Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

dekui visoms uz nuomones 4u.gif gal ir is tiesu reiketu palaukti g.gif
Atsakyti
O mes tai jau zadam bandyti Hipp darzoviu tyrele su mesyte (eriuko). Ten jos visai nedaug (procentaliai), nes kai racione yra mesos, geriau pasisavinama gelezis. Musu hemoglobinas buvo mazas, tai gelezi papildomai vatrojam.
Atsakyti
smile.gif+2009 02 05, 16:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 02 05, 16:12)

o sakykit kaip jūs galvojat jei į daržovienę kokį vieną ploną griežinėlį atpjaučiau ir išvirčiau poro  g.gif

Aš verdu su poru gan dažnai. Tik stengiuos jį išvirus išgriebt lauk. Kažkur girdėjau, kad jo geriau neduot, o tik nuvirt kartu su kitom daržovem.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 02 11, 19:42)
O mes tai jau zadam bandyti Hipp darzoviu tyrele su mesyte (eriuko). Ten jos visai nedaug (procentaliai), nes kai racione yra mesos, geriau pasisavinama gelezis. Musu hemoglobinas buvo mazas, tai gelezi papildomai vatrojam.

na tokiu atveju kai truksta gelezies remokenduojama mesytes duoti anksciau, taigi gali pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
2009m sausio menesio Mamos zurnale yra lentele kiek ir kokie produlktai turi glezies mirksiukas.gif (76psl)
Atsakyti
QUOTE(juratele @ 2009 02 11, 21:44)
2009m sausio menesio Mamos zurnale yra lentele kiek ir kokie produlktai turi glezies mirksiukas.gif (76psl)

Aciu, reiks paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(juratele @ 2009 02 11, 21:44)

as atkreipiau demesi i sita lentele thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,noriu paklausti kiek jusu mazyliai suvalgo tyreles vienu maitinimu?
siandien mums 5 men.tai labai idomu,nes mano mazoji taip norei ja valgo kiek duosi tiek ir valgys,atrodo jog neturi soties jausmo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giljeta: 12 vasario 2009 - 13:07
QUOTE(giljeta @ 2009 02 12, 14:05)
sveikos mamytes,noriu paklausti kiek jusu mazyliai suvalgo tyreles vienu maitinimu?
siandien mums 5 men.tai labai idomu,nes mano mazoji taip norei ja valgo kiek duosi tiek ir valgys,atrodo jog neturi soties jausmo g.gif

Mano mazoji tai suvalgo visa maza indeli, ten berods 125 g, na ir dar truputi MP. Bet ji nera is valgiuju, tai manau, kad cia nedaug.
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 12, 14:05)

mano mazius suvalgo apie 200gr darzovienes o vaisiu tyreles per viena karta tik puse indelio suvalgo...nebijok duot tiek kiek nori juk valgys tik tiek kiek telpa i skranduka smile.gif na aisku jei jau beprotiskai daug nori valgyt koses tai jau stabdyk kad skrandukas neissitemptu smile.gif
Papildyta:
Vlmutee-JE nu ir grazuole tavo pricese wub.gif o jau kaip isdidziai sedi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 12, 14:22)
Vlmutee-JE nu ir grazuole tavo pricese wub.gif o jau kaip isdidziai sedi thumbup.gif

Aciu wub.gif
Visoms mamoms ju leliai patys graziausi, o kai dar kas pagiria, tai dar labiau sirdis dziaugias. Nors kai gerai pagalvoji, argi grozis svarbiausia blush2.gif

Bet dabar ziuriu, kad ir tavo grazuolis angeliukas jau pats sedi, ir dar su tokia laiminga sypsena. Kiek laiko patys taip issedit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmutee-JE: 12 vasario 2009 - 13:29
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 02 12, 14:26)
Aciu  wub.gif
Visoms mamoms ju leliai patys graziausi, o kai dar kas pagiria, tai dar labiau sirdis dziaugias. Nors kai gerai pagalvoji, argi grozis svarbiausia  blush2.gif

Bet dabar ziuriu, kad ir tavo grazuolis angeliukas jau pats sedi, ir dar su tokia laiminga sypsena. Kiek laiko patys taip issedit?

dekui 4u.gif cia jis pirma kart pats atsisedo ir issedejo kokiu 10sek pats biggrin.gif is tos laimes dar spejau nugriebt fotika nufotkint! biggrin.gif
Atsakyti