QUOTE(Viltuke84 @ 2010 04 27, 18:59)
Ka tik nusipirkau krepseliu bazeje, uz 80vnt sumokejau 10lt, bet jie tokie kaip vafliniai, ar neistez jie pridejus pvz. pikantiskos misraines?  

o gal galma suzinoti kurioj vietoj tiksliau , toj bazej yra?

Panašu į pikantiškas, tik be sūrio. Lengviau susivirskina
 Panašu į pikantiškas, tik be sūrio. Lengviau susivirskina  Kiaušinius sudedu kartu su česnaku, krapais, petruškom ir bazilikais, įdedu dar majonezo ir viską sumalu su blenderiu. Šitą masę ir dedam į krepšelius. Ant viršaus uždedame pomdorą ir galima dar baziliko lapelį
 Kiaušinius sudedu kartu su česnaku, krapais, petruškom ir bazilikais, įdedu dar majonezo ir viską sumalu su blenderiu. Šitą masę ir dedam į krepšelius. Ant viršaus uždedame pomdorą ir galima dar baziliko lapelį 

Taip ir nesupratau....O,kokio dydžio Jūs,mergaitės,užsisakinėjate,kad tik apie 10 litukų sumokate???
 Taip ir nesupratau....O,kokio dydžio Jūs,mergaitės,užsisakinėjate,kad tik apie 10 litukų sumokate???  Šiaip labai faina užkandėlė ir stalą puošia,bet man kiek per brangu...
 Šiaip labai faina užkandėlė ir stalą puošia,bet man kiek per brangu...

Taip ir nesupratau....O,kokio dydžio Jūs,mergaitės,užsisakinėjate,kad tik apie 10 litukų sumokate???
 Taip ir nesupratau....O,kokio dydžio Jūs,mergaitės,užsisakinėjate,kad tik apie 10 litukų sumokate???  Šiaip labai faina užkandėlė ir stalą puošia,bet man kiek per brangu...
 Šiaip labai faina užkandėlė ir stalą puošia,bet man kiek per brangu...