tad nesijauciu jau taip labai gerai JI pazistanti, bet aisku, musu peripetijose gaudausi,,

vat siandien pvz atsitiko irgi vienas is budingu MUMS niuansu unsure.gif kurie anksciau mane tiesiog vesdavo is proto frusty.gif, bash.gif , o dabar tik normaliai ..veda is proto ohmy.gif ohmy.gif ,,gi toks grazus oras ir tox saulelydis, galvoju istempsiu ji pasivaiksciot po santaka (jei jau jis pats nesiima iniciatyvos KAIP VISADA!), paskambinau ir ka,,vyrukas eilini karta dave atmazkiu, jau tuo paciu turiniu "nea, zinok siandien tikrai ne, pas mane siand svaros diena, tvarkytis turiu, be to treciadienis,,bla blaaaaa" --kosmaras! blink.gif
jauciuosi kaip prievartaujanti ji g.gif g.gif
nors pati geriausia taktika, kuria jau esu perpratus, tai kai atvarau pas ji pati-ir tada jis buna geras, mylintis berniukas be jokiu kaprizu buti vienas.
ir siaip, iki siol neperprantu kame cia reikalas blink.gif ,,nes normaliai, jei is drauges isgirsciau tokiu dalyku, tai sakyciau jai prasivalyt ausis bo normalus Mylintis vyras paprastai NORI kartu buti,, schmoll.gif schmoll.gif
vat tokie pas mus ypatumai,,kazkoks laukinis jis pas mane,, unsure.gif
vat ir prirasiau............ blush2.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoje visi laisvalaikiai, kultūrinės priemonės, baliukai ir t.t. inicijuojami tik iš mano pusės verysad.gif , ir dar turiu džiaugtis, kad neužmuša man noro ko nors norėti, savo rūgščia unsure.gif arba geriausiu atveju blink.gif abejinga marmūze doh.gif g.gif (įdomiai išdėsčiau blush2.gif ), bet , kai prieinu tokią ribą, kai jau užknisę būna viskas, ir emocingai išdėstau (t.y. pakeliu tokį vėją bash.gif , kad dulkės tik rūksta) ką aš galvoju apie jo pasyvumą bash.gif , jis tikrai kuriam laikui pasikeičia ir net gi norus kažkokius išreiškia, pasiūlo ką nors savaitgaliui ar panašiai thumbup.gif . Aš aprimstu, neburbuliuoju, nepriekaištauju ir..... jis galvoja, kad viskas OK, ,,ji patenkinta..." ir vėl visiškas pasyvumas, atrodo, kad manęs gali nė nebūti verysad.gif . Taip ir sukamės, tokiam uždaram rate mirksiukas.gif , bet galiu pasakyti tiek, kad niekas ir niekada į mane nežiūrėjo tokiom mylinčiom akim, su tokiu atsidavimu ir ištikimybe wub.gif wub.gif wub.gif , man atrodo, kad jam pakanka, kad aš esu šalia ir jis jaučiasi ramus ir laimingas, čia mes, liūtės norim audringo gyvenimo, o jaučiams to nesuprasti schmoll.gif
ir dar, tai pirmas ir vienintlis žmogus kuriam mano nenuspėjamas temperamentas, audringos emocijos ir karštakošiškumas yra privalumas, jis niekada manes nesistengė pakeisti, aš jam tobula visais atžvilgiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 06, 07:19)
bet galiu pasakyti tiek, kad niekas ir niekada į mane nežiūrėjo tokiom mylinčiom akim, su tokiu atsidavimu ir ištikimybe wub.gif  wub.gif  wub.gif , man atrodo, kad jam pakanka, kad aš esu šalia ir jis jaučiasi ramus ir laimingas, čia mes, liūtės norim audringo gyvenimo, o jaučiams to nesuprasti  schmoll.gif
ir dar, tai pirmas ir vienintlis žmogus kuriam mano nenuspėjamas temperamentas, audringos emocijos ir karštakošiškumas yra privalumas, jis niekada manes nesistengė pakeisti, aš jam tobula visais atžvilgiais wub.gif

kaip grazuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sita as irgi is savojo jauciau, galwoju tuo jis mane ir prisiviliojo prie saves kaip koala wub.gif

visgi po sio savaitgalio, atrodo, mes jau nebe kartu cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
prisiiniciatyvinau verysad.gif ................................
Atsakyti

visgi po sio savaitgalio, atrodo, mes jau nebe kartu cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
prisiiniciatyvinau verysad.gif ................................
[/quote]

nu gal dar ne viskas prarasta blink.gif , jauciai jie gero budo- saldziu balseliu ir murkimu galima labai daug pasiekti mirksiukas.gif
jei atrodo, kad verta bandyk taisyti padeti drinks_cheers.gif wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurra* @ 2005 09 27, 09:32)
musu seimynele irgi is jautukės ir liutuko biggrin.gif  biggrin.gif ir dar turim mazaji zuviuka tongue.gif  ax.gif as kazkur skaiciau, kad liuto ir jautukes santuoka nelabai neimanoma, bet mes jau beveik 5 metai kartu ir sutariam puikiai thumbup.gif aisku buna pykciuku visokiu...bet dazniausia del smulkmenu,nes as labai megstu paburbeti del visokiu nieku blush2.gif  o mano vyrukas labai megsta vadovauti biggrin.gif bet mes kazkaip sutariam..viena karta vienas nusileidziam, kita karta kitas....

