dekui visoms uz nuomones
gal ir is tiesu reiketu palaukti
O mes tai jau zadam bandyti Hipp darzoviu tyrele su mesyte (eriuko). Ten jos visai nedaug (procentaliai), nes kai racione yra mesos, geriau pasisavinama gelezis. Musu hemoglobinas buvo mazas, tai gelezi papildomai vatrojam.
QUOTE(Mamyte
@ 2009 02 05, 16:12)
o sakykit kaip jūs galvojat jei į daržovienę kokį vieną ploną griežinėlį atpjaučiau ir išvirčiau poro
Aš verdu su poru gan dažnai. Tik stengiuos jį išvirus išgriebt lauk. Kažkur girdėjau, kad jo geriau neduot, o tik nuvirt kartu su kitom daržovem.
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 02 11, 19:42)
O mes tai jau zadam bandyti Hipp darzoviu tyrele su mesyte (eriuko). Ten jos visai nedaug (procentaliai), nes kai racione yra mesos, geriau pasisavinama gelezis. Musu hemoglobinas buvo mazas, tai gelezi papildomai vatrojam.
na tokiu atveju kai truksta gelezies remokenduojama mesytes duoti anksciau, taigi gali pabandyti
2009m sausio menesio Mamos zurnale yra lentele kiek ir kokie produlktai turi glezies
(76psl)
QUOTE(juratele @ 2009 02 11, 21:44)
2009m sausio menesio Mamos zurnale yra lentele kiek ir kokie produlktai turi glezies
(76psl)
Aciu, reiks paskaityt.
QUOTE(juratele @ 2009 02 11, 21:44)
(76psl)
as atkreipiau demesi i sita lentele
sveikos mamytes,noriu paklausti kiek jusu mazyliai suvalgo tyreles vienu maitinimu?
siandien mums 5 men.tai labai idomu,nes mano mazoji taip norei ja valgo kiek duosi tiek ir valgys,atrodo jog neturi soties jausmo
siandien mums 5 men.tai labai idomu,nes mano mazoji taip norei ja valgo kiek duosi tiek ir valgys,atrodo jog neturi soties jausmo
QUOTE(giljeta @ 2009 02 12, 14:05)
sveikos mamytes,noriu paklausti kiek jusu mazyliai suvalgo tyreles vienu maitinimu?
Mano mazoji tai suvalgo visa maza indeli, ten berods 125 g, na ir dar truputi MP. Bet ji nera is valgiuju, tai manau, kad cia nedaug.
QUOTE(giljeta @ 2009 02 12, 14:05)
mano mazius suvalgo apie 200gr darzovienes o vaisiu tyreles per viena karta tik puse indelio suvalgo...nebijok duot tiek kiek nori juk valgys tik tiek kiek telpa i skranduka
Papildyta:
Vlmutee-JE nu ir grazuole tavo pricese
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 12, 14:22)
Aciu
Visoms mamoms ju leliai patys graziausi, o kai dar kas pagiria, tai dar labiau sirdis dziaugias. Nors kai gerai pagalvoji, argi grozis svarbiausia
Bet dabar ziuriu, kad ir tavo grazuolis angeliukas jau pats sedi, ir dar su tokia laiminga sypsena. Kiek laiko patys taip issedit?
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 02 12, 14:26)
Aciu
Visoms mamoms ju leliai patys graziausi, o kai dar kas pagiria, tai dar labiau sirdis dziaugias. Nors kai gerai pagalvoji, argi grozis svarbiausia
Bet dabar ziuriu, kad ir tavo grazuolis angeliukas jau pats sedi, ir dar su tokia laiminga sypsena. Kiek laiko patys taip issedit?
dekui