thumbup.gif pas mus identiška viskas, aš jautis, vyras liūtas, sūnelis - žuviukas lotuliukas.gif wub.gif Tik kartu mes jau beveik 7 metus wub.gif
Ale jau tas liūtų gulinėjimas blink.gif kaip tikri liūtai.... lotuliukas.gif ir dar jiems atnešk-paduok doh.gif nu tikri karaliai rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 11, 06:54)
nu gal dar ne viskas prarasta blink.gif , jauciai jie gero budo- saldziu balseliu ir murkimu galima labai daug pasiekti mirksiukas.gif
jei atrodo, kad verta bandyk taisyti padeti drinks_cheers.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

nu zinok, gyvenau visa laika tavo siuo pasakymu drinks_cheers.gif , -tarsi tikrinau ji ax.gif
ir gera, kad visgi viskas vaziuoja i prieki o ne atgal, jau kai galwoji, kad zinai zmogu, visgi apsiziuri, kad jo is tikro nezinai..smile.gif vakar kaip niekad aiskiai pamaciau, koks jis nuostabus zmogus, ir kaip as ji myliu wub.gif
bet iniciatyvinis klausimas vis dar vistiek sakyciau astriai islikes,,jis netgi viena karta sugalwojo patvirtinti, kad moterys tokios[iniciatyvios] ir turi buti blink.gif
pagyvensim pamatysim bigsmile.gif , visgi man rodos, kuomet negali be to zmogaus gyventi, tai ir pats nori nenori esi priverstas pajudint uzpakaliuka del jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 09 16, 13:06)
Jis pas mane liūtas (tiksliau didelis katinas), o aš - jautis (gaila, bet greičiau karvė  blush2.gif ). Dažnai priekabiauju dėl smulkmenų, mūkiu ir mūkiu  smile.gif  O jis dėl to tik pašnypščia  smile.gif  ir tik kai jau išvedu iš kantrybės tai sužaibuoja ir jau jokiu būdu niekad neatsiprašys (čia jau betkokiu atveju) schmoll.gif O aš kaip staiga pakeliu triukšmą, taip greitai ir einu taikytis drinks_cheers.gif
mes kartu jau 9 metai  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 09 16, 13:06)
Jis pas mane liūtas (tiksliau didelis katinas), o aš - jautis (gaila, bet greičiau karvė  blush2.gif ). Dažnai priekabiauju dėl smulkmenų, mūkiu ir mūkiu  smile.gif  O jis dėl to tik pašnypščia  smile.gif  ir tik kai jau išvedu iš kantrybės tai sužaibuoja ir jau jokiu būdu niekad neatsiprašys (čia jau betkokiu atveju) schmoll.gif O aš kaip staiga pakeliu triukšmą, taip greitai ir einu taikytis drinks_cheers.gif
mes kartu jau 9 metai  biggrin.gif

Pataikėt tiesiai į mūsų šeimos bendravimo įpatumų dečimtuką! Jis - liūtas, aš - jautis. Ilgus metus mano šefas buvo liūtas, tai bendrus charakterio bruožus, būdingus vyrui-liūtui šiek tiek žinojau iš anksčiau, todėl nesibaidžiau, kad mano vyras bus liūtas. A.Zalotorienės knygoje skaičiau, kad liūtams GALI PABANDYTI vadovauti nebent tik jaučiai, tai aš ta intencija šeimoje ir bandau remtis. Moteris jautė-ištikimybės garantas, sunkiai keičianti savo įpročius, nuo amžių nusistovėjusias nuomones, todėl į visokias naujoves žiūri su abejonėm, labai jau nepatikliai. Kartais, kad įvyktų kokia nors permaina, reiktų švelniai įspirti į užpakalį. Šiaip moterys liūtės man labiau patinka už vyrus liūtus. Jos puikios, ryškios lyderės visur:linksmos, impulsyvios, viskas joms lengva ranka gyvenime sekasi.Labai norėjau, kad mano mergica gimtų liūte, bet datraukėm tik iki vėžytės. Mano vyras švelnus meilėje, jokiu būdu nevulgarus, jam liežuvis nesiverčia blevyzgoti, labai mėgsta, kad visi aplinkui jį nuolatos girtų(šefas tai, jei jo nepagirsi, tai būtinai pats pasigirs, tikras pagirų maišas), pastebių kartais tuščių ambicijų gaidelių, bet kas jų neturi?kai pagiri, tada gali prašyti ko tik nori, nors savo esme sau yra skūpus bambeklis, kad ką nors naujo jam nupirkt, reikia gerokai pasiginčyt.Mes abu ginčų karaliai, kiekvienas savo įrodinėjam, suiimam smarkiai, bet galiausiai vistiek kiekvienas liekam prie savo nuomonės.Aš taip pat, pakėlusi vėją, pirma einu taikytis, nes kokia prasmė kelias dienas tylėti, anksčiau ar vėliau reiks susitaikyti.Nemoku ilgai pykti.Ypatingais atvejais, žinoma, ateina ir jis, nes prisibijo žemės drebėjimo. Kad ir nemažai ginčijamės, bet vistiek savo liūtuke įžvelgiu žymiai daugiau gerų dalykų, nei blogų. Taip krutam į priekį jau treti metai.
Atsakyti